Şimdi Ara

Huawei 255s modemmi? Mesh teknolojisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 120 mt evim tam ortasında superonline fiber Huawei 255s modelinde modemi kullanıyorum Geforce now kullanıyorum hızım 25 mbit fakat istikrarsız bağlantı uyarısı veriyor Sizce mesh teknolojisi için iki cihaz alıp kurmalımiyim superonline Modemin kalitesi düşük sanırım teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Karşılaştırılmamalı bile. HG255s kolu kanadı kırık bir cihaz halinde sunuluyor servis sağlayıcısı tarafından.


    Kullanıcı adı ve şifrenizi alacağınız çeşitli yöntemlerden sonra, sadece yeni alacağınız bir router'ı kullanabilirsiniz.


    TV+ televizyon ve VoIP telefon hizmetini Superonline'dan sağlıyor iseniz, TV için şansınıza , telefon için ise kendi routerınız ile çalışmayacağını söyleyebilirim.

    Bu hizmetleri sıkıntısız almak isterseniz, alacağınız routerı kablo ile bağlayarak farklı bir ağ bloğunda evde internet hizmetinizi uçtan uca yaymanızı tavsiye ederim.

  • Öncelikle açıklayıcı bilgi için teşekkür ederim evet tv artı voip hizmeti alıyorum sanırım mesh teknolojisi de ethernet kablosu ile modeme bağlayıp modem kablosuz özelliğini kapatıp sadece mesh cihazlarından wireless bağlantı yaparak kullanılıyor

    Peki sizce Huawei 255s modemin sağlığını wireless performansi ile mesh teknolojisinin sağladığı wireless performansi arasında fark olur mu?

    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lsengul kullanıcısına yanıt

    Mesh markanın kendi modelleri içerisinde olur. Yani Huawei ile mesh sistem barındıran önrğein bir Keneetic modelini birbirine bağlamanız mesh demek değildir.


    Mesh size merkezden kontrol yetkinliğini verir ve bu ağ yönetimini en basite indirger. Ana cihazda yaptığınız değişikler tüm diğer cihazlarada otomatik bildirilir.


    Sizin durumunuzda Superonilne routerını sadece tv+ ve voip için tutar, wifi dağıtımını ve diğer tüm özelliklerini kapar, Lan-to-Wan bağlantısı ile bir router bağlantısı yaparım ve evimde sorunsuz wifi erişimi sağlamayoı düşünürdüm.

  • Aslında meshten kastım linkteki tp-link cihazı gibi bir cihaz almak peki sizce router mi? Bu tarz bir cihaz mi? Desteğiniz için teşekkür ederim

    TP-Link Deco E4 (2'li), AC1200 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi Sistemi


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • lsengul kullanıcısına yanıt

    Bunlarda özünde router zaten. Denemedim lakin her cihazla mesh kurulabilir gibi bir ibaresi vardı.


    Tp-Link mesh algısını farklı yöne çekiyor sanırım. Kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım.

  • Ok hocam desteğin için çok teşekkür ederim iyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.