Şimdi Ara

Heroes of the Storm Teknik Alfa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Heroes of the Storm, Lol ve dota tarzı moba oyundur. Alpha dağıtımları başlamıştır.

    Heroes of the Storm'a genel olarak bakacak olursak

    Savaş Alanları, Kahramanların buralarda savaştığı çeşitli bölgelerdir.Birbirinden ayırt edici özellikleri ile her bir Savaş Alanın farklı düzenleri vardır.Hedefleri tamamlamak takımınıza büyük avantajlar verir, kazanılan avantajlar da her bir Savaş Alanında farklılık gösterir.

    Şu anlık Blackheart’s Bay,Cursed Hollow,Dragon Shire ve Haunted Mines Savaş Alanları bulunmaktadır. Daha sonra bir çok çeşitli haritalar eklenebilir.

    BLACKHEART’S BAY
    “Gerekli altını topla, Blackheart senin için bombalasın”

     Heroes of the Storm Teknik Alfa


    Haritanin ortasında bulunan Blackheart’s Bay Karanlık ve Hayaletli bir iskeledir. Kahramanlar haritadaki Blackheart’a getirebilecekleri hazineler toplar.Belli sayıda ona yeterli hazine getirdiğinde, Blackheart hayalet gemisini düşman takımın kulelerine ateş etmesi
    için kumanda eder.

    Kahramanlar altın toplamak için belli sürede ortaya çıkan hazine sandıklarına saldırarak veya ormanda ki Lanetli Yaltakçı ve Çıkarcı Kampları öldürerek altın toplarlar. Eğer bir kahraman altın taşırken ölürse,topladığı bütün altınları düşürür. Başlangıçta düşmana sardırmak için Blackheart sizden 10 altın ister ve bu her seferinde istediği altın miktarı artar.


    CURSED HOLLOW
    “Lanetlemeye hazır mısın?”
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    Cursed Hollow kızgın Lordların haraç topladığı bir perili ormandır.
    Haraçlar düzenli aralıklarla ortaya çıkar ve her iki takım tarafından alınabilir.Eğer bir takım yeteri kadar haraç sağlarsa, onlara bir avantaj sağlamak üzere düşman takıma lanet verir.

    Lanetlenen Takımındaki Minyonların çok az sağlığı ve Kuleler ile Yapılar oldukça zayıftır. Ayrıca düşman Kuleler lanet süresi boyunca hiçbir şekilde ateş etmezler. Bu yüzden düşman Lanetlediği andan itibaren baskı kurmak sizi öne geçirmeye yetecektir.

    DRAGON SHIRE
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    “Dikilitaşları ele geçir, Ejder sen ol”

    The Dragon Shire’de haritanın en alt kısmında Güneş Dikilitaşı ve haritanın en üst kısmında Ay DikiliTaşı içerir. Her iki DikiliTaşı’da bir takım tarafından ele geçirildiği zaman, o takımdan bir kahraman haritanın ortasında bulunan Dragon Altar’a giderek Dragon Knight’a dönüşebilir.

    Dragon Knight’a dönüşen Kahramanın Takımı oldukça avantaj elde etmiş olur. Çünkü Dragon Knight kendine has güçlü özellikleriyle karşı düşmanı kolaylıkla alt edebilir.

    Ayrıca Kuleleri ve Yapıları zorlanmadan yıkabilirsiniz. Dragon Knight öldüğünde ise Kahraman formuna tekrar dönersiniz ve belli bir süre sonra 25 saniye kala size tekrar DikiliTaşların aktif olduğunu belirtince yeniden Dragon Knight olma şansına sahip olabilirsiniz.

    HAUNTED MINESgolem
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    “En çok kurukafa sen topla, En güçlü Golem senin olsun”
    Haunted Mines toprak üstünde ve altında yer alan çok katmanlı bir haritadır.Madenler yüzeye geri görütülebilen ölü savaşçı kemikleri ve kafatasları içerir ve kendi Grave Golem’lerinin oluşturmak için karanlık büyü kullanarak kombine edilirler.

    Belli bir süre sonra maden girişi haritada açılır ve Kahramanlar madenlere girebilirler. Yaltakçıları öldürmek kafataslarını düşürmelerini sağlar ve madenlerdeki Boss canavarları önemli miktarda kafatası düşürürler. Madenlerde ki bütün kafatasları toplandığında, her takım için bir Grove Golem belirir, topladıkları kafatası miktarına göre güçleri belirlenir.Her iki Grove Golem öldükten itibaren tekrardan belli bir süre sonra Maden açılıp kafatasları toplandığında öldüğü yerde bir süre sonra yeniden ortaya çıkar.

    Paralı askerler savaş alanlarının aralarında bulunurlar ve diğer savaş oyunlarındaki orman kamplarına benzerler. Düşmana karşı geriye düştüklerinde, ekibin ilerlemesine yardımcı olan ve düşman kalelerini çok daha güçlü kişiler olan ve geri bastıran paralı askerler ile sağlanabilir. Ayrıca paralı askerler öldüğü zaman bonus deneyim sağlarlar.

    KUŞATMA DEVLERİ
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    Kuşatma devleri, düşman kalelerini ve bölgelerini kolaylıkla yıkmalarını sağlayan menzilli saldırıları olan büyük ve yıkıcı paralı askerlerdir. Yine de yakın bir tehdit değillerdir, kolay yenilgiye uğrayan askerlerdir. Kuşatma devlerinin 2 özdeş birim grupları yaygındır ve her biri bol canı ve yapılara daha fazla hasar veren menzilli bir saldırıya sahiptirler.

    ŞÖVALYELER
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    Şövalyeler ilerlemek için güçlü,mükemmel olan tank birimleridir. Onlarla yalnız savaşmak zorludur ve genellikle birçok dost kahramanın yardımı gerektirir. Bireysel olarak çok güçlü olmamalarına rağmen, sayıları ve yüksek bonuslarından dolayı onları yenmesi güç bir birimdir. 3 tane Şövalye ve aralarında 1 tane Büyücü bulunmaktadır.

    GRAVE GOLEM
     Heroes of the Storm Teknik Alfa

    Grave Golem, paralı askerlerle aynı haritada bulunan Boss’lardır. Grave Golem’ler düşman sığınak ve kaleleri kolaylıkla yıkabilen büyük, tank, yüksek hasar birimleridir. Grave Golem’lerin yakında ki bütün düşmanları sersemleten geniş çarpma hasarı alanlarının yanı sıra kısa menzilli entagle etkisi alanları vardır. Grave Golem’leri alması çok tehlikelidir.

    Heroes Of The Storm Kahramanınızı özelleştirmek, Nasıl savaşacağını seçmek ve Nasıl görüneceği hakkında karar vermek için bol seçenek sunuyor. Sizin seçeceğiniz bir dizi Uzmanlik Herotic Yetenekleri ve Combat Sytle bulunuyor.Bunlar ile savaşın yönünü değiştirebilirsiniz.Size özel Mount seçebilir, deri şeklini değiştirebilirsiniz.

    Kahramanlar cana yakın bir şekilde takım bazlı derinliğe ve çeşitlikten fedakarlık yapmadan oynamanızı sağlıyor.Dostların ile bir grup kavgaya girdiğinde yada savaş alanında birlikte çalıştığında, takım olarak oynadığın için ödüllendirileceksin
    ve Bariz kahramanların cold-stone, death-dealers, town-razing specialist ya da saf healler gibi rolleri vardır.Bunlar takımın savaş eforunu belirler.Bu oyunun bazı cok özelleşmiş kahramanlar barırdırır, Abathur gibi.Kafa kafaya çarpışan ya da özel yeteneği ile bütün savaş alanını etkileyen gibi.

    Özetle çok güzel bir oyun geliyor

    daha fazla bilgi ve yeni haberler içinwww.heroesofthestormtr.com adresimizi takip edebilir veya Beta key dağıtımı içinhttp://www.facebook.com/heroesofthestormturkiye adresini begenebilirsiniz. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famera -- 21 Temmuz 2014; 12:44:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.