Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
23
Favori
20.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aydogan kullanıcısına yanıt

    Biliyorum çok oldum ama bir özellik daha keşfettim. Fareyle sağ tık yapınca da menü geliyor, sayfa başı ve sonunu gösteren kestirmeler de var. Bunlar da Chrome'da yok. Resmen bilgisayar deneyimine sahip oldum Samsung İnternet sayesinde.



    Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!
  • Tableti yeni aldım,sadece video için aldım 1080p Netflix ve YouTube da sorun yok ama tarayıcı dan 2k alınca bile dönüyor ,YouTube uygulamada 1080p 60 fps Mac kalite zaten . 1080p videolarda da İPad Pro ile kıyaslayınca bazen fps düşüyormuş gibi hissettirdi bazı sahnelerde, tek başına izleyince pek bir sorun varmış gibi durmuyor. Ekranı ve ses i bataryası iyi fakat 1080p gücünün sınırı. Almayı düşünen varsa oyun vs zor bu tablette ama öğrenci indirimi vs 4-4,5k ayarına bu kalitede video izlenecek tablet olmaz heralde
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt

    Son yorum çok doğru, mesele mega über şahane olması değil zaten fiyata vurduğunuzda en uygunu oluyor, muadillerini kırıyor.



    Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

    Bugün akşamdan beri kaç saattir tablette takılıyorum şarj daha yeni %75'in altına düştü. Bu bence muazzam.

  • civil3434 C kullanıcısına yanıt

    Testleri tamamladım. %4 ile %100 arasındaki şarj ölçümleridir.


    Xiaomi 22.5w şarj aleti ve yanında gelen kablosu ile yapılan şarj: 3 saat 22 dk


    Xiaomi 22.5w şarj aleti ve Realme 6,5A telefon kablosu ile yapılan şarj: 2 saat 46 dk


    Xiaomi 22.5w şarj aleti ve Mcdodo CA-1080 6A kablosu ile yapılan şarj: 2 saat 10 dk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 16 Nisan 2024; 0:43:6 >
  • Merhabalar herkese
    Huawei matepad 11.5 ile bu cihaz arasında kaldım bir türlü karar veremedim
    Hangisini önerirsiniz ?
  • Mr.İnformation M kullanıcısına yanıt

    Huawei daha üstün diye biliyorum ama Honor da iş görüyor. Ben Google'a bağlıyım, aylık aboneliklerim var servisleri için. Huawei'de Google yok. Alternatifleri olduğu söyleniyor ama uğraşacak vaktim yok açıkçası tercih etmem.

  • Mr.İnformation M kullanıcısına yanıt

    Hocam matepad 2023 var 11 inç ,o baya iyi kablosuz kalem şarjı da var.8 gb olanı özellikle çok iyi. 11.5 olanı daha alt bir cihaz

  • @ali_haydar_tr beyden kılıfı sipariş ettim hemen kargoya verdi sağolsun, kılıf çok güzel, tabletin kendi kılıfı zaten, fiyatı da piyasaya göre oldukça uygun, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam peki matepad yerine 9. Nesil ipad daha mı mantıklı olur

    Google keep google takvim kullanıyorum
    Google one aboneliği var
  • Isik sizmasi var ya 2 kere satin aldim alt sarj kismi kenarinda isik fazla parliyor 2 kere aldim 2 side hepsiburada saticisi. Diger kenarlarda sorun yoktu.

    ozellikle sarj kisminin soketin oldugu alt kenada parlama fazla. Kronik sorunlu bir cihaz oldugunu dusunuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldhazee -- 20 Nisan 2024; 15:9:41 >
  • arkadaslar cihazda akıllı pil ömrü vs 2 tık var onlari acınca normalde %85 te durdurması lazim ama charja devam ediyor sebebini bilen varmi acaba %85 e kadar doldurup %100 mü gösteriyor

  • Mr.İnformation M kullanıcısına yanıt

    A13 daha güçlü ama ios için bile 2gb ram az, 60 Hz ayrıca. ekran 4 e 3 diye biliyorum buda videoda ekran kaybı demek. Kılıf ve kalem fiyatını düşününce de matepad 11 daha uygun fiyatlı. 2. El 11 inç pro M1 ler de düşünülebilir. Matepad 11 tarayıcı deneyimi açısından 120 Hz olduğu için M2 iPad proya yakın deneyim sunuyor . A9 almak mantıksız değil ama 60 Hz ekran istemezdim. iPad M2 pro iPad 2018 matepad 11 2023 ve honor x9 kullanmış biri olarak en f p bulduğum cihaz matepad 11 fakat Google servisleri kullanmaması sorun, Ekran sesli okuma çalışmıyor. Google keep gspace üzerinden kullanılıyor. Genede uygun fiyatlı pro bulabiliyorsanız iPad pro almanız daha iyi. 2gb ram li ve 60 Hz ekranı olan bir cihaz ben istemezdim, kalem şarjı da mıknatıs ile değil.

  • Tableti geçen hafta aldım, pek tablet deneyimim yok, evde yattığım yerde youtube Netflix izlerken telefon kullanıyordum. iPhone 15 pm ekranı geniş olmasına rağmen yine de küçük kalıyor elbette. Sırf bişeyler izlemek amacıyla aldım gayet de iyi bi seçim olmuş benim için. Ekran güzel ses çıkışı keyifli. Açıkçası başka da bi iş için kullanmıyorum ama geniş ekran hakkaten keyifli imiş. İşlem hızı elbette 15 pm gibi değil ama çok da yoran bi durum değil. Benim gibi kullanım amacı olanlar içim yeterli bi cihaz sanki ilk izlenimlerim
  • gajiin kullanıcısına yanıt

    En güzeli şarjı da çabuk bitmiyor. Ekran kapalıyken internete bağlı kal seçeneği kapalı kullanıyorum. 1-2 dizi izleyip kapatıyorum bir haftaya yakın gidiyor neredeyse. 😂 Zaten cihazın kullanımı buna yönelik eğlence tableti diye geçiyor. Benim de tablet deneyimim yoktu iPad Mini ve MEB'in dağıttığı haricinde. (Yani 10+ sene geçti) Ama gerek forumda gerek yorumlarda gördüğüm kadarıyla bu tabletin 4k oynatan bilgisyara dönüşmesini bekleyen isteyen bir sürü insan var. 😅

  • Merhaba arkadaşlar. Araştırmalarım sonucu bu cihazda karar kıldım. Çocuklar için 2 adet bugün sipariş verdim. Arada kendimde kullanırım diye bir çok tableti araştırdım. Benzer fiyat aralığında ve benzer özelliklerde tabletleri karşılaştırdığımda bana uygun olan tablet için yollar hep Honor Pad X9 çıktı. Çoğunlukla çocuklar kullanacağı için fiyat açısından fazla para vermeye gerek görmedim.


    Araştırdığım diğer modeller:


    Samsung A9+: 8gb/128gb olan modelde dokunmatik testinde çoklu dokunuş çalışıyor ama oyunlarda çoklu dokunuşlarda basılı tuttuğunuz tuşlar ya takılı kalıyormuş ya bırakıyormuş. 4/64 gb olan modelde bu durum yokmuş. Kemdim de bir akrabanın cihazında (4/64 olan model) denedim ve sorun görmedim. 8/128 olanlarda sorun varmış. Ama 4/64 olan modelde de hafıza bana düşük geldi. 8/128 olan modelde ekran sorunu için cihaza kablolu kulaklık veya şarj kablosu bağlanırsa (şarja takmaya gerek yokmuş) sorun çözülüyormuş. Sanırım cihazda elektrik kaçağı var veya ekrana olması gerekenden fazla elektrik veriliyor, takılan kablolar sayesinde bu fazla elektriğin önüne geçiliyor sanırım. Birde şarjı honora göre neredeyse 2 kat daha az gidiyor. Bunun nedeni ekrandaki fazla elektrikte olabilir diye düşünüyorum. Bu nedenle bu cihazdan vazgeçtim.


    Honor pad 8 (pad x8 ile karıştırmayın): Şarjının x9 kadar gitmemesi, neredeyse 2 kat fark var testlerde. Sanırım ekranının 12" olmasından kaynaklı. Ayrıca pad X9 daha güncel bir cihaz ve bir tık güncel bir işlemci var pad 8 e göre.


    Lenova tab m10 plus: Ekranın vasat olması, kalem desteği olmasına rağmen kalem performansının kötü olması, ayrıca son güncelleme ile cihazın takılarak çalışması gibi nedenlerle eledim.


    Huawei Matepad 10,4": Bataryası 5100 mah, Ekran 1" daha ufak, işlemci bir tık daha kötü ve google servisleri yok, 3. part uygulamalar ile uğraşmak gerekiyor.


    Huawei Matepad 11/11,5: Güzel cihaz ama fiyat olarak honordan 2 kat pahalı, kalem desteği var ancak kalemi ayrı satın almanız gerekiyor ve ekstra maliyet oluyor. Kalem almayacaksanız da böyle bir tableti almanın mantığı yok. Ayrıca google servisleri yok, 3. part uygulamalar kullanmak gerekiyor. Dahası yoğunluk olarak çocuklar kullanacağı için gereksiz bir maliyet olacağı için tercih etmedim.


    Mi/Redmi: Bu cihazlara hiç bakmadım bile. Eşimin ve bir akrabamızın telefonu Redmi ve bazı yazılımsal sıkıntıları var, arkadaşta mi box s tvbox var ve yazılımsal sıkıntıları var. Hal böyle olunca bu cihazları hiç araştırmadım. Bu markalara biraz mesafeliyim.





  • @18isa1907 emek verip yazdığınız için teşekkürler, umarım hayırlı bir alışveriş olur ve sorunsuz kullanırsınız. önceki sayfalarda yazmıştım biz de evde 3 kişi kullanıyoruz, herkes memnun. o zaman 1 adet tab s9 fe+ fiyatına 3 adet kendimize özel tablet alabildik. çocuklar için ayrı gmail hesabı açmanızı öneririm, tablette kullanıcı modu da var değiştirilebiliyor. maksat bildirimler uygulamalar birbirine karışmasın. çocuk modu da var ama onu kurcalamayın bence, uygulama yüklemeyi vs. kısıtlıyor.

  • Çok teşekkür ederim. Google hesabını ayrı ayrı gireceğim. Yoksa herşey birbirine karışıyor zaten. 2 tablette de 2 ayrı profil oluşturacağım. Çocuk modunda öyle bir şey başıma geleceğini düşünmüştüm. Bu yüzden kurcalayıp öyle kullanmak istemiştim. Siz zaten kurcalamışsınız. En iyisi kullanmamak.

  • ali_haydar_tr A kullanıcısına yanıt

    @ali_haydar_tr 'ye teşekkür ederim. Satın alma işlemini yaptım ve çok memnun kaldım orjinal kılıf yolluyor. Güzel bir alışverişti teşekkürler tavsiye ederim.

  • MrWest kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Öncelikle güle güle kullanın.


    Eğer cihazı sürekli olarak uzun süreler boyunca (örneğin geceden sabaha kadar) şarja takılı bırakıyorsanız, cihaz belli bir şarja gelince şarjı kesiyormuş sonra sizin alışkanlığınıza göre cihazı alacağınız zamana kendini ayarlayıp şarjının %100 olmasını kendisi ayarlıyormuş. Alışkanlıklarınıza göre kendi bu süreye karar veriyormuş. Kullanım kılavuzundan ve netten araştırdığıma göre bu şekilde oluyormuş.


    Akıllı pil kapasitesinde ise sanırım sizin bahsettiğiniz gibi kullanım alışkanlığınıza göre pilin kapasitesini kendi ayarlıyor. Aslında %80 dolu ama %100 dolu gibi gösterip pili korumaya alıyor sanırım. Farklı sayfalarda da buna benzer cevaplar yazmış kullanıcılar.


    Sanırım kullanıcılar %80 şarjı görünce %100 e kadar şarj etmek istiyorlar diye böyle bir çözüm bulmuşlar. Görüntüde %100 göstererek kullanıcıyı maks. %80 şarj etmeye ikna ediyor sanırım.


    Huawei kendi sitesinde pili korumak için cihazınızı sürekli olarak %20-%80 arasında tutun demiş. Cihazı uzun süre kullanmayacaksınız ve bu nedenle %100 şarj yapıp bırakacaksanız da önce %70 şarj yapın sonra ara verip tekrar şarj yapın yazıyor. Honorda huawei altyapısından gelen bir cihaz. Aynı şekilde çalışıyordur.





  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

    S-pen gibi şarjlı kalemlerin uyumlu olacağını sanmıyorum. Basit kaydırma ve işaretleme yapılabilen kalemler çalışır. O kalemlerin yapacağı işi de parmakla yapabiliyoruz zaten. Keşke s-pen gibi kalemleri destekleseydi de avuç içini yok sayma özelliği yine olmasaydı. Eldiven giyer yine çözerdik Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! 

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.