Şimdi Ara

HTC EVO 3D Ahize Kısık Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 4 ay falan oldu. İki gündür telefon görüşmelerinde karşıdan gelen ses çok kısık gelmeye başladı, ses ayarı en yüksekteyken. Telefonu kulağıma bastırmaktan kulağım yara olacak diye korkuyorum artık. Yazılımsal bir hata olabilir mi diye format attım, başka bir sim kart taktım fakat sorun hala aynı. Telefonumu orijinal romu ile kullanıyorum, root işlemi yapılmamıştır. Root işlemi gerektirmeden ahize sesini yükseltebileceğim bir uygulama var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa müteşekkir olurum.

    Bir çözüm bulamazsam garantiye yollamayı düşünüyorum, Teleservis'e. Çoğu kişinin Teleservis'ten muzdarip olduğunu biliyorum. Teleservis'in Ankara şubesi ile temasa geçmeye çalıştım fakat sıra bana geldiğinde hiçbir cevap gelmiyordu ve hat düşüyordu. İstanbul/maltepe şubesini aradım ve cevapladılar. Kargo ile göndermemi söylediler. İşin asıl kısmına gelelim;

    Telefonumu garantiye gönderme konusunda biraz muhterizim. Acaba Teleservis'in memnun kaldığınız şubeleri hangileri? Mağdur olmamak için yapmam gerekenler neler? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • valla bendende 2 gündür ses az geliyo anlamıyyomne dediklerini öncedensesi endüşükte kullanırdım
    sony ericson xperia ray
    inş. one x plus alıcam gelince
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.