Şimdi Ara

HDD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yeni bir HDD almayı düşünüyorum. Sistemimde şu anda takılı 2 tane 320 GB Samsung, 1 tane 1 TB WD Green, 3 tane de SSD var. İşletim sistemi ve online rekabetçi oyunlar için SSDleri kullanıyorum. Single player oyunlar için 320 GB olan HDD yi, download ve kurulum dosyaları için diğer 320 Gb lık HDD yi ve Film arşivi için de 1 TB lık HDDyi kullanıyorum.

    Şu anda yapmak istediğim yeni bir Yüksek kapasiteli HDD alıp 320 liklerden kurtulmak (320 GB lık HDD oyunlar için yetmemeye başladı). Bunu yaparken de ilk düşündüğüm 2 TB lik bir HDD alıp bölümlere ayırmak, ayırdığım bölümlerin birini download ve kurulum amaçlı geri kalan bölümü de oyunlara ayırmak.

    Burada aklıma takılan bir kaç sorun var.
    * 2 TB lik HDD yi bölümlere ayırdığımda download için bir kısmı çalışacağından ilerleyen dönemlerde performans sorunu yaşar mıyım? Download işlemi sürekli HDD yi meşgul edeceğinden sıkıntı olur mu? Bir yandan oyun oynarken bir yandan download yapıldığında sorun teşkil eder mi?
    * Onun yerine 1 TB lik bir HDD alıp hiç bölümlere ayırmadan oyunlar için sadece onu kullanıp 320 liklerden birini download için kullanmaya devam mı etmeliyim?
    * Bu ihtimaller sonucunda hangi HDD markasını ve modelini seçmeliyim?

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Up!
  • Kimse sallamamış ama olsun :) 1 TB WD Caviar BLack aldım arkadaşlar. 5 Yıl garantisi olduğu için....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.