Şimdi Ara

Honda CBR 125R almayı düşünüyorum ? Ve Başka Bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Ben yaklaşık 2-3 yıldır motor almayı düşünüyorum ancak bisikletten başka 2tekerlik araca sadece arka tarafta oturmustum ve SS türü değildi. Honca cbr 125r hem hoşuma gitti hemde fiyat konusundada iyi ama ilk kez motora sürme amaçlı oturcağımdan sizce iyi bir motormu başlangıç için vede motor kursunada gitmeyi düşünüyorum sizlerden yorum beklemekteyim ilk başlangıç için iyimi değilmi ne yapmalıyım başlangıçta?



  • Merhaba bence ılk once guzel bı egıtımle ehlıyetını al sonra motor secımı ıcın boyuna,bulundugun il'in yol şartlarına en uygun motosıkletı sec. Motora oturdugunda ayakların yere tam basmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki cok sıkıntı yaşarmıyım
  • Yedek parcası en bulunabılır markalardan bırısıdır 2. Elı canlıdır cabuk satarsın bence ımkanında varsa al kolay ogrenebılecegın bı motor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci eli çok başarılı, parça sıkıntısı hiç yok. Gidişi duruşu tatminkar. Yeni başlayıp bu tarz motorlara hevesliyseniz alabileceginiz en mantıklı motor diyebilirim.. Ama motor sürmeyi daha kolay surulebilen ybr, cbf türevi bir motorda (kursların çoğunda bu tarz motorlarla eğitim veriliyor) ogrenirseniz daha rahat edersiniz.. En azından kurşun motorunu yatirsanizda sorun olmaz ama kendi motorunuzu bir kez yatirirsaniz çok masraf çıkar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.