Şimdi Ara

HTC ONE (M7) Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
15.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanlis konudasin cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulübü görünce geldim buraya yoksa diğer konuyu biliyorum ama daha çok inceleme konusu gibi geldi o yüzden oraya ilgi göstermedim hem ayrıca orası da ölü samsung forumu gibi şen şakrak bi forum değil benim asıl anlamadığım bu kimse memnun değil mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    kulübü görünce geldim buraya yoksa diğer konuyu biliyorum ama daha çok inceleme konusu gibi geldi o yüzden oraya ilgi göstermedim hem ayrıca orası da ölü samsung forumu gibi şen şakrak bi forum değil benim asıl anlamadığım bu kimse memnun değil mi acaba


    Herhangi bir sorunuz varsa siz sorun, bilen biri illaki cevaplayacaktır. Bence bu telefondan memnun olmamak için bir sebep yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 28 Eylül 2013; 18:18:38 >
  • Arkadaşlar, Samsung Smart TV'de Samsung'un yeni telefonları olan S3, S4, Note gibi cihazlarda AllShare Cast uygulamasıyla "Screen Mirroring" yapılıyor ancak HTC One ile bunu nasıl yapacağım? Ya da dosyalarımı nasıl oynatacağım bu TV'de?

    Düzenleme: "Oynatıcıyı Seç" seçeneğinden bu işlemi gerçekleştirebiliyormuşuz. Yalnız altyazı desteği yok sanırım video oynatmada. Konuyla ilgili bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 20 Ekim 2013; 21:53:18 >
  • Bir başka soru: Telefonu USB bellek gibi "çıkarılabilir disk" gibi bağlayabilir miyim bilgisayara? Bunun için ne yapmalıyım?
  • TV olayında şunu duymuştum sense 5.5 gelince olacakmış HTC One da ..

    USB Konusunda ise daha bilgisayara takmadığımdan dolayı bilemeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    TV olayında şunu duymuştum sense 5.5 gelince olacakmış HTC One da ..

    USB Konusunda ise daha bilgisayara takmadığımdan dolayı bilemeyeceğim.


    Çokluortam içeriği şimdi de oynatılıyor hocam, buldum ben bu seçeneği bilginiz olsun. SS atacağım da müsait değilim pek... Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak neden bahsediyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    Tam olarak neden bahsediyorsun ?

    Foto, film, müzik dosyalarının TV'den oynatılması DLNA ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki burda bilen vardr diye buraya yazıyorum. Mail pogramındaki türkçe karakter sorunununa hala bir çözüm gelmedimi ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dead_game

    Belki burda bilen vardr diye buraya yazıyorum. Mail pogramındaki türkçe karakter sorunununa hala bir çözüm gelmedimi ya.

    nexus 4 kullanıyorum aynı sorunu bende yaşadım android 4.3 ile ilgili sanırım . Cihazın dilini ing e çevirdiğinde sorun düzeliyor. Tavsiye ile maillerimi gmaile bağladım ordan kullanıyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende arastirdim htc one m7 (64 gb) almaya karar verdim ama.. 32 gb var heryerde daha önceleri diolardı sonra gelcekmis Türkiye pazarına ama gelmedi sanirsam 3-5 ay oldu.. bu konusmalar geceli acaba 64 gb versiyonu geldimi Türkiye ye..bide mavisi cıkmıs epey hoş..yurt dısından alimlarda garanti olayi nasil işliyor acaba..unlocked mi yoksa pasaporta kayıt tarzi işlemlermi oluyor bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkler ederim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fire elemental

    merhaba arkadaşlar bende arastirdim htc one m7 (64 gb) almaya karar verdim ama.. 32 gb var heryerde daha önceleri diolardı sonra gelcekmis Türkiye pazarına ama gelmedi sanirsam 3-5 ay oldu.. bu konusmalar geceli acaba 64 gb versiyonu geldimi Türkiye ye..bide mavisi cıkmıs epey hoş..yurt dısından alimlarda garanti olayi nasil işliyor acaba..unlocked mi yoksa pasaporta kayıt tarzi işlemlermi oluyor bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkler ederim...

    Yurtdışından getirdiğiniz cihazı pasaport kaydı yaptırmanız lazım. Ayrıca tüm HTC modelleri uluslararası 1 yıl garantilidir. TR.den alırsanız 2 yıldır.
  • selam arkadaşlar bu telefona hangi call recorder programı yüklediysem kayıt sorunsuz oluyor ama karşı tarafın sesi hiç yok denecek kadar az kaydediyor ama benim sesim gayet net kaydediyor neden acaba Android versiyon 4.3 Sense 5.5 güncel ve orjinal root falan yok bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
  • kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa alıcak olanlarada yardımcı olmus olurlar
  • arkadaşlar hala 4.4 kitkat güncellemesi almamış bulunmaktayım. Cihazı Almanya dan aldımmedia markttan bununla bi ilgisi olabilir mi ?
  • Arkadaşlar telefonun şarzı sanki çok gidiyor özellikle oyun oynarken, örneğin 10 dk minion rush oynadım %7 şarz gitti. ayrıca akşm yatarken telefonun şarzı %83 dü 7 saat sonra kalktım %79 a düşmüş 7 saatte tel uykudayken %4 şarz gitmesi normal mi? ayrıca telefondaki gereksiz uyhulamalarıda kapatıyorum parlaklıksa 1 tık açılmış. telefonu alalı 2 haftaya yakın oluyor henüz en son çıkan android güncellemesi gelmedi telefona bu güncelleme gelirse şarzı daha iyi olurmu sizce?
  • internet paketi varsa telefonda blinkfeed fln kapat.. arkda çalişan uygulamalar var.. uygulamalardan tümü ne bak çalişanlar fln..oyun oynarken kapattigini emin ol arkda çalişma olmasin.. battery doctor tarzi bi pil koruyucu indir..cok parlaklıgı düşürmekte iyi degil bence .daha bi sürü şey..:)telefon dehşet bişey ama.. htc one mavi kullanicisiyim hasta oldum:) elmizde ferrari gibi bi telefon var gaza basinca benzini su gibi iççek tabi :D
  • iyi günler arkadaşlar şu ne ye benzer sembol nedir kendine kendine çıktı ne yaptıysam kaldıramadım
     HTC ONE (M7) Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    NFC'nin ikonu o. Ayarlar / ...Daha / NFC'den kapatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.