Şimdi Ara

Hocalar TWITTER'ı iyi kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarih hocalarının baskısı ile 10 tarih sorusu eklendi TM'ye, şimdi coğrafya hocaları yükleniyorlar iki üç gündür gözüme çarpıyor TT ye giriyorlar. Biz teknoloji nesili denen nesil koskoca DH forum ailesi örgütlenipde OBP konusunda TT ye giremedik.

    OBP kaldırılması imkansız bir şey öncelikle bunu bir kabul edelim en iyi ve en olabilecek ihtimal 0.12 katsayısını 0.10 a düşürülmesi olur. Bunun içinde TBMM'den geçmesi gerekiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşlar düzetlsin.

    Düzenli bir şekilde Twitter de TT çalışması yapıp devlet büyüklerimize, milletvekillerimize sesimizi duyurabilirsek bu isteğin gözardı edilmeyeceğini en azından değerlendirmeye alınacağına inanıyorum.



  • E heralde adamlar para kazaniyor

    Bana da para versen ben de desteklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.08 olsun bari
  • obp konusunda ben ve burada bi kaç arkadaşım tt yapmaya çalıştık 2 kere. bazı hocalara ve popüler sayfalara mesaj attık sağolsunlar geri dönüş aldık ama hocalara mesaj attığımzda kurumsal olarak bir şey paylaşmamız doğru değil gibisinden bir şey yazdılar.bir tek vural hoca tweet attı o da aobp geri getirilmelidir yazdı ne alakaysa artık.
    obp etkisi düşürülmelidir diye ben arada yazıyorum yekta saraçın tweetlerinin altına.böyle bi şey yapılabilir.kalabalık olursa ses getirebilir
    edit: bu arada bu forumla tt de zor hocam.herkes ağlar ama kimse sorumluluk almaz kolay kolay. destek çok az oluyor yani.
    ek olarak forumda tek hücreli biri, 1den 100e kadar aynı hashtag ile tweet attıgını yazmıştı foruma.spam oluyormuş hastagte birkaç taneden fazla tweet atmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobinz -- 2 Kasım 2017; 20:12:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.