Şimdi Ara

HIZ VE PİNG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda bu problemle karışı karşıya olan varmı iftardan beri pinglerde yükselme ve hızlarda acayip düşmeler var



  • Şuan ping tavan ve hız yerlerde aynı sorun bende de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Ya hocam sıkılmadın mı artık ? Senin sorunun yok iyi güzel daha ne.Her gün heralde girip millete şunu yazmaktan başka işin yok.
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kimsenin sorununa çağre bulmuyorsun bir şey yapmıyorsun sadece gelip sorunu olan insanlara "bakım benim hızım" bu diyorsun.Benim 2 tane aboneliğim var biri superonline vdsl yani tt altyapısı diğeri turk.net ve superonline da hiç bir zaman sorun olmuyor.Ayrıca sadece 1-2 kişide olan bir sorun değil ! Bir sürü insan aynı şeyi söylüyor ve sen bunları dile getiren insanlara resmen yalancı diyorsun.
  • smdyc kullanıcısına yanıt
    valla artık bıktırdı türknet hız ve ping konusunda modeme 75mbps hız tanımlı ancak o hizi 02:00 den sonra görebiliyorum sadece diğer zamanlar heleki akşam saatlerinde 3-4-5mbps ye kadar düşüyo pingde cabası ankaraya ttnette 15 ping çıkıyodu, türknette 50 60 ilgilenen de yok malesef mh nin cevapları beni bitiriyo zaten bilgisayarcı çağırın gibi komik cevaplar verıyolar.
  • Sorunumum şimdilik çözlmüş görünüyor
  • gajelxx G kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.Bizim bu konuda yapabileceğimiz şey aynı %20 kısıtlamada ki gibi sesimizi duyurup bu sorunu çözdürmek.Yoksa turknet kötü bir firma olduğunu sanmıyorum çünkü bazılarına gerçekten çok iyi hizmet veriyor.Bu da sistemsel bir hata olabilir.
  • Ping tek hiç bir sıkıntı yok mobil legends de 23 25 arası ping oluyor speeed testte 13 bazen 50 vs ama hızı çok yavaş Instagram da videolar dolmuyor Twitch de canlı yayın izlenmiyor Twitter'da da videolar takılıyor youtuda bu 480 p işleniyor başka sitelerdeki videolarda aynı şekilde yüklenmiyor oysaki internetim 8 mbps

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYOLA T kullanıcısına yanıt
    bendede 40 50 mbps hızlarda twitchde yayın sureklı donuyo kaç kez aradım ama nafile modeme gelen hız normal diyo derdinide anlatamıyosun bunlara malesef vodafone vdsl gecmeyı dusunuym bakalım bide onu denıcem ttnette ping yuksektı twitch izlenıyodu turknette ikiside yapılmıyo suanda 03:53 saat ve 75mbps tanımlı hız var ve ben 25 mbps hız alıyorum ama modeme gelen hız normal yersen tabi.
  • Kardeşim yaklaşık 2 2-5 gündür internetim çok hızlı maşallah Twitch de 1080p 60 FPS yayınlar takılmadan izlenebiliyor nasıl olduğunu anlamadım modem 3 gündür (72 saattir açık resetlemeye korkuyorum)
    Hız testinde 13 mbps çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYOLA -- 12 Haziran 2017; 13:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.