Şimdi Ara

hp pavilion g6 1055et yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar hp pavilion g6 1055et notebook aldım, işletim sistemi freedos kendim win 7 ultimate kurdum ancak kendi ekran kartı yerine başka bir kart varmış gibi görüyor wireless de ethernet de çalışmıyor driverlerinide tam bulamadım zaten hp sitesinde yoktu yada ben bulamadım am abaşka yerlerden indirdiklerimide kurdum işe yaramadı lütfen yardım edermisiniz?? ne kurarsam kurayım bişey değişmiyor interneti bluetooth gibi tanıyor..

    acil yardım..



  • sürekli notebookta bluetooth varmış gibi görüyor oysaki böyle bir donanım yok kurduğum driverlerde de bluetooth aktifleşiyor ama wireless çalışmıyor ne biçim iş bu bluetooth u olmayan notebookta bluetooth çalısıor ama wireless yok yardım edin lütfen..
  • arkadaşlar wireless driver ve ekran kartını driveri ni bilen yok mu?? lütfen yardım edin??
  • hocam öncelikle teşekkürler bende bu driverleri buldum ancak kuruyorum işe yaramıyor nedense sürekli bluetooth yüklenıyor wireless miş gibi çalısıor saçma sapan bir durum ne anladım ne çözebildim... mesela ben bu ekran kartı driverini kurmak istediğimde bana zaten yüklü diyor kurulmuyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılordu -- 15 Temmuz 2011; 13:06:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızılordu

    hocam öncelikle teşekkürler bende bu driverleri buldum ancak kuruyorum işe yaramıyor nedense sürekli bluetooth yüklenıyor wireless miş gibi çalısıor saçma sapan bir durum ne anladım ne çözebildim... mesela ben bu ekran kartı driverini kurmak istediğimde bana zaten yüklü diyor kurulmuyor..


    kurmak istediğiniz ekran kartı muhtemelen intel. hp support assistant programını kurup buradan program yüklemesi yaparsanız bilgisayarınızdaki eksik driverler yüklenecektir.. deneyin sonucu yazın olmazsa takip ediyorum konuyu sonucu bildirin..
  • teşekkürler GrounD_ZerO hemen önerini yapacağım durumu bildireceğim...
  • hocam dediğini yaptım asistanı kurdum güncellemesine baktım wireless combo açık işareti geldi ama aygıt olarak bluetooth görmekte ve bağlantı yine yok

     hp pavilion g6 1055et yardım


     hp pavilion g6 1055et yardım


    http://imageshack.us/photo/my-images/600/ekrnts2f.jpg/

    [simage]
     hp pavilion g6 1055et yardım


    Uploaded with ImageShack.us[/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılordu -- 17 Temmuz 2011; 12:15:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.