Şimdi Ara

high power performance gd ve rampage etx 750 hakkında bilgilendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    katılıyorum hocam. yurtdışındaki insanlar neden çok corsair alıyor aslında bir bakıma garanti den dolayı. 10 $ 20 $ fazla veririz en azından kafa rahat garantiye muhattap olabileceğimiz adam olur. Zaten iyi psu ların garanti leri dediğiniz gibi uzun oluyor. yoksa bir firma kolay kolay uzun garanti vermez.


    Dediğiniz gibi böyle everest in dandik psularını alacağınıza biraz daha verip taksitle daha iyisini almak her daim daha iyidir. Hem enerji tasarrufu yönünde hemde uzun yıllar kullanım da sorun çıkartmayan ve üst seviye sistemlerin can damarını sağlama almış oluruz.


    Forumda önceden çokca önerilen xigmatek in psu larının "bomba" olduğu gibi bu tür ürünlerede bu gözle bakıyorum malesef. Bomba tabirini kullanıyorum çünki psu nun iç sıcaklıkları yapılan testlerde 190 derece ye kadar çıkmakta. ve ripple değerleri "aşırı" yüksek  





  • Konuyu görünce sormak istedim. Yaklaşık 10 gün önce High Power 750w 80+ Gold Performance GD güç kaynağı aldım.
    Pc kapandıktan bir kaç saniye sonra tık diye bir ses geliyor. Güç kaynağını dügmesinden kapatırken çıkan ses gibi bir şey.

    Daha önce iki ayrı güç kaynağı kullandım. Birisi eski sistemimdeki Thermaltake 600w litepower, digeri fsp hyper m85+ 650w bronz yarı modüler. İkisinde de böyle bir ses yoktu.

    Bu durum normal mi, bu modelin hepsinde olan bir şey midir? Iade mi edeyim yoksa, amazon'dan almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Ekim 2020; 10:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paxal kullanıcısına yanıt

    Bende aynı güç kaynağını 3 ay kadar önce amazondan aldım ve kullanıyorum. Bahsettiğiniz ses hem pc kapandıktan sonra hemde uykuya aldıktan sonra oluyor. Bu modelde normal sanırım.

  • Çok sorun değil ama biraz rahatsız diyor açıkçası. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bir keşif keşke biri içini açıp baksada görsek 😃

  • kaos87 kullanıcısına yanıt

    2020 nisan da almıştım bunu, 2060S 3600 sistemde kullanıyorum.


    Çalışmasına çalışıyor ama çok gürültülü, sistem boşta ps4 ün oyun oynatması gibi. Oyuna girip yüke girince şaha kalkıyor kulaklıksız yanında duramazsın kasanın. Oyunu kapatıp diğer fanlar durduktan 5 dk sonra gürültü devam ediyor sonra azalıyor. Kasanın orjinal birlikte gelen sertifikasız psu su da bu sistemi açıyordu ve daha sessizdi. Belkide üst tarafta olması ve işlemci kart havasını kendine çektiği içindir bilmiyorum.


    İki yol var, ya içini açıp sessiz bir fan modu, fan kontrolcüsü modu, yada kasa değiştirip alt tarafa takacan ki bu durumda kablolar yetmiyor deniyor. İkincisi bunu satıp başka bişey almak :D Önerisi olan varsa dinlerim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.