Şimdi Ara

Huawei Mate 70 netleşmeye başladı: Snapdragon 8+ Gen 1 gücünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Mate 70 netleşmeye başladı: Snapdragon 8+ Gen 1 gücünde
    ABD tarafından kara listeye alınan Huawei'nin, bildiğiniz gibi 5G, Android işletim sistemi ve getirdiği özellikleri telefonlarda kullanması yasaklanmıştı. Yakın tarihte tanıtılan Huawei Mate 60 ve Mate 60 Pro ise, Kirin 9000S platformu ile teknoloji dünyasını şaşırtmayı başardı. Dolayısıyla tüm gözler markanın bir sonraki telefonlarına çevrildi diyebiliriz. Son olarak Huawei Mate 70 serisinden bazı yeni bilgiler paylaşıldı.



    Rakiplerinden iki nesil geride



    Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Kirin 9000S herkesi şaşırtmış olsa da, performans anlamında Snapdragon 888'e yakın bir performans sunuyor. Bunun nedeni ise, Huawei'nin döküm ortağı SMIC'in şu anda 7nm seri üretimle sınırlı olması. Dolayısıyla teknolojik olarak Samsung ve TSMC'den geride bulunuyor.



    Tabi ki bu sınırlamalar, performans artışının sonlanacağı anlamına gelmiyor. Son raporlara göre Mate serisi, Kirin 9000S'den daha hızlı, Snapdragon 8+ Gen 1'e yakın bir performansa sahip olacak. Yeni yonga setinin nasıl adlandırılacağı ise şu an için belirsiz.



    Ayrıca Bkz.Huawei MateBook D16 2024 incelemesi - i9 işlemci ve yüksek performans!



    Ayrıca son raporlar, yeni platformun Mate 70 serisi ile sınırlı olacağını söylüyor. Huawei P70 serisinde bulunacak P70, P70 Pro ve P70 Art modelleri ise Kirin 9010 ile tanıtacak. Adından da anlaşılacağı üzere bu platform, Kirin 9000S'in kırpılmış bir sürümü niteliğinde. Bu aşamada ise SMIC'in 5nm üretim hatları kuracağı söyleniyor.



    Dolayısıyla ilk ilerleme Kirin 9010'a olacak ve daha sonrasında Mate 70 serisine karşımıza çıkacak. Peki Huawei, yakın gelecekte ana akım işlemcilere rakip olabilir mi veya sizler neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.




    Kaynak:https://www.huaweicentral.com/huawei-mate-70-series-kirin-chip-tipped-to-match-snapdragon-8gen-1-performance/







  • Rakiplerinden iki nesil geride mi? La zaten bunu alan adam sanki oyun için mi alacak? Ayrıca SD 8+ Gen 1 ve sonraki nesillerde günlük kullanım açısından bariz bir fark yok. Adam gerekirse HarmonyOS'u yeni Kirin'e özellikle optimize eder, bi' bakmışsın günlük kullanımda SD 8 Gen 3'lü cihazlardan daha iyi deneyim sunar hale gelmiş :)...
  • Rakiplerinden iki nesil geride mi? La zaten bunu alan adam sanki oyun için mi alacak? Ayrıca SD 8+ Gen 1 ve sonraki nesillerde günlük kullanım açısından bariz bir fark yok. Adam gerekirse HarmonyOS'u yeni Kirin'e özellikle optimize eder, bi' bakmışsın günlük kullanımda SD 8 Gen 3'lü cihazlardan daha iyi deneyim sunar hale gelmiş :)...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 20 Şubat 2024; 19:4:28 >
  • Çalışmaları , mücadeleleri takdire şayan fakat en az 5 sene daha güncel cihazların performansına erişemeyecek ve çıkacak olan cihaz maalesef güncel cihazlarla aynı fiyat olacak bu sefer tercih edilesi bir seçenek olmaktan çıkacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi tarafi kalkip android coplerine 1xxx euro istemeye baslamisti.
    Abd nin baskisi devam etsjn ki hcuza kaliteli cihaz alabilelim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika cihazlar üretiyor valla.

    Saatleri ayrı güzel, kulaklıkları ayrı

    Telefonları bi başka güzel, tabletleri bambaşka

    Yılmadan devam ederler inşallah

  • Poco f2 pro kullanıcısı yım ilk çıktığında aldım ve sd 8+ gen 1 çipsetinden yavaş olsa da fazlasıyla herşeyime yetiyor geliştiriciler android 16 sürümünü sorunsuz bir şekilde derleyip optimize edebilirse kullanmaya devam ederim

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil parası istiyorlar, tabii ki geride.

  • Huaweinin şuanki sorunu işlemci değil. Cihazlarını yüksek fiyata satmasıdır. Adam Snapdragon 888 denk işlemcili telefona 1000 eurodan fazla istiyor. Cihazları yine de satar ama belli bir kitle alır.

  • Huawei P60 Pro kullanıyorum Google hizmetleri için kafasında soru işareti olanlar gönül rahatlığıyla alabilirler. Cihaza Google Play bile kuruluyor haliyle Google Play uygulamaları yüklenebiliyor ama bazılarında sorun yaşadım çalışmadı ama kullandığım Google uygulamaları sorunsuz. (Haritalar, Gmail, YouTube, Drive vb)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huavei tek geçerim bu alemde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.