Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
736.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygulama datalari rootsuz nasil yedekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi akşamlar arkadaşlar. Iyi bayramlar. Bende one x var yurt dışı cihazı. Benim bir sıkıntım var araştırdım pek birşey bulamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ekran kıldı açma yani power düğmesine bastığımda ekran açılmıyor bir çok kez deniyorum olmuyor sonra açılıyor ve ekran kayıyor renkler birbirilerine giriyor.ses kısma ve power ile yapılan format olmuyor çünkü sanırım bir dosya silinmiş onu da forumdan araştırdım . Fabrika ayarlarına çevirdim yine olmadı. Daha önce bu sorunu yaşayan yada bilen varsa yardimci olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bestanden

    Uygulama datalari rootsuz nasil yedekleniyor

    Yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka plandaki çalışmaları uygulamalar-tümü ünden doğru kapatinca ana menüye döndüğümde hoop duzenlememe rağmen 7 tane panel ekliyor ve ana menü tuşu ortalaması kayıyor. Bunu her yapışımda sildigim paneller geri yükleniyor buda deli ediyor beni. Aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar.o kadar duzenliyorum ama bunun yüzünden habire tekrar widged leri sağa sola kaydirmam gerekiyor paneller eklendiği için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wifi sorunu yüzünden telefonu garantiye yollayan oldumu cozum ne oluyo cihaz turkcellden alınma(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benabc -- 25 Ekim 2012; 11:03:28 >
  • Arkadaşlar sms yada çağrı geldiğinde rehberdeki kişilerin resminin yerine gif resmi yada video koyan bir uygulama varmı ben 1 tane buldum oda aktivasyon için cep noyu istiyor bende tırstım:D
  • merhaba arkadaşlar benide ekleyin lütfen bende yaklaşık 1 aydır one x kullanıyorum çokta memnunum.telefon aldığım günkü gibi root falan yapmadım.gerçi bi defa yapmaya çalıştım ondada telefonu telef ettim bidahada tövbeliyim.cihaz çok keyifli yalnız kullananlardan duyduğuma göre ea sports un uygulaması varmış ama bende yok son sürüm olmasına rağmen.çok önemli değil çünkü ben daha çok tegra için çıkan oyunlardan dolayı almıştım.bu konuda yardım ederseniz sevinirim herkese iyi bayramlar
  • evet arkadaşlar herkese iyi bayramlar diliyorum.. şöle one x telefonumuzla bir bayram mesajı atalım dedik burnumuzdan geldi sms oluşturma ekranına kopyaladığımız mesajı yapıştırınca direk olarak mms iletisine çeviriyor farkına varana kadar 20 mms gitti yok böle bir şey bunuda kapatamıyorsunuz illaki elle uzun uzun yazacaksınızki mmse çevirmesin sonrası allahtan go sms gibi bir program var indirdim sorunumu çözdü sizde bu hataya düşmeyin ha düşüpte düzeltebilen varsa hepimize yardımcı olur hadi herkese iyi bayramlar.. gitti 20 mms
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasangurgah

    Iyi akşamlar arkadaşlar. Iyi bayramlar. Bende one x var yurt dışı cihazı. Benim bir sıkıntım var araştırdım pek birşey bulamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ekran kıldı açma yani power düğmesine bastığımda ekran açılmıyor bir çok kez deniyorum olmuyor sonra açılıyor ve ekran kayıyor renkler birbirilerine giriyor.ses kısma ve power ile yapılan format olmuyor çünkü sanırım bir dosya silinmiş onu da forumdan araştırdım . Fabrika ayarlarına çevirdim yine olmadı. Daha önce bu sorunu yaşayan yada bilen varsa yardimci olabilir mi


    Dostum bende de var aynı sıkıntı bette birşey yok fabrika veri sıfırlanması yptim üst üste 3 defa şimdi düzeldi. Inşallah daha yaşamam yazılımsalsa celibonla düzelir donanımındaysa tellerin mgk nin elinden operr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • One x ailesi hayırlı bayramlar ortak bir tosun kessek iyidi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar One X alma aşamasında biri olarak:

    1- One X + , 30 Ekim'de çıkacak diyorlar. Fiyat olarak ne kadar olur ortalama sizce? Türkiye'de de 30 Ekimde mi satışa sunulacak?
    2- Donanımsal olarak ne farkları var ? One X ile One X + arasında?
    3- One X+ beklemeli miyim? Yoksa yarın One X alayım mı?

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chirkinordek

    Arkadaşlar One X alma aşamasında biri olarak:

    1- One X + , 30 Ekim'de çıkacak diyorlar. Fiyat olarak ne kadar olur ortalama sizce? Türkiye'de de 30 Ekimde mi satışa sunulacak?
    2- Donanımsal olarak ne farkları var ? One X ile One X + arasında?
    3- One X+ beklemeli miyim? Yoksa yarın One X alayım mı?

    Teşekkürler.


    1. Fiyat aralığı yine aynı olur muhtemelen, 2000 TL'den giriş yapar zamanla düşer diye bekliyorum. Neticede genel bakımdan One X'ten çok da bir farkı yok, yeni amiral gemisi olarak bayrağı devralacak.

    2. Donanımsal olarak HTC'nin One X deneyiminden aldığı dersler haricinde (Olmaması gereken Wifi sorunları ve pek çok telefonda denk gelebildiğimiz sarı leke durumları) kabaca biraz(cık) daha iyi işlemci, 64 GB hafıza, yazılımsal yerine donanımsal beats amfisi, 3g destekli görüntülü sohbet olması. One X ilk 4 çekirdekli telefon olmak için biraz aceleyle çıkarılmış bir telefondu, neyse ki mevcut mimarisi çok iyiydi ve sonradan yayınlanan güncellemelerle başta çıkan sorunları düzeltildi. Parlak ekranda (otomatik parlaklıkta mesela) telefonu kullananıyorsanız şarjı akşamı bulmayabilir (eğer ki çok kurcalayanlardansanız); parlaklığı kısmanız gerekir. (LG Nova dışında zaten piyasadaki en parlak ekrana sahip telefon kendisi)

    3. Bence yol yakınken bekleyin, fiyatlarını karşılaştırın. Biraz sabrederim temiz olsun derseniz One X+, ucuz olsun derseniz One X alın derim.

    Bundan sonra çıkacak olan telefonlar One X'ten çok da iyi olmayacak onu da belirteyim. Üretilen işlemcilerde mevcut mimarilerin limitlerine yaklaşıldı, batarya teknolojisinin zaten yeni bir nefese ihtiyacı var. Yazılımlar zaten her daim gelişiyor.

    Edit: Sanki her One X'te Wifi ve Sarı leke sorunu varmış gibi konuşmuşum... Bazı üretilen serilerde bu sorunlar oluşabiliyor (biraz da şans işi işte), yeni telefonlarda ekranlar presleme metodu ile telefon kasasına monte edildiği için oluşabilecek pürüzlerde sarı lekeler oluşabiliyor. Wifi sorunu ama antenin kasaya temassızlığından kaynaklıydı ve HTC bunu kabul etti (bu olmamalıydı yani). Yeni One X'de wifi sorunu beklemiyorum, ama sarı leke dediğim gibi biraz da şansa bakıyor. Siz yine de Made In China yazan telefonlardan uzak durun (hem sakatlık çıkma ihtimali yüksek, hem de genelde geç güncelleme alırlar) iyi bayramlar herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crion -- 25 Ekim 2012; 15:20:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: benabc

    arkadaşlar wifi sorunu yüzünden telefonu garantiye yollayan oldumu cozum ne oluyo cihaz turkcellden alınma(

    Yok mu garantiye yollayan arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haberi Shiftdelete.net ten aldım, Jelly Bean güncellemesini merak edenler için aydınlatıcı olmuş;
    HTC'nin yeni çıkaracağı güncellenmiş One X+ modeli ve One X için çıkacak Android 4.1.1 Jelly Bean - Sense 4.5 güncellemesinin ülkemize ne zaman geleceğini HTC yetkililerine sorduk.
    HTC, MWC 2012 Barcelona'da tanıttığı üst seviye telefonu One X için pek çok güncelleme çıkardı. Androi 4.0.3 ve Sense 4.0 ile gelen akıllı telefon, Android 4.0.3 sistemini kullanarak 3 tane irili ufaklı güncelleme aldı. One X için gelen Android 4.0.4 ve Sense 4.1 güncellemesi, telefona en çok performans artışı sağlayan güncelleme oldu.
    Android 4.0.4 ve Sense 4.1 ile Tegra 3'ü daha verimli kullanan One X, Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini bekliyor. HTC One X için Jelly Bean güncellemesinin Ekim ayında gelmesini bekliyoruz. Peki ülkemize bu güncelleme ne zaman gelecek?
    HTC Türkiye yetkilileriyle yaptığımız konuşmada dünya ile aynı zamanlarda yani Ekim ortalarında güncellemenin ülkemize gelmesi bekleniyor.
    HTC, Android 4.1.1 Jelly Bean ve Sense 4.5 sürümleriyle One X'in kullanım deneyimini ve performansını daha da arttıracak. Ayrıca Jelly Bean ile gelen Google Now gibi sesli arama hizmetleri de telefonu daha işlevsel kılacak.




  • ekim ortaları denmiş ama ekimin sonu geldi.
    bugün s3'e dağıtılmaya başlandı bizimkiside geç kalmasa bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X@ndeR

    ekim ortaları denmiş ama ekimin sonu geldi.
    bugün s3'e dağıtılmaya başlandı bizimkiside geç kalmasa bari.

    Büyük ihtimalle rom u tam yapamadı htc. One x+ in 30 ekime ertelenmesini ben buna bağlıyorum. Adam gibi bir rom yapacaksa sorun değil 31 ekime kadarda bekleriz. Ne kaldıki şurda zaten. Google nexus un yenisi çıkınca htc one x i satıp direk nexus alma planları içerisindeyim. En azından insanın kafası rahat oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benabc


    quote:

    Orijinalden alıntı: benabc

    arkadaşlar wifi sorunu yüzünden telefonu garantiye yollayan oldumu cozum ne oluyo cihaz turkcellden alınma(

    Yok mu garantiye yollayan arkadaşlar


    Çözüm genelde board değiştirmek, ama ellerinde board yoksa antenle oynayıp temasını arttırarak sorunu da giderebiliyorlar.
    Bende board değişmedi mesela. Ama sorun %100 çözülmüş değil, en azından eskisi kadar kötü değil. Servisle uğraşacağınıza imkanınız varsa değişim yapın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Arka plandaki çalışmaları uygulamalar-tümü ünden doğru kapatinca ana menüye döndüğümde hoop duzenlememe rağmen 7 tane panel ekliyor ve ana menü tuşu ortalaması kayıyor. Bunu her yapışımda sildigim paneller geri yükleniyor buda deli ediyor beni. Aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar.o kadar duzenliyorum ama bunun yüzünden habire tekrar widged leri sağa sola kaydirmam gerekiyor paneller eklendiği için

    Yok mu bu sorunu yaşayan başka kullanıcı ?!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one x ışık problemi yaşayan oldumu hiç sorunun şöyle bir çözümü var

    http://www.gsmkolik.com/htc-tamir-bakim/16029-htc-one-x-isik-problemi/#post24521
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea


    quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Arka plandaki çalışmaları uygulamalar-tümü ünden doğru kapatinca ana menüye döndüğümde hoop duzenlememe rağmen 7 tane panel ekliyor ve ana menü tuşu ortalaması kayıyor. Bunu her yapışımda sildigim paneller geri yükleniyor buda deli ediyor beni. Aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar.o kadar duzenliyorum ama bunun yüzünden habire tekrar widged leri sağa sola kaydirmam gerekiyor paneller eklendiği için

    Yok mu bu sorunu yaşayan başka kullanıcı ?!!!

    arkadaşın dediği gibi temas yüzeyi ile alakalı wifi servis denerken yakın bir ortamda dener tabi güçlü bir modem sorun yok gibi görür. ama daha iyi olsun istersen antenleri temizletip temas yüzeyinin sıkıştırılmasını saglayabilirsin




  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.