Şimdi Ara

Herşeyde hukuk hukuk diye ağlayanların Ahmet Kural'ı yargı kararı olmadan infaz etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahmet Kural'ı savunmuyorum şiddet uygulamamışmıdır abartıldığı kadar büyük olaylar olmuşmudur bilmem doğruda bilmiyorum ama sürekli hukuk gerçekliği diye ağlayan insanların Ahmet Kural'ı daha dava bitmeden infaz etmesi ve sözde aşırı hukuk delisi haber sitelerinin Sıla'yı darp ettiği iddia edilen değilde Sıla'yı darp eden Ahmet Kural diye başlık atması örneğin;



    Burda amacım birini savunmak kadına şiddeti meşrulaştırmak değil herkes kadar bende karşıyım ama teröriste bile hukukukukuku diyen tipler birden bire kendi savunduklarını red edip karar verilmemiş bir dava'daki şüpheli'yi hemen suçlu olarak görüp linç ediyorlar Türkiye'de her kesimdeki inanılmaz büyük ikiyüzlülüklerin örneklerinden birisi.







  • Ben sılanın abarttığı kadar büyük olaylar olduğunu sanmıyorum ahmet bey en fazla sinirlenmistir hangimiz sinirlenmiyor ki

    Maalesef sosyal medya kadinlarin yeni gücü istedikleri kisiyi yargısız infaz yaparak linç ettirebiliyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picmain -- 5 Kasım 2018; 14:47:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahmet Kural'ın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Sılanın abartısıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amet kural daha bi açıklama bile yapmadı bence ortada birşey yok o da bunun verdiği rahatlığı kullanıyor
  • Adam hakkında yargısız infaz yapıyorlar. Daha mahkeme karar vermeden sözde fenomenler karar veriyor.
  • Düşünsene bi insan sokakta hukuuk hukuuk diye ağlasa ne komik olurdu yaw.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvadankpakal

    Bu mesaj silindi.
    işte yargısız infaza bir örnek
  • 45 dakika boyunca dövmesi, kafada kül tablası falan ne kadar doğru bilemiyorum altan
  • eskiden nafaka almak için bu tarz iftira atarlar diye evlenmekten korkuyordum şimdi sevgili yapmaya bile korkuyorum sevgiliyken bile iftirayı bi kitlese maddi manevi tazminat davasıyla alacağı para hayatlarını kurtarır kadınların. sıla için yazmıyorum bu arada. bu habarler artık ürkütmeye başladı.
  • Bu tipleri bloklayın geçin. Instagramda dark mizah sayfalarını takip ederim genelde. Bu sayfalar olayı objektif olarak paylaşırken her şeye muhalefet bir yorum getiren objektif olduğunu, farklı olduğunu iddia eden sayfalar hemen Ahmet Kural’ı dediğiniz gibi infaz ettiler, suçladılar. Direk takipten çıktım.



    Çok samimi söylüyorum Sıla’nın şarkılarından Ahmet Kural’ın dizilerinden nefret ederim. Ne dinledim ne izledim. Ama yapılan yanlış. Kadın çıksın şu beni darp etti desin hesabını keselim. Var mı böyle bir anlayış?



    Sayfaya mesaj attım yargısız infaz yapıyorsunuz diye. Bana diyor ki “Eski sevgililerine de şiddet göstermiş” e haklı çıkarır mı yani bu durumu? O zaman Ahmet Kural’la kimse sevgili olmasın çünkü bir sonrakine de yapar kesinlikle. (!)



    Olmamalı. Yaptıysa umarım başı beladan kurtulmasın Ahmet Kural’ın. Ama bu tavır hepimizin yanlışı. Kadına şiddete hayır diyip kadınları olduğundan yüksek bir yere koymanın mantığı yok. Kadın erkek eşitliği diye bağırıyorlar sonra moku çıkıyor işin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sıla abartıyor zaten cok zor değil anlamak. Popülerliğini avantajına alarak magazin haberlerinden, normal akşam haberlerine kadar sürekli yaşadığı olayı konuşturtuyor. Her saat roportaj veriyor, hiç susmuyor sürekli konuşuyor ki hep gündemde kalsın. Biliyorsunuz ne kadar gündemde kalırsa iş o kadar büyür. Haliyle sosyal medyadan da yapıyor aynısını ve birçok kadının ve 10 iq insanların desteğini yanına alıyor. Ahmet daha adam gibi konuşmadan bu kadın 239029392 kere kameralara konuşuyor. Tamamen çakallık yapıyor kadın.
  • Her şey durduk yere olmuş gibi anlatılıyor ama cinsiyet fark etmeksizin kimse kimseyi durduk yere dövmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Kuralın savcıya verdiği ifade :

    http://m.milliyet.com.tr/son-dakika-kanal-d-ahmet-magazin-2773346/

    Tam da düşündüğüm gibi sıla ahmeti aldattığını söylüyor sonra da seni bitireceğim diyip tehdit ediyor bizim yeni nesil feminist kızlarımız da yargısız infaz = linç

    Arkadaşlar günümüz dünyasında özellikle türkiyede gece dışarı çıkmayın.

    Boş bir sokakta yürürken kızın teki durduk yere bu beni taciz etti derse hayatınız kayar kamera vs yoksa yasalar gereği hakim kızı haklı bulur hapishanede de şişlenirsiniz.




  • Sonuçta böyle bir olay tam bir fırsat. Düşünsenize Almanya'daki insanlar "Türkiye de kadına şiddet sanatçılar arasında dahi var" diyorlar. Kimin sayesinde? Bu haber kanalları sayesinde. Ahmet Kural ve Sıla gibi belli yere gelmiş insanların böyle durumlarla karşımızda olması herhalde ülke hakkında oluşturulan en büyük negatif reklamlardan birisidir. Olay bir kadına el kaldırdı kaldırmadı meselesini çoktan aştı.



    Ben şahsen Ahmet Kuralın tarafındayım. Geçmişte kadınların iftira atarak intikam almak istediklerini gördük. Bir kadın babam bana tecavüz etti bile demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.