Şimdi Ara

Homend Grilliant 1304 Tost makinesi/Izgara ***Mega Video İnceleme*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drwhoo

    Hocam boşluk bu kadar





     Homend Grilliant 1304 Tost makinesi/Izgara ***Mega Video İnceleme***

    quote:

    Orijinalden alıntı: drwhoo
    Hocam merhaba inceleme videonuzu inceledikten sonra ben de ürünü aldım. Canlı olarak bir mağazada incelemediğim için bir şey sormak istiyorum. Makinenin plakalarını yerleştirdikten sonra üstüne basınca plakaların, 2-3 mm oynama oluyor bu durum normal mi sizce?


    quote:

    Orijinalden alıntı: besir66
    Evet normal bir durum. Plakalar çıkartılabilir olduğu için yaylı bir mekanizma yapmışlar. Plakaların arkasından yay ittiriyor. Eğer oynama çok fazla ise hemen iade edip yenisini isteyin.



    Eğer bastırdığınızda aradaki boşluk kapanıyor ise normal bir durum. Güle güle kullanın :)




  • Kapanıyor hocam teşekkür ederim:) videoda kanalları temizleyen bi aparatınız vardı kendinize mi aitti o kutudan mı çıktı ben de çıkmadı da bişey:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drwhoo

    Kapanıyor hocam teşekkür ederim:) videoda kanalları temizleyen bi aparatınız vardı kendinize mi aitti o kutudan mı çıktı ben de çıkmadı da bişey:)

    Spatula benzeri şeyi diyorsanız kutusundan çıktı.
  • Selamlar , zaman ayarı 0 konumundayken sola çevrilip zaman kısıtlaması olmadan çalışıyor mu cihaz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metrekare

    Selamlar , zaman ayarı 0 konumundayken sola çevrilip zaman kısıtlaması olmadan çalışıyor mu cihaz ?

    Evet çalışıyor.
  • Teşekkür ederim . Tekrar stoklara girerse 1304 alicam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım 😂 çok araştırdım sizn video ve yorumlarınızla almaya karar verdim. Aslında plakası çıkmayan gerçek döküm plakası olanlar için daha sağlam ve sağlıklı diyorlar ama emin olamadım. Sinbonun döküm (100tl)ve Dökümix (200) diye bi markanın döküm plakalı olanlarının yorumlarına baktım ama olumlu yorum yanında olumsuz yorumlarda var o yüzden emin olamadım. Benim için tost yapmasının yanında ızgara yapmasıda önemli arçelik beko tefal arzum hepsini araştırdım ama illaki bi eksiği var. Izgara yapamadıktan sonra ne anlamı olacak. Burda sizin videoda ızgarayı gördüğüm için emin oldum. Şuanki fiyat en ucuz n11 de 329 tl. Yarın son bi araştırma ile tamamen karar vericem inşaallah. İncelemeniz için çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulada G kullanıcısına yanıt
    Selamlar almak aşamasındayım ben de kararsız kaldım forum donanımdaki arkadaşlar sayesinde şu ana kadar aldığım hiçbir üründen şikayetçi olmadım sizden de fikir almak isterim sipariş verip kullandınız mı nasıl önerir misiniz sizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bir kaç gün önce aldık. Şu an galeri crystal mağazalarında yüzde 30 indirim ile satılıyor ve fiyat olarak çok uygun. Bu nedenle almayı düşünenler kaçırmayın derim. Ürün çok sık ve kaliteli. Tek eksisi çıkan plakalarin yerinde sağlam durmamasi. Bu yüzden alırken plakalarin yerinde ne kadar iyi oturduğunu kontrol edin. Bazılarında çok açık duruyor ve sallanıyor.
    Bu marka ile ilk kez tanıştım. Ürün arıza durumunda gelip evden kendileri almaları süper bir hizmet. 2 günde arıza giderme süreleri var. Satış sonrası da çok iyi. Umarım keyifle kullanırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle parasını sonuna kadar hak ediyor. Malzeme kalitesi çok iyi, ızgaraları çok kolay temizleniyor çok tereddütlü aldım ben bu fiyata değer mi değmez mi diye değdiğini yediğim tostta anladım içiniz rahat olsun :) Homend 1304 Grilliant yorumlarını kaliteliyorum.com sitesinden inceleyerek almıştım. Kullanıcı yorumlarına her zaman güvenirim ve yine haklı çıktılar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roalddahl -- 12 Mayıs 2019; 23:19:8 >
  • incites kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim ne zamandır foruma giremedim. Evet aldık kullanıyoruz çok memnun kaldık. Çok kaliteli. Tavuk ızgarada yaptım ama kurudu ayarını öğrenemedim henüz ondan olabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.