Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

HTC U SONUNDA SIZDI (GERÇEKTEN TUŞ YOK!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene HTC'nün ürün gamı U serisinden ilerleyecek.. Önce Ultra ve Play olarak iki cihaz tanıtmıştı HTC ve amiral gemisi olarak görülen cihazı beklemeye başlamıştık. Açıkçası HTC son bir kaç senedir sızıntıları son günlere kadar iyi koruyor, bu cihazda yine öyle oldu ve son bir kaç haftaya kadar çok iyi korudular.. Henüz HTC cephesi bir event tarihi vermedi ama Nisan ayı içerisinde muhtemelen sonuna doğru bir tanıtım bekleniyor.

    Ocean concept olarak kendilerinin paylaştığı render ve video daki cihaza benzemiyor. HTC bilindiği üzere metal tasarım anlayışını sürdürüyordu yıllardır ama görünen o ki bu sene metalden cama dönmüş firma. U serisinin cam olarak geleceğini biliyoruz artık. Tabi bundaki en önemli detay, HTC'nin yanlış hatırlamıyorsam iki sene önce Samsung Mobile tasarım şefini bünyesine katmıştı. U serisinde tasarım ekibi ilk meyvelerini veriyor.

    Aslını bakılırsa bu tasarımın HTC'nin daha 3 sene önce M9 için gelmesi gereken tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Bu telefon belki 2 sene önce gelseydi çok beğenilirdi ama bu sene itibari ile çok da ilgi çekmeyebilir. Yine de HTC'nin M8 çizgileri ile bağdaştığını söyleyebilirim. En azından o home tuşu ile HTC gibi değil daha çok Samsung gibi duruyordu. Bunu kaldırdıkları çok iyi oldu. Ama ilk bakışta artık günümüzde tüm amiral gemilerinde olan parmak izin sensörü görülmüyor. Bunu nasıl çözmüşler bilemiyorum. Ekrana monte ettiklerini hiç sanmıyorum..

    Ve gelelim en önemli detaya; Ocean concept de dedikleri şeyi yapmışa benziyorlar yani cihazda TUŞ YOK!

    Bu bir render, yani kanlı canlı bir sızıntı değil. Ama bu bile beni heyecanlandırmaya yetti çünkü o home tuşu ile hiç de kendi gibi değil Samsung gibi görünmeye başlamıştı. Umarım aynen böyledir bu cihaz..

    HTC U SONUNDA SIZDI (GERÇEKTEN TUŞ YOK!)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.