Şimdi Ara

HP Deskjet 3650 Yazıcının Enteresan arızası. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 seneden fazla zamandır kullandığım HP Deskjet 3650 Yazıcı da kendiliğinden kapanıyor ve 2-3 gün sonra sorunsuz çalışıyor. Yazıcının üstünde sıfır kartuş var 4 ay olmuştu alalı.

    2 hafta önce yazıcıya sayfa gönderdim ama açılıp yazılmadı. Baktığımda power düğmesine basınca bile bir şey olmadığını gördüm. Defalarca fişini tak çıkar bir şey olmadı. Çıkardım adaptörü prizden. Ertesi sabah takınca gene bir şey yok ama power düğmesine basınca ışığı 2-3 defa yanıp sönüyordu. Tekrar çıkardım prizden. 3. gün taktığımda kendiliğinden çalıştı (kartuşlar 3-4 defa gitti geldi içeride). Hiçbir sorun olmadan bir sürü şey bastım. Foto bile bastım sorunsuz.

    Bende direkt adaptörü elektriğe bağladım (normalde çoklu prizin üstündeki düğmeden kapatırım) 1 hafta açık kaldı sorunsuz.

    3 gün önce elk gitti. Sanırım ondan sonra printer gene iptal. Bazen power ışığı yanıyor basınca 2-3 defa.


    Böyle bir arızayla karşılaşan arkadaş var mı. Ne yapabileceğim hakkında bir tavsiyesi olan arkadaşlar da varsa teşekkür ederim..







  • Power düğmesine basarken yazıcının üst kapağını 4 kez acıp kapat, bir değişiklik olmazsa bu sefer 7 kez kapağı kaldır kapat.

    Yazıcının resetlenmesi gerek....

    sonucu bildirirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Söylediğini denedim. Şuan makinada hiç tepki yok. Dün power ışığı yanıp sönüyordu. Bugün oda yok. Prizde takılı kalmış. Bide yalnız power düğmesi kapağın içinden geçiyor olduğu için tornavida kullanıp kapak switch ine basarak yaptım.

    Power ışığının yandığı durumu yakalarsam bidaha deneyiceğim sağol.

    quote:

    Orijinalden alıntı: enjiyu

    Power düğmesine basarken yazıcının üst kapağını 4 kez acıp kapat, bir değişiklik olmazsa bu sefer 7 kez kapağı kaldır kapat.

    Yazıcının resetlenmesi gerek....

    sonucu bildirirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Printera ne yapdıysam olmuyor. Power düğmesine basınca 3 defa yanıp sönmekten başka hareket yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.