Şimdi Ara

HP Victus iade talep etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2022 Aralık Sonunda HP Victus marka bilgisayar aldım ancak birkaç sorun var ve hem gelen zamlardan hem de işlemler uzayacağı için asla iade düşünmüyorum. Değişim talep etmeyi planlıyorum ama bildiğiniz üzere baya bir uğraştıracaklar ve 21 iş günü sonunda talebimi kabul etmemeleri ve hatta iade yapmaları ihtimali var. Size sorum şu birazdan sıralayacağım sorunlar sizce bu değişim sürecine girmeye değer mi?


    1 - Ekranın altında Victus logolu plastiğin iki kısmında da kabarıklık var, sanırım bu kısım laptoplarda bant türevi kullanılarak kapalı tutuluyor ama benim laptopumda kalkmış ve buraya zamanla toz dolacaktır.

    2 - Bilgisayarı ilk başlattığımda sol fandan yüksek şekilde sürtme sesi geldi daha sonra azaldı ama asla geçmedi sürekli hafif bir ses var.

    3 - Sağ hoparlörde daha fazla olmak üzere iki hoparlörde de özellikle konuşma seslerinin doruk noktalarında çatlama var, çok rahatsız ediyor.


    HP temsilcisiyle görüştüm ve tarafıma işlemleri başlatabilmem için çıktı alacağım bir yazı gönderdiler bu yazıyla birlikte almış olduğum yer yani GPN Teknoloji'ye başvurmam gerekiyor, GPN ise gelen bilgisayarları incelenmek üzere HP'ye gönderiyor sanırım.

    HP Victus iade talep etmeli miyim?







  • Geçmiş olsun.
    Haricî Ekran kartlı uygun fiyata 16 inch şuan hp Victus var.
    Ama sorunu çok.
    Ekran titremesi
    Ses cızırtı
    Yavaşlama
    Haricî Ekran karttan performans alamamak!
    Acaba işlemciye göre mi? AMD ısınıyor intel iyi gibi!!
    Belli parti seri sorunlu sonrası sorunsuz mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.