Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.646
Cevap
75
Favori
393.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sd karta yükleyip atsam olurmu. And 8 stabil ama yükseltmek istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sdcard kullanıp yükleyebiliyormuyız. Tavsiye edermisiniz. Oreo stabil ama emui 12 kullanmak istiyorum. Oreonun üzerine emui12 yüklwyebiliyırmuyuz. Öle bişey varmı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    4-5 defa alıp kullandım , Sattım ama gerçekten zamanının çok iyi cihazıydı ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Cihazımın ekranında garip bir sorun var 1 seneden fazladır bu sorunu yaşıyorum. Youtube veya twitch uygulamasını kullanırken video oynamaya başladıktan 3-4 saniye sonra ekran kontrast oranı bir anda artıyor beyazlar patlamaya başlıyor. Operayı açtığımda parlaklık gözle görünür bir biçimde düşüyor ana ekrana döndüğüm zaman tekrar artıyor sanki otomatik parlaklıkta kullanıyormuşum gibi. Sorunu düzeltmek için fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi. Telefonu ve uygulamaları hem koyu modda hem de aydınlık modda denedim yine düzelmedi. Acaba ekran fazla mı ısınıyor deyip onada dikkat ettim ama o da değil. Ekran zaman aşımı ayarlarından da kaynaklanmıyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı merak ettim. Bizim telefonun ekranı ips. Acaba uygulamalar artık oled ekranlara göre optimize ediliyor sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyotluTuz kullanıcısına yanıt

    Acaba uygulamalar artık oled ekranlara göre optimize ediliyor sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba?


    şu kısım çok yanlış hocam


    tüm telefonlar amoled ya da oled ekranlar ile üretilmiyor


    bende hala mate 10 kullanıyorum bende sizin dediğiniz gibi herhangi bişey olmadı hemde ekranımın üst camı ortadan çatlak olmasına rağmen


    ekranınız bozulmuş olabilir ondan doğru düzgün görüntü veremiyordur

  • Herkese merhaba. Bendeki Mate 10 modeli Alp-L09 ve güncelleme almıyor. 2018'de nasıl aldıysam o şekilde Emui 8 kullanıyor. Genel olarak gayet memnunum, bir sorun dışında. Ben daha önce Huawei Freebuds Pro, Sennheiser Cx Plus bluetooth kulaklık kullandım. Şimdi de Samsung Buds2 Pro kullanıyorum ama dışarıdayken bağlantı etraftan çok etkileniyor ve/veya pantolon cebine koymak bile etkiliyor. Bütün saydığım kulaklıklarda böyle oldu. Tabii sürekli değil ama etraftaki etkileyecek yerlere göre değişiyor. Telefon cebimdeyken o şekildeki yerlerde seste kesilmeler oluyor ve çok sinir bozucu. O sırada telefonu çıkarıp kulaklığa yaklaştırınca düzeliyor ama mesela telefon masada duruyor, o sırada uzaklaşsam bile bir sorun olmuyor. Cebimdeyken dışarıda olduğumda seste kesilmeler oluyor. Sizde de aynı şey oluyor mu? Olduysa, güncelleme sonrası düzeldi mi? Biliyorsunuz ki Mate 10, Bluetooth 4.3 sürümüne sahip. Tabii kulaklıklar daha üst sürümde olsa bile 4.3 olarak kullanılabiliyor ama acaba kesilmelere bu farklılık etki ediyor olabilir mi? Eğer böyle bir şey yaşamış biri varsa deneyimini yazabilir mi? Geliştirici seçeneklerini açıp farklı ayarlar denedim ama sonuç aynı. Eğer güncellemeyle düzelebilecek bir şeyse, 9 veya 10 sürümüne internetten orijinal rom kullanarak güncelleme rehberleriyle güncelleyeceğim. Eğer değişmeyecekse hiç uğraşmayıp, telefon değiştirmeyi düşüneceğim.





  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.