Şimdi Ara

HISENSE VIDDA C1 / C1 AIR / C1S /C1 PRO RGB 3X LASER PROJEKSİYON CİHAZLARI- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir de ekleme yapayım. Tadilattan kastım, sinema odasını tavan dahil siyaha boyuyoruz. Boya seçimi sırasında, beyaz baz + siyah pigment yerine, daha derin siyah verebilen, kendinden siyah bir boya var mı diye araştırırken, Japon Nippon Paint markasının (Filli Boyayı satın alarak bizim pazara girmişler) Code Black diye bir boyasını buldum. Biraz araştırıp aldım ve beklentimin bile üzerinde bir sonuç verdi. Aynı markanın aşağıdaki özel projeksiyon boyası da varmış. Henüz almadım ama bunu da alıp denemek istiyorum. Marka iyi çıktı, bu ürünlerinden de ümitliyim. Memnun kalırsam, benim sabit çerçeveye gerdiğim ALR perdeyi söküp, yerine boyanabilir bir malzeme gerip bu boya ile boyayıp k-ullanmayı düşünüyorum. İstanbulda, hem de evimizin çok yakınında bir perde firması buldum ama, daha numune gönderme aşamasında bile çuvalladıkları için, yine iş başa düşecek sanırım. Rengi hoşunuza giderse ve odanızdaki diğer duvarların rengi ile uyum sağlayacağını düşünürseniz siz de belki denersiniz.






    Nippon Boyayoutube
    Nippon Paint Projectura, su bazlı, silikon katkılı akrilik kopolimer esaslı, mat görünümlü fonksiyonel bir iç cephe boyasıdır. Uygulandığı yüzeylerde projeksiyon cihazından gönderilen görüntüyü yansıtarak projeksiyon perdesi görevi görür. Normal yüzeyler gibi ışığı dağıtmaz, izleyicinin rahatça odaklanabileceği bir görüntü oluşturur. Özel rengi ve içeriği sayesinde ışığın parlak kısmını emerek zamanla oluşan göz yorulmasını ortadan kaldırır. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir; çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Örtücülüğü ve sürtünmeye karşı dayanım performansı yüksektir. Uygulama esnasında rahatsız edici kokusu yoktur. Pürüzsüz görünüme sahiptir. Projectura hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın! 🔗 https://nipponboya.com/tr/urunler/fonksiyonel-urun-grubu
    https://www.youtube.com/watch?v=XJYEamN5ij4




  • coyote kullanıcısına yanıt

    Bende de avr ve ses sistemi var ama plasma için kurmuştum, yıllardır açmadım. Apartmanda problem olabiliyor. Salonda bluetooth ses sistemleri işimi görüyordu. C1 Pro ile bunada gerek kalmadı.


    Link için teşekkürler! (4pda.to ya uzun yıllardır üyeyim :) ) C1 serisi için konuyu takipteydim.


    Almayı düşünen başkaları içinde umarım faydalı oluyoruzdur.

  • Ben de bu siteyi C1 hakkında bilgi ararken yeni keşfettim. Rusların avsforumu bu sanırım. Bu arada, avsforumda C1 konusu 30 lu sayfalardayken, burada 130 lu sayfalarda. Sanırım çinden sonra en çok c1 kullanıcısı rusyada var. Ruslardan ümitliyim, eğer bizim cihazlara global bir firmware çıkacaksa muhtemelen bu adamlardan çıkar. İzlemeye devam.
  • coyote kullanıcısına yanıt

    Ruslar rom modifiyesi konusunda iyidir :) İnşallah birşeyler yaparlar :)


    Bahsettiğiniz Nippon boyayı inceledim. Benim içinde iyi olur diye düşünüyorum. Ancak salon duvarının boyayamam :)


    Bunun yerine projeksiyon perde kumaşı alıp bu boya ile boyatsam ve mobil duvara assam nasıl olur diye düşünüyorum.


    Uygun fiyatlı projeksiyon perde kumaşı temin edebileceğimiz yer varmıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 22 Eylül 2023; 18:55:35 >
  • avrupa'ya c1 pro gönderdiğini yazan bazı satıcılar var:


    pro versiyonu dediğiniz gibi bana da daha mantıklı geldi, belki avrupa üzerinden bunlar denenebilir. ofisten ayda bir iki ayda bir çin e giden arkadaşlar var ama 5 kiloluk bir cihazı yüklemek istemem






  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    perde.com
    Karartma Perde Orjinal Işık Geçirmez - 199,00TL/m2 | Perde.com
    https://www.perde.com/karartma-perde-orjinal-isik-gecirmez,195

    Yukarıdaki kumaş, blackout bir stor perde. Oldukça kalın ve sert bir kumaş, bana çok rahat boyanır gibi geldi. Sizin düşündüğünüz kullanıma uygun olur sanırım. Sertliğinden dolayı benim çerçevenin arkasına döndürüp, arkaya zımbalamam biraz zor. Başka alternatif bulamazsam, bu perdenin çevresine metal şerit çektirip benim çerçeveden taşacak şekilde velcro bant ile kullanacağım.



    perde.com
    Projeksiyon Sinema Perdesi 4K Açık Gri Fiyatı 265,00 TL/m2
    https://www.perde.com/projeksiyon-sinema-perdesi-4k-acik-gri,3227

    Bu da aynı firmanın, projeksiyon perdesi. Açık gri renkte, bizim cihazlarda sorun yaşatıp yaşatmaya ağını görmek için 2 sefer numune istedim ama, hemen ilgileniyoruz deyip bir daha dönmediler. Firma pek matah değil ama maalesef çok alternatif de yok gibi.





  • SBK S kullanıcısına yanıt

    Evet bu da mümkün. Ama bu senaryoda 2 sefer vergi ödemek gibi bir risk de var. Şu çinliler ilginç millet, peynir ekmek gibi satabilecekleri bir cihazı kendi pazarları dışında satmıyorlar. 5 yıl kadar önce yine çinden alıp, birkaç ay önce camı kırılana kadar sıfır sorunla kullandığım Honor note 8 model telefon da böyleydi.

  • coyote kullanıcısına yanıt

    evet. benim tahminim yazılım lisansları ile ilgili sıkıntıları olabilir. atıyorum Dolby kullanmışlar ama lisans ödemedikleri için başları ağrımasın diye Çin dışında satmak istemiyor olabilirler.

  • İşin o tarafı zaten oldukça karışık. Çin versiyonu c1pro ve c1s'de dolby vision var. C1S in global versiyonu olan c1'in Avrupa versiyonunda da dv var fakat amerika versiyonunda yok. İşin içine bir de c1 Pronun globali girerse tam şenlik olacak.
  • coyote kullanıcısına yanıt

    Bende lisanslardan olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarı ile DV için donanımları yeterli yazılımsal bir müdahale ile destek verilebilir. (Lisanları ödendikten sonra)


    Avrupa fiyatını gördünüz. Acaip yüksek bir fiyatı var. C1pro henüz yeni, dediğiniz gibi global versiyon olabilir mi? hiç belli olmaz.


    Birde kendi pazarları zaten çok büyük, peynir ekmek gibi ürün satıyorlar.

  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt

    Umarım c1pro nun da globali çıkar da, bizim cihazlara global fw çıkma işi kolaylaşır :)

  • C1 Pro'yu biraz araştırdım ve 24 hz modunun olmadığını okudum. Rusça bilmediğim için tam olarak emin olamadım, kullananlar doğrulayabilir mi?


    Ayrıca Çin'de C1 pro'nun global versiyonu da çıkmış durumda. Dolby Vision hangi versiyonda mevcut? Çin mi, global mu?

  • evet c1 pro çok alınası bir cihaz ama teknik olarak sanki xgimi rs pro 3 daha iyi gibi. hemde daha ucuz ? doğru mu düşünmüşüm?

  • skyfighter S kullanıcısına yanıt

    Okuduğunuz mesaj bu muydu?


    "They fxcked you with these 24 frames, they honestly fucked you already! NOT ONE DLP projector in 4K on the 47th chip reproduces 24 frames natively. NO ONE! They all output 24 frames either via pulldawn or MEMC (Vidda has both output options). But only here there was such a bacchanalia about this.


    This does not mean that the projector cannot watch movies at 24 frames per second, it does mean that to output such content, one of the methods of motion interpolation in the frame will be used to bring the screen to a fixed refresh rate of 60 Hertz.


    For those who care so much about 24 frame reproduction with a screen refresh rate of 24 hertz, they should look for other projectors. If the specifications for ANY projector say: DLP, 4K, DMD 0.47, then such a projector will not suit you. We discard some manufacturers based on the “native 24 frames” parameter entirely at the brand level, and these are absolutely all projectors from Xgimi, JmGo, Hisense, Vidda, Formovie, Dangbei and many, many, many others."


    Buna göre hiçbiri native 24 kare desteklemiyormuş  





  • Cihaz resetleme:


    1. Disconnect the power cable from the projector.

    2. Press and hold the volume + button on the projector.

    3. Connect the power cable from the projector and wait (about 10 seconds) for the projector to turn on.

    4. Release the volume + button on the projector.

    5. Pray that the power to the projector will not be lost.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.