Şimdi Ara

HI LEVEL LED ANDROİD SMART 43' TV HL-43DLK13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hi-Level HL43DLK13

    6 Ağustos 2020 Bir market zincrinin verdiği bu ürün fiyat / performans açısından çok iyi. 6-7 ay önce verdiğinden artıları var mesela: USB'ler birden ikiye, HDMI girişleri de ikiden üçe çıkmış, ses/görüntü güzel...
    Smart olayı... yerleşik uygulamaları pek yok, ama 8 Gb ram'ine istediğin uygulamayı yükleyip silebiliyorsun. youtube, Netflix'i, Chorome'u, facebook'u falan kendin yükleyebilirsin Hem WIFI hem de ethernet girişi var. Optik / 3.5 mm jak ile harici ses çıkışlı, görüntü Full HD 1920*1080 60 Hz.'e destekliyor (4K değil). Dahili uydu alıcılı. Flaş / sabit diskten USB aracılığıyla her türlü ses/görüntü medyaları oynatabiliyor.
    Artıları bayağı çok, bir iki kusuru da, kitapçık çok basit 26 sayfa kitapçığın 10 sayfası ayak montajı anlatımı, menü ve TV fonksiyonlarının anlatımı hiç yok gibi... Bir de kumanda (air mouse özelliği olmasına rağmen) hiç ergonomik ve kullanışlı değil. Sık kullanılan ile neredeyse hiç kullanılmayan tuşlar hepsi aynı büyüklükte, yani küçük. Kitapçıkta kumandanın bazı tuşlarının işlevi anlatılmamış.
    1649 TL'ye alınabilecek iyi bir fırsat, aynı ürün internet mağazalarında 200+ TL daha fazla. 3-5 yıl sorunsuz gitse çok iyi... Neden..? Zaten (PC, TV, Tlf.. gibi) elektronik cihazların teknoloji ve faydalı özellikleri her yıl kat kat artıyor. Aynı özellikli sağlam ürüne 2 kat bedel ödeyip, o cihazın ömrünün son 5 yılını demode bir cihazla geçireceğine az bedel ödeyip, 3-5 yıl sonra daha güncel ve fonksiyonel yeni bir ürün almak daha mantıklı... Mesela 12 yıl önce Panasonic 43" Plazma tv'im hala çalışıyor, 12 yıl önce 1800 TL'ye almıştım. Ama o zamanlar ne android ne WIFI ne de 4K gibi kaliteli görüntü sistemi vardı. Şimdi bunlara gereksinim var... Sağlam ve uzun ömürlü ürün almak bazen kötü... Atsan atılmaz, satsan satılmaz.
    Bir de bu zincir mağaza da satışa çıktığı gün "...yok..!" demeleri, ürünler satış gününden günler öncesi mağazalara dağıtılıp depolarına konulması, satış günü gelmeden personelin el altından günler önce peşin bedelle satıp fatura/fişini satış günü kesmelerinden dolayı ürün satışa sunulmadan tükeniyor. (isterseniz gidin deneyin. :)
    Not: bu ürüne ait yazı yılbaşında, burada açılmış fakat kilitlenmiş, alacak veya ilgilenenlere bir kullanıcı olarak bilgi amaçlı yazdım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.