Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Baturalp46 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
6.110
Cevap
186
Favori
434.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak-82

    120hz Ekran ve 865 işlemci için sabırsızlanmıyorum desem yalan olur hocam  

    Aslında 865 halen canavar gibi işlemci 2022 başlarında 865li bir telefon çıkarıp çok uygun fiyatlara satarlarsa dediğiniz gibi iyi bir sıçrama yaparlar. Zaten şu an benim tablette Huawei ye dönmemin sebeplerinden biri de halihazırda telefonu da değiştmeyi düşünüyor olmam. Telefon olarakta aklımda P40 lite var, telefon tablet dışında kulaklık ve akıllı saatide Huawei olarak değiştirirsem elimde çok güzel bir ekosistem olacağını umuyorum. Aynı ekosistemin en net karşılığı Apple'da var ama o da minimum 3kat daha pahalı belki de 4 5 kat...


    Sanırım S6 Lite da sadece PenUp ve Samsung Notes uygulamarını özleyeceğim onun dışında her uygulamanın alternatifi var ama Huawei'nin de geribildirim takipleri çok iyi, kısa zamanda iyi bir not uygulaması çıkaracaklarına eminim.


    Alıntı

    metni:
    Kardeşime verdim Matepad 11 i üniversitede daha aktif kullanıyor diye. Tab s6 lite bana kaldı ona da bir aksiyon yapsam mı diye düşünmüyor değilim :)


    Ben en başında anlaşmamı yaptım hocam, S6 Lite ı kullanırsan kullan yoksa satıp başka bir şey alalım, yoksa ben Huawei de alsam İpad de alsam vermem dedim S6 Lite a tamam dedi kardeşim ama inşallah Matepad'i görünce cihazları değiştirmek için türlü taklalar atmaz   

    Huawei saatleri watch fit ve gt2e kullandım bence huawei saat noktasında süperdi. Hatta yeni saatlerde eski uzun şarj olayını bozmaları çok hoşuma gitmedi. P40 lite özellikle 2.elde çok güzel fiyatlara görüyorum. Temiz bir cihazı bulursam bende alabilirim. Asıl yeni Harmony cihazlarla bu ekosistem olayı daha verimli olacak eskilerde biraz kısır kalabilir diye çekiniyorum. Huawei CH10 hoparlör aldım. Süper cihazda gözükmüyor normal Bt ile bağlanıyor. Çok önemli değil tabi ama reklamlardaki hareketi yapamadım çekip ayıramadım üzdü :):)


    S-pen lerin boyutuna göre bence daha doygun ideal bir kalemi var. Birde uçları daha güzel. Samsung Notesta metni direk ing-tür çevirme olayı hariç eksik bir şey hissetmedim. Noteshelf gayet iyi özellikle sayfa şablonları, ajandalar kitap kapakları çok hoş detaylı. Neyse alınca fikirlerinizi beklerim sizde iyi detaycılardansınız.


    Bende yapmalıymışım aynı anlaşmayı  





  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Eski nesille uyumsuzluk ya da eksik özellikten bende çekiniyorum hocam Matepad Pro ya da P40 gibi cihazlara elbette HarmonyOs güncelleme ile gelecek ama fabrika çıkışı HarmonyOs olması daha farklı bence de. Ve dediğiniz süper cihazda gözükmeme durumu cihazın eski olmasından kaynaklı, Süpercihaz hakkında incelemelerde yanlış olmasın Erdi Özüağ'dı galiba; şu an bu özelliği sadece Freebuds destekliyor ama destekleyen cihaz sayısı yakında artacaktır diyordu. Muhtemelen 2021 ve sonrasında tanıtılan cihazları kapsayacak bu süpercihaz özelliği. Ama aslında bluetooth ile bağlanmışken ufak bir güncelleme update edilerek sorun halledilebilir ama bağlantı protokolleri, patentler vs işin içine giriyorsa o yüzden olmuyordur belki, bilemiyorum.


    İnşallah şu kampanyalar bitmeden cihazı satın alırım, sonrasında detaylıca yorumlarımı burada paylaşırım  





  • Arkadaşlar ApkPure ile instagram kurup kendi hesabımla giriş yapsam çalınma vs olur mu siz denediniz mi veya instagram başka nerden yükleyebilirim güvenli benim sadece burası aklıma geldi cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    En temizi APK olusturucu bir uygulama ile telefondan APK sini oluşturup o APK yi tablete
    yüklemek bence. Google playde APK extractor tarzı uygulamalardan biri ile. Telefonu android olanlar için tabi bu söylediğim :)
    Edit: hatta Google drive olmaz muhtemelen ama Yandex disk tarzı bir bulut depolamaya iki cihaza da yükleyip apklari onun üzerinden kolayca taşımak rahat olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtylive -- 20 Eylül 2021; 0:1:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dirtylive

    En temizi APK olusturucu bir uygulama ile telefondan APK sini oluşturup o APK yi tablete
    yüklemek bence. Google playde APK extractor tarzı uygulamalardan biri ile. Telefonu android olanlar için tabi bu söylediğim :)
    Edit: hatta Google drive olmaz muhtemelen ama Yandex disk tarzı bir bulut depolamaya iki cihaza da yükleyip apklari onun üzerinden kolayca taşımak rahat olur diye düşünüyorum.
    Hocam zaten şöyle bi yöntem var huaweinin phone clone uygulamasından instagram facebook vs uygulamarı aktarabiliyoruz ama güncelleme olmuyor ama apkpure da güncelleme oluyor

    Edit: Şöyle bir yöntem aklıma geldi her ay ya da 2 ayda bir bu işlemi tekrarlayarak güncel tutabilirim. Telefondakine güncelleme gelince tablettekileri çıkış yapıp silerim sonra telefondan tekrar aktarırım bu şekilde olabilir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightBlue-S -- 20 Eylül 2021; 0:6:43 >




  • Merhaba arkadaşlar

    Ben de şu sıra matepad 11 e bakıyorum. 24 Inc bir monitörüm var. Tableti monitöre aktarma gibi bir şansım var mı acaba?
  • ingilizceturkcekelime kullanıcısına yanıt
    Evet hdmi output destekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 20 Eylül 2021; 18:4:40 >
  • NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme takibi yapıp herşeye baştan girmek de zor olur ya. En iyisi o zaman aurora gibi alternatif marketten indirip güncelleme alıp hayırlısı demek 😅
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dirtylive

    Güncelleme takibi yapıp herşeye baştan girmek de zor olur ya. En iyisi o zaman aurora gibi alternatif marketten indirip güncelleme alıp hayırlısı demek 😅
    Bence en fazla 5dk lık bi işlem için hesapları riske atmaya gerek olmadığını düşünüyorum diğer türlü yapsam gözüme uyku girmez 😄
  • NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi bu cihazı tablet değilde laptop gibi kullanmak. Tarayıcıdan girmeye alışmaya bakın.
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu deneme şansınız oldu mu? Yabancı sitelere baktığımda desteklenmediğini söyleyen yorumlar gördüm.

    https://www.hepsiburada.com/blueway-type-c-to-hdmi-usb-3-0-cevirici-3-in-1-donusturucu-adaptor-p-HBV00000H9PWV

    Şöyle bir cihaz aldığımda hdmi ile monitöre bağlanıp fareyi de kullanabilir miyim? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.


    Edit :https://www.youtube.com/watch?v=D8dAtvug2oM şuradaki videoda tam olarak benim söylediğim işi yapıyor videoyu çeken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizceturkcekelime -- 20 Eylül 2021; 15:25:51 >




  • Tarayıcıdan girişte ne gibi bir sıkıntı var ?
  • ingilizceturkcekelime kullanıcısına yanıt

    Özür dilerim biraz araştırma yaptım ve gördümki hdmi output destekleyen pro modeliymiş. Matepad 11 hdmi çıkışı desteklemiyor. Tekrar özür dilerim, ilgili yorumu siliyorum

    EDİT: DESTEKLİYORMUŞ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 20 Eylül 2021; 18:5:14 >
  • Cihazda Chrome kullanmanın bir yolu var mı acaba? Diğer Google uygulamalarını aramıyorum ama tüm Chrome eksikliği hissediyorum.
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt

    gmail, google drive, google docs, google çeviri ve youtube kullanıyorum tarayıcı üzerinden (Opera) henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Mobil sitesi yeterli değilse masaüstü sitesi olarak kullanabilirsiniz.

  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt

    Teknik olarak evet çalıştırabilirsiniz, gspace ile çalışıyor ama reklamlarla uğraşmanız gerekir. Firefox yada Opera tavsiyemdir. %95 chrome ile aynılar zaten hata daha stabil çalışıyorlar. Zira chrome size daha uygun reklamlar sunabillmek için arka planda birsürü veri topluyor.

  • Mouse olarak huawei af30 modelini aldım. Bluetooth mouse olarak çok kaliteli duruyor. magic mouse benzeri bir tasarımı var şık duruyor. Oyun oynamak için uygun değil ama kablosuz yakışıklı ve kaliteli bir mouse. Pil ile çalışıyor ve paketin içinden pil çıkıyor.

    Kampanya olarak Matepad 11 i huawei store dan aldıysanız ürüne yorum yapınca bu mouse u bedava yolluyorlarmış. Sanırım bu yüzden huawei store da fiyat hepsiburada dan birazcık daha yüksek (mouse fiyatınıda eklemişler) Ben mouse kullanmam diye düşünerek hepsiburadadan sipariş verdim ama güzel bir mouse lazım oluyor ofis işleri yaparken.
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Huawei stordan alınan setlerdeki kılıf klavyeli değil bilginiz olsun arkadaşlar. Teyitli bilgi. Bu yüzden iptal edip hepsiburada üzerinden aldım.
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Mouse için maalesef kupon kodu göndermediler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.