Şimdi Ara

Hepsiburada ürün kargolama rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Normalde bu tarz konular açmayı sevmiyorum fakat ben yandım siz yanmayın düşüncesiyle bu konuyu açmış bulunuyorum.Yaptığım alışverişin meblağı düşük belki ama müşteriyle resmen dalga geçmeleri kanıma dokunuyor. Bundan sonra hepsiburadadan alışveriş yaparken 1000 kere düşünürsünüz diye umuyorum.

    Rahat 10-15 yıldır internetten alışveriş yapan biri olarak , kara cuma dahil ilk kez böyle bir rezalet yaşıyorum. 31 Mart tarihinde Hepsiburada'dan 4 adet spor ürününden oluşan bir sipariş verdim.(Resimlerde de görüldüğü üzere tüm ürünlerde satıcı hepsiburada) Ürünün 1 Nisan'da kargoya verileceği yazıyordu. 1,3,5,10 derken bekle babam bekle... Bugün siparişimin üzerinden tam 17 gün geçmiş olmasına rağmen ürünüm hala kargoya verilmedi. Tam 17 gün! Bakın virüsten dolayı kargolar yoğundur , tedarik gecikir v.s hepsini anlayışla karşılarım. 3 gün 5 gün 1 hafta 10 gün beklerim. Ama 17 gün nedir ? Gerçekten yazık!

    Bu süreçte hepsiburadayı belki 100 kere aradım ,1000 tane kayıt oluşturdum hep aynı otomatik cevabı aldım : '' İlgili departmana iletiyoruz'' '' İlgili departmana iletiyoruz ''. İşin komik tarafı ürünün neden kargolanmadığını sorduğum zaman ona bile cevap veremiyorlar. Eliniz de mi yok diyorum , faturası olmuşmuşsa ürün ellerinde kesin varmışmış. Elinizde olan ürünü 17 gündür neden kargolamıyorsunuz diyorum, adamlar bana hala gerekli birime iletiyoruz diyorlar. Kardeşim diyorum , 17 gündür bir ürün neden kargolanmaz ? Hala aynı cevap , gerekli departmana ilettik ! Hadi bulamadınız siparişi iptal edin diyorum , faturası basıldığı için iptal edemiyoruz diyorlar. Daha fazla yazmaya üşeniyorum , rezaletin resmi aşağıda. Bunlardan ürün alırken bir daha düşünün demeyeceğim , hiçbir şey almayın ki sonradan düşünmek zorunda kalmayın:


    Hepsiburada ürün kargolama rezaleti


    Hepsiburada ürün kargolama rezaleti


    Hepsiburada ürün kargolama rezaleti


    Hepsiburada ürün kargolama rezaleti


    Hepsiburada ürün kargolama rezaleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 16 Nisan 2020; 21:10:29 >







  • İki seferdir iadede aynı sorunu yaşıyorum. Şikayetvar'a şikayet açtığımda hemen çözülüyor sorunum, yoksa tınlamıyorlar. Sen de şikayet aç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    İki seferdir iadede aynı sorunu yaşıyorum. Şikayetvar'a şikayet açtığımda hemen çözülüyor sorunum, yoksa tınlamıyorlar. Sen de şikayet aç.
    Şikayetvar'a yazalı 9 gün oldu , o da bir işe yaramadı. Artık orayı da iplemiyorlar sanırım.
  • Tam 20 gün sonra benle iletişime geçip '' ürünlerin çıkının sağlanamadığını '' üzülerek belirttiler. Ürünlere ne olduğu hakkında hala bir bilgileri yok. Beni 20 gün beklettikten sonra iade yapacaklarmış. Bu rezaletten sonra hepsiburada benim için bitmiştir.
  • gercekten yanmissin, dumble olmadan 17 gun he,,way be.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Mesele ürünün niteliği veya aciliyeti mi yani ? Ürünü kargolayamazsan 1-2 gün içinde siparişi iptal edersin , elinde yoksa da satışa koymazsın bu kadar basit. 20 gün bekletmek nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzer bir durum benim de başıma geldi. Evimde kedi besliyorum civar petshoplarda bulamadığım bir kedi kumu Hepsiburada üzerinden satıştaydı ben de 2 adet aldım. ardından sürekli teslim tarihleri ileri atmaya başladı ben de aradım haliyle. Şu gün gelecek bu gün gelecek dendi ben de bu kedi nereye mıçacak :) diye çıkıştım yaklaşık 10 gün geçti ve paketlerin biri elime ulaştı getiren arkadaşa diğerinin nerede olduğunu sordum; başka yoktu dedi. Faturayi kumun üzerine yapıştırmışlar 2 adet olduğunu gösterdim. Arkadaş getirdiği kumu alıp geri gitti 13. Günde geldi ikincisi de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkguleryuz kullanıcısına yanıt
    Sizin ürün yine gelmiş, beni 20 gün beklettikten sonra iade süreci başlattılar. Tabi ürünlerin fiyatı da bu süreçte 2-3 kat arttı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Hepsiburada'dan 3 adet ürün (jack dönüştürücü, mouse ve notebook standı) sipariş ettim. Hepsi bu sabah kargoya verilmiş gözüküyordu. Şans işi diyorlar ya, doğru sanırım. Ha pandemi dolaylı yoğunluk nedeniyle ben de muhtemelen bi 10 gün bekleyeceğim ama olsun.

    Normalde bir ürünün birkaç farklı satıcısı varsa daha güvenli olur diye düşünerek Hepsiburadayı seçerdim fakat uzun süren bekleyişlerin ve bir-iki alışverişte yaşadığım hasarlı ürün deneyiminin ardından satıcı olarak Hepsiburada yerine puanı yüksek (+8.5) ve fazlaca kişi tarafından (mümkünse 200+) oylanmış başka satıcılar tercih etmeye başladım. Normalde 6-7 günde gelen kargolar 3 en kötü 4 günde gelmeye başladı.

    Eğer bu siteden bir şey almak zorunda kalırsanız lütfen yukarıda bahsettiğim olaya dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywards -- 21 Nisan 2020; 2:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nocara

    Mesele ürünün niteliği veya aciliyeti mi yani ? Ürünü kargolayamazsan 1-2 gün içinde siparişi iptal edersin , elinde yoksa da satışa koymazsın bu kadar basit. 20 gün bekletmek nedir?
    kurumsal sirketinden ozel okuluna, hersey dolandiricilik ustune kurulu bu ulkede, alissaniz iyi edersiniz.
  • Kasım ayindaki erken indirimlerde 33 gun kargo bekledim hepsiburada'dan . Valla sinir stres zor bi dönemdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.