Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.102
Cevap
103
Favori
679.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumartesi sabahın körü geldi güncelleme. Hemen yükledim şimdilik hiç bir sıkıntı yok. Tek sevmediğim nokta kontrol panelini istediğim gibi düzenleyemiyorum. Ben WiFi ile Mobil veri alt alta olsun isterdim. Müzik kontrolünü istemem mesela oraya başka bir şey koyabilsem güzel olurdu. Bunun dışında takılma vs yok. Sıfırlama yapmadım böyle gittiği kadar devam edeceğim.

  • tastan87 T kullanıcısına yanıt

    Fikri olan var mıdır? Simkart falan mı değiştirsem faydası olur mu acaba?

  • tastan87 T kullanıcısına yanıt

    Böyle anlamsız problemleri ben de yaşıyorum ne yazık ki. Twitter'da video donma sorunu bunlardan en sinir bozucusu. 10 saniyelik videoyu izlemek bazen 30 saniye alıyor. Durum hem wifi hem de mobil veride aynı. Ek olarak konum sıkıntısı var. Haritalarda yol tarifi alırken birdenbire gps sinyali kayboldu diyor, bir kaç kez mobil veri, konum paylaşımı vs kapatıp açınca anca kendine geliyor bazense varacağım yere varmış oluyorum ve bir işe yaramıyor. Telefondan kasa dayanıklılığı, şarj süresi gibi hususlarda memnun olsam da gerçekten çıktığından beri bir optimizasyon sorunu var. Mesela halen bazı uygulamaların bildirimleri sağlıklı biçimde gelmiyor. Bu telefon ömrünü tamamladıktan sonra bir daha huawei alacağımı sanmıyorum.

  • Bacala kullanıcısına yanıt

    Hangi uygulamaların bildirimlerinde sıkıntı yaşıyorsunuz?

  • Facebook, sofascore, mackolik, gmail, outlook şu an için aklıma gelenler. Whatsappta da sorun oluyordu ancak bir süredir normal.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bacala kullanıcısına yanıt

    Bunların hiç birini kullanmıyorum :) Bunlar dışında bildirim gelmesi gereken tüm uygulamalardan sıkıntısız bildirim alıyorum.

  • arkadaşlar tr garantiler için Mate 20 lite pil değişimi var. 199tl ama huawei chatte bi kod var apai mi neydi onu girince 10 TL daha düştü 190tl yeni pil. haberiniz olsun. işçilik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate 20 lite de sesim 7-8 sonra karşıya gidiyor. Ne yaptıysam olmadı. volte den normale normalden volteye olmadı bir türlü. pil için gidince servise sordum şarj mikrofon bordu ve mei flex değişecek dediler. abartı 660tl istediler. özellerde 300tl. internette bord 70-90-220tl. aramada veya arama cevaplamadan hemen sonra ben alo desemde karşıya ses hemen gitmiyor. hoparlörden konuşunca ses hemen gidiyor. bazen karşının beklemeyip kapandığı bile oluyor. aynı sorunu yaşayan var mı? mate 20 lite

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bilgisi olan yazarsa memnun olurum. Huawei p smart pro 2019 da arka kapağı açtım. ekran pil Dokunmatik flexslerine ulaşmak için anakart üzerindeki kapağıda vidalarından açarak çıkardım. ve pili söktüm. tekrar topladığımda telefon açılışta kalıyordu. buna neden olacak hiç bir şey yapmadım halbu ki. sanırım işin bir püf noktası var. tamirci açık vermedi. anakattan küçük bişi yaptım dedi. söylemedi. bilen var mı acaba? Yani anakart kapağı üzerinde şase ayakları var. sanırım kapak çıkınca pil koruma devreye giriyor. ve telefon kendini bloke ediyor diye düşünüyorum. basit bir işlemle telefon açılır hale geliyor olmalı. böyle bir şey duyan bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 24 Kasım 2022; 10:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfnfgncgncg G kullanıcısına yanıt

    ben 2.el aldım cihazı

    aldığımdan beri hiç güncellemedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 23 Kasım 2022; 23:56:10 >
  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Bu değişim için garanti aramıyorlar değil mi? Cihaz Tr cihazı.5nci yılına girdi.

  • hayır garanti şartı yok. işçilik ücreti de yok. fiyatta uygun görünüyor. özel servise sordum orjinal için işçilik dahil 350 istedi. 190 makul yani. bide çok matah olmasada kırılmaz film takıyorlar. Yani şu naylon türevi bişi parçalanmıyor. Ben artık kırılanlardan almıyorum. çünkü o zaman hep kırık geziyorum. Buda iş görüyor hemde kırılmıyor.@Kayrabey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    aynen sizin gibi düşünüyorum. müzik butonu istemiyorum. esnek olmaması kötü. ama bu sağda ve solda kayar pencere butonu iyi olmuş. artık hesap makinesini uygulama üzerinde kullanabiliyorum. bölünmüş pencerelere bile gerek kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt

    harmony os değil. ama harmony özelliklerini bu yapıya taşımışlar. ve denildiği gibi android bilgileri silinmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karmaşık K kullanıcısına yanıt

    ekran değişti neymiş ki çıkan sorun. başımız ağrıya ak eyvah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Fiyat çok uygun şu şartlarda. Pili vermezler o paraya kaldı ki yetkili servis açıp takıyor mis gibi. Hemen en yakın servise gideceğim.


    Bir şey sormak istiyorum saçma olabilir ama telefonu sıfırlamak zorunda mıyız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 30 Kasım 2022; 11:29:43 >
  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Dokunmatik ekranın çalışmaması sanırım siz yan sanayi ile değiştirmişsiniz ve emui13 yüklü anladığım kadarıyla sorun yaşamıyorsunuz öyle mi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 30 Kasım 2022; 23:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır mate 20 Lite kullanıyorum. Galaxy S9 cihazının ekranı kırıldığı için aldım işimi görsün diye ama bir ağırlık var telefonda kasma gibi değil ama akıcı da değil.Emui12 de Geekbench 5 yaptığımda 298 1055 aldı çok az geldi bana 10.1 e düştüm rahatladım 335 1265 aldım. 9.1 e düşmeyi düşünüyorum şimdi sizde de emui 12 de bir yavaşlama oldu mu? Genelde Twitter da hissediyorum aşağı kayarken akıcı gelmiyor bana. Sürümünü ve Geekbench 5 skorlarını paylaşın hem sohbet canlansın hem de fikir sahibi olalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.