Şimdi Ara

Hepsiburada Tüm Mağduriyetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere hepsiburada ve çalıştığı firmalar ile ilgili tüm sorunlara değineceğim. Sizlerde bu konuya problemlerinizi yazarak konunun ilgi görmesini ve en azından mağduriyetlerin ve bilinçlenmenin artmasını sağlayabilirsiniz.

    1) Hepsiburada ürün tedarik edememesi (Başka bir söylem ile elindekinden fazla stok girmesi)
    2) Siparişi talep veya onay olmadan iptal etmesi
    3) Satıcıların eksik/farklı ürün göndermesi
    4) Kargo firmalarının tutanak tutmaması/kargoyu dağıtmaması

    Başlıca üstteki konulara değineceğim sizlerde problemlerinizle destek olabilirsiniz.

    Herkesin bildiği gibi hepsiburada üzerinden sipariş oluşturduğunuzda hepsiburada sizlere elindeki ürüne veya tedarik durumuna göre ileri tarihli bir kargolanma süresi vermektedir. Bunu bilerek ürünü sipariş ediyoruz. Bazen aynı gün kargolanıyor bazen 10 gün sonrasına. Bunların hepsini kabul ediyoruz ve siparişimizi oluşturuyoruz. Kargo tarihi geliyor fakat ortada kargo yok. Soruyoruz ürünün ilerleyen tarihte gönderileceği bilgisi geliyor. Aradan 1 gün geçiyor ve bir bakmışsınız siparişiniz iptal olmuş.
    Bazen de telefon etme lütfunda bulunuyorlar ama sadece kanunsuz şekilde sipariş iptal etmek gibi. Yani ürünü temin edemedik isterseniz temin edilene kadar bekletelim demiyorlar. Direkt siparişinizi iptal ediyoruz diyorlar hem de siparişi iptal ettikten sonra arıyorlar.
    Bir Diğer konu ise yine bir siparişimi tedarik edemedikleri gerekçesi ile iptal ettiler. Bende haklı olduğum için tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum. Karara itiraz etmişler. Gerekçe ise fiyat hatası. Sipariş iptal sebebi tedarik edememek iken fiyat hatasına dönüştü. Mahkeme süreci hala devam ediyor. Haklı çıktığımda kararı da sizlere emsal olması için paylaşacağım.
    Karşılaştığım diğer sorun ise ürün içerikleriyle ilgili. Satın aldığım ürünlerde genelde 12'li, 24'lü, 36'lı gibi tekli olmayan ürünleri tercih ediyorum. Hatta ürünün içeriğini müşteri hizmetlerine soruyorum ve doğru olduğunu öğrendikten sonra sipariş veriyorum. Kargo geliyor bir de ne göreyim. Her zamanki gibi ürün tekli gelmiş.
    Kargo firmasına tutanak tutturmak istiyorum. Tutanak mı? Hasar olmadan tutanak tutamayız diyorlar. Firmaya söylüyorum tutanak tutturun diyorlar. Ayrıca şikayetiniz 10 gün içinde sonuçlanacaktır ve eksik ürünler gönderilecektir deniliyor fakat gelen giden yok. Eksik ürün talebi yapınca da iade işlemi başlatıyorlar.

    Diğer kargo sorunu ise siparişler evinize 2 kere dağıtıma gelir denilmekte fakat hiçbir zaman 2. kez gelinmedi. Şubemizden almanız gerekiyor diyorlar.
    Müdürlerine kadar çıktım fakat müdür bile yardımcı olmadı.

    Ben bu mağduriyetlerle ilgili haklarımı aramaya her zaman devam edeceğim. Sizlerde hakkınızı arayın. Konuya destek çıkın. Donanım haber geniş bir kitleye sahip. Sesimizi duyuralım arkadaşlar.

    Talep olursa yazdıklarımla ilgili her türlü kanıt/bilgi sunulabilir.







  • Aynen hocam benim de bugun 36 li play doh kalemlerimi dun göndereceklerini soylemelerine ragmen iptal etmişler.Hakkimi her yerde arayacagim.Boyle ticaret olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.