Şimdi Ara

HTC Sensation XL mı İphone 4s mi neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 4s mi?
    HTC Sensation XL mı daha iyi sizce neden?



  • Elma ile armutu karsilastiramazsiniz, donanim baska yazilim baska ne alakaaa ne alaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone forever... Kullanmadiysan kullaninca anlarsin nedenini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewci

    Elma ile armutu karsilastiramazsiniz, donanim baska yazilim baska ne alakaaa ne alaka

    Elmayla armut ne alaka. Androidle iphone u da karşılaştırmayacaksak neyi karşılaştıracağız?
  • HTC Sensation XE ile iPhone 4S kıyaslansa olur da... XL ile ancak iPhone 4 kıyaslanır bence. Bu durumda cevabımı da vermiş oluyorum sanırım.

    HTC'nin üst seviye cihazı XL değil XE'dir. Neden XE diye sorsaydın cevabım değişirdi ama XL ile farklar bol miktarda.
  • ikisinide alırsan pişman olmazsın ancak ı phone 4s jailbreaklı olursa 4s tercihim olurdu ama jailbreaksiz ıphone 4s olursa yıne 4s i tercih ederim çünkü ios işletim sistemi ve metal kasa 4s i benim için özel kılıyor ancak bu benım tercıhım jailbreak çıktımı ne zman çıkar bilmiyorum. kısacası neye ihtiyacın varsa veya hangi özelikler senin için önemli ise tercihini ona göre yapmalısın .
  • aslında 4s almak istiyorum 3gs 32gb genpa cihazm vardı hiç başımı ağrıtmadı ama 4s çok pahalı geldi.

    4s unlock simlock hiç anlamıyorum...Gevey vs nedir abi bunlar?
    Ben yurt dışı olsada sim kartımı takıp konuşmak istediğim zaman güncelleme de yapmak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum.
    Birde yok kapanır yok geveyli alma vs bişeyler diyorlar.Ben çok sarkozy aklıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpol -- 11 Ocak 2012; 0:40:34 >
  • sana 4s alıcaksan sim fre almanı tavsiye ederim simfre alırsan cihazın kitlenmez gevey tarzı şellerle uğraşmazsın rahatlıkla günceleme yapabilirsin yurt dışına giden bir arkadaşın varsa 1300 1400tl cıvarı bır fıyata sahıp olabılırsın ancak cihazın sim kilitli olmaması lazım 2100 tl cıvarı turkıyedeki fiyatıdır. yurtdışından alman simkilitli olucağı anlamına gelmez zaten bilkom genpa ve kvk da bu cihazları yurt dışından getiriyor önemli olan cihazın simfree olmasıdır yurt dışından gelen cihaz simfree olursa sadece garantisi olmaz. aradakı 600 700 lıralık farkda bundan ötürüdür :)
  • xl yerine xe daha iyi bir seçim olur.fakat kullanım kolaylığı stabil olarak her türlü 4s alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qubitt

    sana 4s alıcaksan sim fre almanı tavsiye ederim simfre alırsan cihazın kitlenmez gevey tarzı şellerle uğraşmazsın rahatlıkla günceleme yapabilirsin yurt dışına giden bir arkadaşın varsa 1300 1400tl cıvarı bır fıyata sahıp olabılırsın ancak cihazın sim kilitli olmaması lazım 2100 tl cıvarı turkıyedeki fiyatıdır. yurtdışından alman simkilitli olucağı anlamına gelmez zaten bilkom genpa ve kvk da bu cihazları yurt dışından getiriyor önemli olan cihazın simfree olmasıdır yurt dışından gelen cihaz simfree olursa sadece garantisi olmaz. aradakı 600 700 lıralık farkda bundan ötürüdür :)

    Cvp için teşekkürler de sim free dedikleri cihaz kapanıyor sonra sim free olmuyor vs diyorlar.
    Cihazı açsam sim kartımı taksam operatör görse ve arama yapmama musade etse sim free mi oluyor?
    Sonra kapanmaz ve itunesten güncelleme yapabilirmiyim o zaman?




  • 4S aldm bende 3gs kullanıyordumda aralarında cok fark var 4s almalısın
  • O linkteki karşılaştırma kime göre neye göre arkadaş ! Mesela büyük ekranı + olarak yazmış. Şahsen bana göre olumlu değil olumsuz. Radyoyu ve tabiki olmazsa olmaz flashı katmış. 4.7 ekrana yakışmayan o çözünürlügü ve pek bir artısı olmayan super lcd ekranı yine + olarak göstermiş.
    Bana görede illa karşılaştırılıcaksa Sensation XE ile karşılaştırılmalı. Beats by dre kulaklık + kırmızı ızgara ve led paneliyle şık bir telefon. Diğerine nazaran daha bir telefon standartında. (4.3 ekran) Batarya daha iyi 1730 mah.
    iki telefon arasından tercihim iphone olurdu ki öyle oldu. Sonuçta zevkler ve renkler
  • htc bangır bangır bağırıyor kalite sağlamlık diye. bana göre tartışmasız şuan en iyi tasarıma sahip telefon xl dir. 4s ile xl arasında cok kaldım ama xl yi tercih ettim hiçte pişman değilim. elinize aldığınızda telefon budur diyorsunuz. şarj olayı xe den daha uzun, var olan değerler sizi yanıltmasın, örnek veriyim opel vectra 1.8 motormu daha cok yakar 3 bin motormu, olaya bu açıdan bakın, biri tek çekirdek diğeri çift. ama hız olayına gelince aralarında oakdarda fark yok. dün arkadaşta 4s vardı onunla xl yi karşılaştırdık, xl tereyağı gibi akıyordu. kalite olarak 4s e diyeceğim yok. bu arada şuan piyasada en iyi kamerada 4s ile xl de. xl yide alsan 4s ide alsan pişman olmayacaksın, ama iphonede düz mantık menüler felan birzaman sonra sıkıyor, xl bence bu yönden çok çok önde 3.5 sensesi ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaspriestt -- 11 Ocak 2012; 8:33:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrotoxin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ewci

    Elma ile armutu karsilastiramazsiniz, donanim baska yazilim baska ne alakaaa ne alaka

    Elmayla armut ne alaka. Androidle iphone u da karşılaştırmayacaksak neyi karşılaştıracağız?

    Android ile iPhone karşılaştırılmaz.
    Doğrusu Android ile iOs karşılaştırılır. Ancak bunu yapmak için de kullanımınıza göre karşılaştırma yapmak gerekir.
    Her iki sistemi de kullanıyorum. Hazır ancak paralı uygulamada iOs, ücretsiz uygulama kullanımında Android iyidir.
    Sizin eğer yapmak istediğiniz cihazların donanımlarını karşılaştırmak ve sağlamlık farkları ise bunu en iyi youtube üzerinden yabancıların denemelerini izleyerek sağlamlık, teknik özelliklerini okuyarak donanım karşılaştırması yapmış olursunuz.




  • Ben şuan ikisini de aktif kullanıyorum. xl'in beats olan iş birliği neticesinde çok iyi bir ses deneyimi sunduğunu söyleyebilirim. zaten alma sebebim bu oldu. xl'in ekranı gerçekten oldukça büyük bu sebeple cepte taşırken biraz rahatsız ediyor. daha dikkatli olma ihtiyacı hissediyor insan. kamerası gerçekten güzel ama 4S'in kamerasını ben daha çok beğendim. Android ve IOS'u karşılaştırmak içinde iyi oldu benim için. Bence IOS her haliyle daha akıcı geldi bana. Ayrıca 4S'in dokunmatiği daha iyi. XL büyük ekranı ve beyaz rengi ile çok şık duruyor. Benim önerim şu olacaktır. Vatan bilgisayarda teşhirde xl var bence iyice orada incele sonra 4s'ide incele hangisi sana daha yakın gelirse onu al. hangi telefona karar verirsen ver pişman olmazsın
  • Valla Hocam ben iphone 4 ü satıp xe almıştım yaklaşık 2 hafta önce.Ama gel gör ki telefondaki laglar, uygulama kıtlığı ve varolan uygulamaların farklı telefonlardaki uyumsuzluğu nedeni ve rahatsız olduğum birçok sebepten dolayı dün dayanamayıp sattım ve 4s e döndüm.

    Bidaha android mi Allah düşürmesin.
  • Arkadaşlar biri ilan açmış bana da yakın peki açıklama kısmı aşağıdaki olan bir üründe neye bakacağım 2200tl veremem şuan
    Sim Kilitsiz Factory Unlocked
    16 GB'lık Versiyondur.
    Simkilidi Olmadığından Versiyon Güncelleme İşlemini Rahatlıkla Yapabilirsiniz.
    Tüm Hatlarla Sorunsuz Çalışmaktadır. Sonradan Kilitlenme Yapmaz
    Açılmamış Sıfır Orjinal Jelatinli Kutusundadır. Kanada Apple Store ürünüdür.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4s-acilmamis-orjinal-jelatinli-kutusunda-70311132/detay


    Olurda tel kapanırsa kafayı yerimmmm...Veya kayıtsız vs msj gelirse...

    Ne yapmalıyım sizce..




  • tabiside 4s ama kardeşim metroya biniyorum artık herkesde iphone görüyorum yanımdakinde karşımdakinde ayakdakinde. en iyisi sen bi htc al değişiklik yap ciddiyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

    tabiside 4s ama kardeşim metroya biniyorum artık herkesde iphone görüyorum yanımdakinde karşımdakinde ayakdakinde. en iyisi sen bi htc al değişiklik yap ciddiyim

    sana katılmıyorum arkadasım. herkes de olunca ne oluyor ne değişiyor çok merak ediyorum.

    telefon alacak arkadasa da önerim. Almak istedigin telefonları test et yani herhangi bir android telefonu test etme mesela abimde wildfire s var o telefon android den sogutabilir yani iphone 4s ile htc sensation xl ya da xe yi test et ve son olarak ben htc nin android telefonlarını sevmiyorum arayüzü hosuma gitmiyor yani bi sony ve samsungun arayüzü gibi değil htc.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.