Şimdi Ara

HoT paketi olmadan oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gw2 başlamayı düşünüyorum ama 1-2 sorum var şimdi HoT paketi almadan oynamak mantıklı, mı beni ne kadar kısıtlar, olmazsa olmazlardan mı ? Oyunun pvpsi canlı mı ?(mmo yu sırf pvp&pk zevki için oynarım) Oyun içi goldu elmaasa çevirerek paketi alabilir miyim?



  • Son sorudan başlayım, oyun içi gold > gem ile paketi alamıyorsunuz. Pvp'si canlı, 2 tür pvp var spvp ve wvw. WvW'te 3 server birbiriyle kapışıyor, zerg odaklı bir oynanış var tabi siz tek tabanca da takılabilirsiniz. Spvp ise klasik arena modu, 5v5 belirli noktaları tutarak ve karşı takımı öldürerek ilk 500 puana ulaşan takım kazanıyor. Tabi haritasına göre ekstra detaylar da var.

    HoT paketinin olmaması sizi içerik olarak kısıtlayacaktır. Gw2'nin kendi bölgeleri ve içerikleri hala hunharca tüketiliyor, ama HoT hem yeni haritalar, hikaye, mastery ve en önemlisi elite specilization ekliyor. Tüm karakterlere yeni bir silah ve bir seri skill veriliyor elite specilization ile, özellikle spvp'de olmazsa olmaz.

    Bence başlayın oyuna, hoşunuza giderse kesinlikle alın HoT'u. HoT'suz da oynayabilirsiniz ama ulaşamadığınız içerikleri gördükçe hevesinizin kaçması kaçınılmaz.




  • hot cıkdıgında bırakmısdım oyunu sımdı gerı donup bı bakayım dedım duruma gore hot alacam pekı sımdı hot olmadanda karakterı ıtemlerı vs kastık dıyelım hotlu bır hesap karakterı bızden guclu olabılıyomu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara57

    hot cıkdıgında bırakmısdım oyunu sımdı gerı donup bı bakayım dedım duruma gore hot alacam pekı sımdı hot olmadanda karakterı ıtemlerı vs kastık dıyelım hotlu bır hesap karakterı bızden guclu olabılıyomu

    bende hot başlayınca bırakmıştım sonradan çok özledim gw2yi yalan yok ama WvW'de yapılan büyük savaşlarda pc çok kasıyordu tadı çıkmıyordu. ilerde Allah nasip ederse güzel bir sistem toplarsam gw2'ye geri dönücem.

    WvW'lerdeki aldığım hazzı başka hiç bir mmorpg'de almadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.