Şimdi Ara

Hayat Güzelmiş Aslında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun zamandan beri ilk defa kendimi bu kadar mutlu hissediyorum Hayatımda herşeyi yoluna koymaya başladım sanki herşey yolunda gidiyor Galiba mutlu olmayı özlemişim ve özlemimede kavuştum. Konu açmamın nedeni aslında hem mutluluğumu paylaşmak hemde kendini mutsuz hisseden arkadaşlar varsa az çok destek olmak. Kötü günler yaşayabilirsiniz hayat çok üzerinize gelebilir ama ümidinizi hiç kaybetmeyin. Hepimizi çok güzel günler bekliyor. Yarınlar hepimiz için çok güzel olacak. Az biraz sabır ile üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yokmuş. Hepinize mutlu olacağınız güzel yarınlar diliyorum. Bu şarkıda benden sizlere gelsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niquel -- 5 Ocak 2014; 21:30:10 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: RancStone

    Elinden alıcaklar o mutluluğu, ya kader alıcak yada insanlar. Bende seninle aynı duyguları hissettim çok kısa süre önce. Fakat hayat=acı demektir

    Daha önce elimden mutluluğumu almışlardı. Çok uzun bir süre oturdum düşündüm. Mucadele ettim ve mutluluğumu zorla çekip aldım Şimdi dört elle sarılıyorum mutluluğuma ve bu saatten sonra kaybetmeyede hiç niyetim yok. Mutluluğunu başkalarının iradesine bırakma dostum ayağa kalk ve git al onu
  • Hayat acımasız dostum. Şu günlerde hiç mutlu olamıyorum mutluluğu özledim. Çocukluk = Mutluluk demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 5 Ocak 2014; 21:58:03 >
  • ne olduda mutlu oldun onu da anlatsaydın keşke
  • Bu sadece geçici bir his.Heveslenme.Hiç beklemediğin bir anda her şey tekrar alt üst olacak
  • Hevesini kırmak gibi olmasın ama çok uzun sürmez.
  • Arkadaslar bu mutluluğum geçici olamaz. Çünkü hayatı çözdüm ben artık. Hayatımın kontrolu tamamen benim elimde. Mutluluğum kimsenin iradesinde değil. Çok çok zor günler geçirdim aslında. Hiçbirinizin yaşamadığı kadar zor şeyler yaşadım. Ama kendi içimde bi kavga başlattım ben hayata karşı ve bugunde bu kavgayı kazandığımı hissediyorum. Zorluklardan çok daha güçlü bi şekilde kalktım. Sadece kendi kendimi motive ettim ve bütün üzüntülerimi yendim. Bana acı veren herşeyi yendim.

    Bilinçaltınızın aklınızın kalbinizin kontrolunu tamamen elinize alırsanız mutluluğunuz tamamen sizin elinizde olur.Bende sizin yaptığınız hataları yapıyordum önceden. Mutluluğu dersteki basarılarımda , çevremde , ailemde , kız arkadaşımda filan arıyordum. Ama şimdi mutluluğu sadece ve sadece kendi irademde arıyorum ve kendi kendime onu verebiliyorum.
  • O mutluluga kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum bende ama pek umidum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat inişli ve çıkışlı, acımasız. Bugün 'mutluyum' dersin yarın tepetaklak olup alkole başlarsın. Kimse büyük konuşmamalı bence. Hamdolsun de geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün sonra mutsuzum diye konu açmazsın umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Hayat inişli ve çıkışlı, acımasız. Bugün 'mutluyum' dersin yarın tepetaklak olup alkole başlarsın. Kimse büyük konuşmamalı bence. Hamdolsun de geç.

    Yok üstad bizimkisi büyük konuşmak değil. Bizimkisi sadece sabır ve şükür. Kahrıda lütfuda hoş olanın verdiği bu mücadele azmi için tabiki hamdolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.