Şimdi Ara

HDD'yi banlanmis ve banlanmamis iki konsolda donusumlu kullanabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkdaslar,

    benim yabanci forumlarda da cevabini arayip bulamadigim bi sorunum var.

    multiplayer'i eglenceli oyunlari xbox live'de oynayabimek icin flash atilmamis (fw'siz) elite konsolum var. bu konsol dogal olarak her zaman xbox live'a bagli.

    Bikac gun once, story mode'u guzel oyunlari offline oynamak icin ucuza banlanmis bi konsol aldim. bu banlanmis konsol falcon chip'li arcade konsol, o yuzden oyunlari kaydetmek icin (HDD, memory vs.) hicbir aparati yok. ben de tekrar bir suru para harcayip yeni HDD veya memory almak istemiyorum.

    benim merak ettigim, eger fw'siz konsolumdaki HDD'yi banlanmis konsola takip oynarsam, bunu yaparken de fw'siz elite konsolumda kullandigim profilimi kullanirsam:

    1) HDD'yi flash'siz elite konsoluma geri taktigimda HDD'de saklanmasi muhtemel kayitlar yuzunden flash'siz konsolun ban'lanmasina sebebiyet verebilir miyim?
    2) yine HDD'yi elite konsola geri taktigimda banli konsolda oynadigim oyunlarin, topladigim gamer point'lerin vs. kaydi elite konsolda online oldugumda guncellenir mi? ornegin ban'li konsolda kopya dante's inferno oyununu oynayip HDD'yi elite'e geri taktigimda profilimde son oynadigim oyun dante's inferno mu gorunur? inferno'yu oynarken topladigim puanlar eklenir mi?

    Birincisi dogruysa kotu, ikincisi dogruysa iyi :)

    biraz ilginc bi durum biliyorum, ama benim gibi iki konsol kullananlar biliyor olabilir diye dusundum.

    simdiden tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 13 Şubat 2010; 0:12:42 >







  • 1) Flashsız rom banlanmaz. Öyle bişey olmaz. Save dosyalarıyla alakası yoktur. Bu iş rom'a bakar. Rom'un flashsızsa gönül rahatlığıyla live'da takıl.

    2) Benim bildiğim banlı konsolda aldığın achievement'lar bansız konsolda geçmiyor. Sen o harddiski banlı konsola taktığın an sanıyorum ki bütün save'lerin currapted file olacak yani diğer makinede gamertagin de dahil gözükmeyecek. Fakat bunu denemeden öğrenemezsin. Yani en azından deneyen birini bulmalısın. Ben denemek isterdim ancak ban dalgası sırasında ethernet fişini çektim ve bir daha takmayı da düşünmüyorum banlamasınlar diye :D. Ben şu anda senin yapmak istediğin şeyi yapıyorum ama tabii iki makinem de bansız. En kötü ihtimal 30-40 liraya o makinenin banını açtırırsın. O şekilde istediğini yapabilirsin.
  • sagolasin matrixbox. yazdiklarin cok aciklayici olmus. 30-40 tl verip ban'ini actirirsin demissin ama unban olayi yapilabildi mi ki? ben hala ban'lanmis makinalari live'a geri dondurmenin yolu yok diye biliyorum.
  • İlk sorunuz için benzer bir konum vardı, ben de kullanıyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_37278751/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37278751
  • Benim banı kaldırmak dediğim makinenin harddiske oyun atamaması ve save'leri bozmasının önüne geçmek. Xbox Live banını kaldırmanın da en hesaplı yolu, sanırım yeni xbox 360 almak.
  • HDD ile ilgili bir cevabım olacak.Achievementler bansız konsola geçmesi gerekir çünkü ben konsol değiştim ama aynı HDD kullandım,tüm save kayıtları,oyun levellerim,archiventlerim diğer konsoldaki gibi aynen geçti,soru farklıda olabilir ama buda bir bilgi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.