Şimdi Ara

Hideo Kojima Diyar Diyar Dolaşıp Kendine Oyun Motoru Arıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • UE kullanmalı kesinlikle
  • Kojima en azından Fox Engine'in üzerinde duruyor ve kullanmasını biliyordu. Şimdi yeni oyun motoruna alışmak zaman alacak. Kaldı ki kaliteli olan oyun motorunu herkes vermez. Ya yeni bir tane yapsın, ya da bıraksın bu işi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun motoru deyince aklıma geldi, sabah şu videoyu gördüm de konsolumdan nefret ettim:
    https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA
    Keşke her oyun Frostbite'la yapılsa.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: **Nicolae**

    Uncharted + Division + Kojima = GOTY <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s15.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Aynen iki oyunda en çok beklenendi zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertov

    Hideo Bey, size tavsiyem id Tech 6. Ha onlar olmazsa Unreal Engine 4 veya Frostbite 3 de kullanabilirsiniz. Like atın da üstte gözüksün arkadaşlar.


    Giriş saygılı, gelişme olarak tavsiyeler yerinde ve üstelik mesajının yerine ulaşması için arkadaşlardan da yardım istemişsin. Bu zamanda mesajının Kojima tarafından okunabileceği olasılığını düşünen saf insanlarda varmış demek. Ayrıca Türkçeyi anadili olarak kullanan birine ''like'' sözcüğü yakışmıyor, insan hangi dilde yazıyorsa o dile saygı göstermeli.

    Kojima'ya gelince; yapacağı oyunun gerçekten her yönüyle kaliteli olacağına şüphem olmamakla birlikte bence grafik motoru röportaj yapılacak önemde bir konu değil, sonuçta grafik motorlarının reklamını yapan oyunlar piyasada ve taslak olarak oyununun hangi mekanlarda ve atmosferde geçeceğini de en iyi kendisi biliyor ve kavun karpuz değil ki şaplak vurarak veya koklayarak seçim yapmaya gezebilsin. Bir an önce işe koyulmak yerine bu tür zaman kaybı şeylerle uğraşmaması gerekiyor. Kendisinin yaptığı oyunlar 3-4 senelik sürecin sonunda tamamlanan yapımlar ve bu gidişle PS5'in çıkışına yetiştirirse büyük bir başarı olacaktır. Üstelik PT gibi bir oyunu herhangi bir isimle ve aynı oyuncuyla devam ettirebilirlerdi. Demek ki kendilerde biliyorlardı umut vaad etmediğini.




  • Konami'den Fox Engine'in haklarını satın alabiliyorsa alsın(tabi verir mi orası tartışılır) ya da Fox Engine'in geliştirmesinde çalışmış insanlardan destek alarak yeni bir grafik motoru geliştirebilir. Hatta ismine de Ludens Engine ya da EVA Engine koysunlar
  • Oyun motoru Unreal Engine 4 olsa süper olur,

    Cryengine motorunu kullanmaz homefront da gördük zaten bu hataya düşmez.

    Olmadı Naughty Dog firmasının kullandıgı oyun motorunu kullanır, sonuçta Sony ye ait.
  • Insonmiac Engine 4.0 en temiz motordur valla

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.