Şimdi Ara

HD-NORMAL UYDU TAVSİYE 400 TL YE KADAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR EVDE GOLD MASTER 9400 UYDU ALICISI KULLANIYORDUM TV LG 42 LW 5400 CİHAZ ARIZALANDI BENDE GİDİP NEXT HD MİNİX ALDIM ANCAK 1 GÜN SONRA ALETİ GERİ VERDİM HD 3 KANAL ÇIKIYORDU 3 ÜDE SÜPERDİ ANCAK DİĞER SD YAYINDAKİ KANALLAR BENİM EMEKTAR UYDUYA GÖRE ÇOK KÖTÜYDÜ ŞU AN HD UYDU ALICISIMI YOKSA NORMAL UYDU ALICISI MI ALACAM KARAR VEREMEDİM ALACAĞIM HD UYDU ALICILARDA NEXT MİNİX GİBİ GÖSTERİR YOKSA 3 KANAL İÇİN HİÇ HD UYDU ALICILARA BULAŞMAYAYIM MI HERHANGİ BİR SERVIR FALAN ALMAK İSTEMİYORUM SADECE SD VE HD DE GÜZEL GÖRÜNTÜ VE SES VEREN BİR UYDU ALICISI TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR.
    BİRDE D SMART YADA DİGİ TÜRKE Mİ ABONE OLAYIM 2 YIL ABONE OLURSAK HD UYDU ALICI HEDİYE EDİYOLARMIŞ ACABA NE YAPMALIYIM...



  • Gigablue HD 800 Solo (Modül Desteği Var)

    Goldmaster HD 1050 PVR (2 Modül Girişli , 1 Smart Kart Gir.) D Smart Uyumlu



    tavsiye ederim. ayrıcada mini uydu alıcılarından uzak durun elinizdeki goldmaster 9400 model cihazda topfield tabanlı bir cihazdır.
  • Bu uydu alıcıların sd görüntüleri nasıl acaba kullanan arkadaşlar varmı birde atlanta hdbox tavsiye ediyorlar bunun fiyatı biraz daha uygun acaba sd yayında ahngisi daha iyidir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36355116/mpage_132/tm.htm

    konusunda kullanan ınsanlara sorabılırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.