Şimdi Ara

Honda FK7 Sport Plus Amfi ve Subwoofer Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı forumlar. Aracım 2020 honda fk7 sport plus. 11 hoparlörlü kendinden amfili bildiğim kadarıyla. Eski sahibi TS-WX130DA pioneer kendinden amfili koltuk altı bas kullanmış aracı satarken onu aldı ama oraya kadar gelen tesisatı var.


    Sorum şu ben oraya Subwoofer Ts-w3020pro (3500 W) şöyle birşey koymak istiyorum mevcut tesisata bunu koyabilir miyim? Birde buna uygun bir amfi lazım sanırım.

    Eğer o olmaz araca büyük gelir derseniz şunu da düşündüm Pıoneer Ts-W312d4 30 Cm 1600 Watt Subwoofer Cıft Bobınlı buna da uygun amfi öneriniz nedir. Bu konularda biraz acemiyim önerilerinizi beklerim.




  • bakişine kullanıcısına yanıt
    eski subwoofer dediğiniz alet aracın bagajına mı konumlanmış. kullandıkları power kablosu 4ga mı 8 ga mı. kablo için foto varsa iyi olur. kablo çok ince ise sıkıntı verir. pioneer 3020 modeli araca fazla gelir. diğer kolonlar zayıf kalacağı için bass diğer sesleri boğar, komple midrange vs sistem yapılırsa spl falan ozaman dediğin sub güzel olur. diğer kolonların fabrikasyon amfili olduğunu düşünerek bass açığını kapatacak 4 ohm 400rms civarı sub yeterli gelir. pioneer tsw312d4 ideal olur, yada o bile fazla gelir ama gain yada bass kontrolcüden ideal ayar yapılır. tsw312d4 için çift bobin paralel 2ohm da, qline 1250.1 ile sürebilirsin.
  • evet hocam aracın bagajına konumluydu şuan araç yanımda değil o yüzden kablonun fotosunu çekemiyorum. Orjinal tesisatı çok bozmak istemiyorum. O zaman bana pioneer tsw312d4 ve qline 1250.1 yeterli olur.

    Yada hocam kendinden amfili Alpine SWE‐815 20 cm Subwoofer tarzı birşey mi alsam. Diğer sistem ile arasında çok fark olur mu?

  • bakişine kullanıcısına yanıt
    araç sedan sa Alpinenin belirtilen 20cm subu zayıf gelir, hatchback ise belki müziğe eşlik eder. az da olsa içimi titretsin, gerktiği yerde gücü hissedeyim, gerekmedikçe dengeli kullanırım diyorsan 4ohm 500rms in üstüne çıkman gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 9 Ocak 2024; 14:8:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.