Şimdi Ara

Hayatta Kalma Oyunu Erzurum PC için Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gercekten yorumlara bakıyorum insanlarımızın içi kararmıs resmen bakın ben objektif olarak bakıyorum olaya kimisi günde 2 3 paket sigaraya 40 50 lira para verir bi kahve ıcer 15 20 lira para verir ancak 20 liraya oyun bir şekilde esinlenerek yapılır üstüne eklenir ve satısa cıkarılır önemli olan hataları varsa ki var geri dönüs saglayacaksınız arkadaslar yani bu oyun 100 150 liraya cıkan aaa oyun degil neyin kafasını yasıyorsunuz gercekten adam akıllı yorumlar varmı diyorum yok ben yapımcı falan degilim karıstırmayın bu şekilde yorum yapıyorum long dark tabiki üst kalite bir oyun gelip onla bunu karsılastırmayacaksın o adamlardaki teknoloji calısan vs vs etkenler cok üst seviyede bu oyunu yapan 1 kişi yanlıs bilmiyorsam adam bizim kültürümüze göre tasarlamıs güzel türküler koymus bakın keyfinize neden bu kadar kin kustunuz hakikatten anlayamadım zevk meselesi bu alırsın almassın sana kalmıs alan insanada keriz silkeleme yok bilmem nedir ne degildir yaftası yapıstıran var arkadaslar biraz kendinize gelin gercekten cok komik yorumlar alın oynayın ve ya oynamayın bu kadar abartmayın ne yapıyorsunuz ? ülkende ne gelişmişte dogru düzgün oyun yapan firmayı veya kişileri yerden yere vuruyorsun önce bunu bi sorgula....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Umarım bu oyundan güzel sonuçlar elde edilir ve daha fazla motivasyon ile daha iyi maddi fırsatlar eşliğinde daha güzel oyunlar yaptıklarına da şahit oluruz.


    Günümüzde indie oyunlar, hatta hobi amaçlı yapılan oyunlar bile daha gelişmiş bir görünüme sahipken, bunun çağın gerisinde görünüyor oluşu biraz sönük bir ilk izlenim oluşturuyor. İşin teknik kısmından zaman tasarrufu yapıldıysa insanlar içerik kısmında büyük beklentilere gireceklerdir.


    Örneğin çoğu RPG oyunu teknik açıdan mucizevi değildir, ama içerikleri ile ön plana çıkar. Daha kapalı kutu oyunlar ise teknik başarımları ve hikaye anlatımı gibi şeylerle ön plana çıkar. Yani oyun yaparken bir şeylerden kısıyorsanız başka bir şeye çok fazla odaklandığınızı hissetirmeniz lazım. Erzurum ilk bakışta bunlardan mahrum gibi görünüyor, oynamadığım için bilmiyorum belki de insanı bağlayan özellikleri vardır.


    Bunlardan ötürü sert eleştirilere maruz kaldığını düşünüyorum. Temennim ise iyi yönde, bir proje ortaya koyduysan muhakkak belli düzeyde bilgi sahibisindir. Bildiklerini daha iyi projelerle değerlendirmek için belki motive olman gerekebilir, umarım daha çarpıcı projeler görürüz ekipten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 11 Şubat 2021; 20:24:9 >




  • Memlekette sağılacak inek çok, yapana da helal olsun kitlesini çok iyi tanıyor.
  • Alıp %100leyeceğim, hatta 2-3 tane daha alıp giftlerim insanlara; destek olmak lazım. Potentia gelsin asıl, o muhteşem olacak./s

  • Eleştirininde bir üslubu olur. Kısıtlı bütçeyle yerli oyun yapılıyor ve bu oyun 1 paket sigara parasına satılıyor, burda milenyum bebeleri, grafik fetişleri oyuna acımasız eleştiriler yapıyor.


    Oyunu aldım, 2-3 arkadaşada söyledim onlarda alıcak. bizim desteğimiz yeter.

  • Ortada oyun yok ki.. Alanlar da memnun değil ortada bir olmamışlık var.

    Sorun destek olup olmamak değil. Yap ortaya güzel bir şey 40tl olsun millet alsın.. Sen Long Dark'ı evir çevir adını Erzurum yap sonra piyasaya sal.. Sırf milliyetçilik.. Savunanların elinde kalan tek argüman milliyetçilik kaldı..

    Oyun sektöründe kimse oyunu yapanların şeceresine bakmıyor. Ne indie oyunlar patladı kimse sorgulamadı kimin oyunu..

    Herkesin zamanı kıymetli. Herkes iş güç sahibi... Boş oyun oynayacak zamanımız yok zaten..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki ortada remnants of naezith gibi bir iş var da destek olmuyoruz. türkü koymuşmuş, adamdaki standarta bak :D vasat işleri hayatta övmem, destek de olmam.
  • almanızı tavsiye etmem olabilecek en berbat oyun

    milliyetçiliği kullanarak vurgun yapılmaya çalışılmış bir de 20 tl üstü fiyat çok komik




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 12 Şubat 2021; 23:7:56 >
  • cok para degil ama oyun harbiden dandik yav

  • Sirf turk yapimi diye para verecekseniz, 2-3 asset ile 10dk da biten bir oyun yapip sunayim bana da destek olun o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynunn çok eksiği var insan türkçe dublaj bari yaptırır saz koydurmak çok kötü yavaş piyano koydur yada keman sesi bide boşta yürürken çalmıyor mekana gelince çalıyor birçok sorun var bitmemiş henüz ama çok kötüde değil bence yapabiliyorsanız sizde yapın koyun steama satsın

  • hazır asetlerlee yap iki tane bayrak koy al sana yerli milli hadi destek olalım 1 kuruş para vermem böyle oyunlara 20tl ye az önce 20tlye just cause + deus ex aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun zaten ağır çöp onu geçtim sistem gereksinimleri nedir öyle BF mi oynuyoruz? Youtube de şimdi türk oyunu as bayrakları diye her önüne gelen videosunu çekiyor.

  • jahonun yayınında izledim. tek şaşırdığım şey unreal enginle yapılmış olması. oyunu yapan kimse tek bir özelliği var unreal engini kullanabiliyor. onun dışında oyun 10 üzerinden 1.


    özetle oyundaki tek düzgün şey environment. haritanın üzerine birkaç yapı eklemiş ama meshlerle environment o kadar uyumsuz ki çevrenin hazır aset olduğu çok belli. modeller, texturler, ui audio fx çok çok kötü. mekanikler anlamsız. senaryo yok. hiçbir şey yok yav kısca. Unreal'da tecrübesi olan biri kasarsa 40-50 saatte çıkartır bu işi

  • Beyler bi toplum alımla bu oyunumuza destek veşrlakşslkda


    Şaka lan şaka, çalıp çırpıp vatan millet ezan basarak modaya uymuş olan bu çalıcı çırpıcıya kuruş yok kuruş.


    Geliştiricinin bir önceki oyunu da Small Sister'mış. "Big Brother" şakalı yani. Çok afedersiniz "s*kimle domates ezebiliyorum" falan diye replikler geçen cinsel içerikli bir oyun asdghhagda


    Bu çalıcı çırpıcı ekip asla şaşmaz bak, nerede din satan adam var, evveliyatına bakacaksın.

  • İyi bari sevindim buradaki herkes mantıklı yorumlar yapmış. Din milliyet gazına gelip yüceltmemiş oyunu.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.