Şimdi Ara

High Score Girl (2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Finali kötüydü bu arada ya hatta seri
    Hidaka'nın açıldığı yerde zirve yaptı
    oradan sonra serbest düşüşe geçti bana göre. Son 2-3 bölümü cidden sevemedim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleme listesine eklendi.
    Çok kişi tarafından övgü aldı denemeyi hak etti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mangası Türkçeye çevrilmeye başlandı. Şimdilik ilk 3 bölüm çevrili.

    https://manga-tr.com/manga-high-score-girl.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romantizm odaklı pek anime izlememiştim ama afişinde 80-90 lar zamanlarındaki atarileri ve pv sindeki kısımlarını görünce az çok o dönemi yaşamış biri olarak şans vermek istedim ve bu zamana kadar beklettiğime pişman oldum. Beklediğimden çok daha iyi bir anime buldum karşımda. Oyun ve romantizm mix anca bu kadar iyi olabilirdi. Beni eski atari salonlarına gittiğim zamanlara ya da evde çocukken kullandığım konsol oyunları zamanlarına götürdü. Her ne kadar çoğu oyunu bilemesem de anime bildiklerim üzerine odaklı ilerlediğinden hiç sorun olmadı. Çizimlerin full cgi olmasına bakmayın konu işlenişi gayet hoş olduğundan hiç gözünüze batmayacak buna emin olabilirsiniz. Müzikleri ise gayet yerinde az ve özler. Gerektiğinde gaz da veriyor duygusal moda da sokmayı beceriyor. Bütün iyi yanlarını bir kenara atın atari zamanlarını az biraz görmüşseniz ya da ondan sonraki 2d ve 3d konsol zamanlarını gördüyseniz bile bu animeye şans verin bence pişman olmayacaksınız.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Her ne kadar romance ve game mix ini beğensem de oyun çeşitliliği arttırılıp diğer karakterlere özgü ya da oyun türlerine özgü benzetmeler ile irl sahneleri eşleştirilseydi benim için en iyi animelerden biri olurdu. Gerçi böyle bir şeyi yapsalar büyük ihtimal puanı kaguya ile çok rahat kapışırdı. Romance animelerindeki klişeler de eksi olarak yazılabilirdi aslında ama anime bu kısımları orjinal bir şekilde game-romance mix ile işlediğinden hiç gözünüze batmıyor.Özellikle guile ın seiyuu su çok iyi iş çıkarmış. Bastard animesinde de çok iyiydi burada da gerçekten döktürmüş. Feci gaza getirdi beni  Animedeki karakterler ile sf daki dövüşçülerin eşleşmesi ve aralarındaki konuşmalar çok güzel düşünülmüş.
    Eksileri ise bence dram kısmı biraz kendini tekrarlamaya başladı. Ono nun 2 defa LA a gitmesi, öğretmeninin katı tutumunun biraz fazla uzatılması gibi. Sanki 2.sezonda Ono nun annesini babasını görseydik onlar üstünden farklı bir dram yaratılsaydı 2.sezon çok daha iyi olabilirmiş. Bu da animedeki yeni karakter gelmeme sorununu da çözmüş olurdu.
    Harou nun annesini yazmadan da olmaz. Ono nun öğretmenine verdiği evlerine geldiğindeki ayar çok iyiydi. Bu tarz sahneleri animelerde çok seviyorum beni çok duygulandırıyor. Her ne kadar çocuğunun eksiklerini bilse de karakter gelişimini gördükten sonra arka çıkması izleyeni de etkiliyor bence.
    Full cgi olan anime karakterlerini izlerken üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Gene MAL dan bir ters köşe yedim bunda dram yoksa neyde var acaba  
    Mangası nasıl bitiyor acaba. Ono ve harou nun oyunları bırakıp komple hayatlarına dönmesi ya da atari salonlarının bitmesini işleyen dram ve romance odaklı güzel bir finali bekliyorum ben bu mangadan. Bir umut belki mangayı komple cover ederler  


    Edit: Ufak ekleme yapıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Ocak 2023; 12:42:15 >




  • Şaheser falan değil ama çocukluğum arcade salonlarında geçtiği için çocukluğumla aramda bağ kuran bir yapım oldu.O yüzdendir ki 35 yaşında olan ben izledim.

    2.sezon kötü bu arada ilerlete ilerlete bitirmek zorunda kaldım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 17 Mayıs 2023; 2:3:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.