Şimdi Ara

Hp Pavillion Dv6-1144et Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım 1144et bilgisayarımda 2 gün önce ekranda gidip gelme yaşadım.Ekranı aşağa doğru oynattığımda gidiyor yukarı kaldırdığımda geliyordu.Tahminim ekrana giden aradaki kablolarda bir problem olduğu.Şimdi ise tamamen gitti ekrandaki ışık.Ekrana bir ışık tuttuğumda ekranı görebiliyorum ancak cok az derecede.Büyük ihtimalle ekranın florasan lambası dedikleri şey yandı.

    Merak ettiğim şey laptobu garantiye yolladığımda bana kullanıcı hatası gibi birşey söylerlermi?daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan arkadaşım varsa yardımcı olsun lütfen.ayrıca eğer servis yapmazsa ben ne kadar ödeyerek yaptırabilirim.Dediğim gibi ekranda problem yok sadece kablolarda çünkü oynattığımda gidip geliyordu ancak şimdi hiçbir görüntü yok.Şİmdide bu msjı plazmaya hd kabloyla bağlayıp plazmadan yazıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziii_07 -- 7 Mart 2011; 21:19:30 >



  • Muhtelemen cihazınızın inverter denen parçası arızalı , bunda kullanıcı hatası olabilecek bir durum yok eğer lcd panelinizde kırık , kablolarda kopukluk yok ise.Benim görüşüm cihazınızda kullanıcı hatası yok.
  • ben de Ocak 2011 de Hp Pavillion dv6 3114et dizüstü bilgisyar aldım.6 ay kadar düzgün bir şekilde kullanıyordum.Bir gün dondu kaldı. Reset attım.Ekrrana görüntü gelmedi.tekrar reset attım pc tamamen açılmadı derken uğraştım biraz olmadı görüntü tamamen gitti.

    Sonra Ürünü hp ye gönderdim Ürünün anakart ve Ram ını değiştirmişler(garanti kapsamındaymış Ücret istemediler) ve sorun düzeldi ama Yedekleme yapmıyorlarmış Harddiskim deki bütün önemli önemsiz dosyalrım her şeyim silindi.Çok morelim bozuldu.1 Hafta kadar kullanamadım ürünümü işlerim vardı zaman ayıramadım.sonra programlar falan yükleyeyim dedim ekrana çizikler pikseller çıkıyor.Oyunlarda berbat görüntü var hep çizik.Tekrar hp ile irtibata geçtim.Tekrar gönderdim.Olmuş mesaj attılar ve bugün kargoyla gelicek. Bakalım başka sorunlarla karışılaşacakmıyım.

    HP nin ürünleri kalitelimidir bilmiyorum ama Müşteri Hizmetleri çok iyi, Garanti konusunda da iyiler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.