Şimdi Ara

herşeyi denedim olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar öncelikle şu anda simlock bir iphone4 kullanıcısıyım. Ve sanırım bir iphone ile benim kadar sorun yaşayan bir başkası ile karşılaşmadınız. Şu ana kadar internette yazan herşeyi denedim ama yinede olmuyor. İsterseniz hikayenin başlangıcından anlatayım: iphone u 4.3.1 (04.10.01) aldım. redsnow ile JB yaptım ama cydia da sorun olduğu için bir türlü unlock yapamadım.(ki 04.10.01 için unlock oluyormuydu ondan da emin değildim.) sonra defalarca JB yaptım ama hicbirinde de cydia acılmıyordu. acılırken bir siyah ekran ve hazır olduğunda acılacaktır yazıyordu. neyse bende GEVEY ile kullanmaya başladım. JB yapamadım ama en azından kullanıyordum. Sonra bir gün tekrar cydia yı acmayı denedim acmadı yeniden baslattı bu her seferinde oluyordu ama tekrar acılıyordu. bu sefer acılmadı elma ile takılı kaldı . recovery loop mus bu durum. neyse cozmek için herseyi denedim internette yerli yabancı her yerde yazan. Ama olmadı en sonunda 4.3.5 e yukselttim ve sonra da tethered JB yaptım. tethered filan ama kullanıyordum yinede sonra bir yeri arayacakken kilitlendi kaldı mecburen kapattım. Evde bilgisayardan baslatmaya calıstım yok acılmadı filan bende tekrar restore dedim. 4.3.5 yeniden yüklendi ama bu seferde JB yapamıyorum DFU mode alıyorum redsnow ile ama bir turlu ilerlemiyor takılıp kalıyor bir yerlerde. İreble filanda dfu mode alıp redsnow ile jb yapmak istedim ama redsnow bu sefer hic tanımlayamadı. Ben boyle boyle herseyi denerken şimdi geldiğim durumu anlatayım. elimde 4.3.5 yuklu ve aktivasyon için bekleyen bir telefon ve bu sefer hicbir şekilde DFU mode a giremiyorum. Pek yenide değilim bu işte bundan once defalarca JB yaptım ama su anda DFU ya bile giremiyorum. Sizin bir öneriniz var mı acaba ? :D







  • ireb fayda etmiyor mu hocam.Redsnowun son sürümümü indirdiğiniz.Bu arada bende versiyon düşüremiyorum mecburiyetten şuan 4.3.5 e geçiyorum yardımcı olacak insanlar forumda değil herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 30 Eylül 2011; 21:20:53 >
  • yok bir turlu DFU mode a girmiyor herseyin en son surumu var :D ireb de redsnow da itunes da
  • telefonu aktif edememis anladigim kadariyla geveyi taksada cozum olmaz :) teli aktif etmen icin hangi operatorden kilitliyse onun sim kariti ile acarsan sorunsuzca kullanirsin, jailbreak ile teli aktif edince cesitli sorunlar ciktigi soyleniyor sim karti takin vs tarzi hatalar veriyormus. o yuzden teli kendi operatorunun simkarti ile aktif etmeyi oneriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.