Şimdi Ara

havit mi byintek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • projeksiyon cihazı almaya niyetlendim. içinde android yüklü olsun, görüntü kalitesi yüksek olsun, en az 1080p gibi. başımı ağrıtmasın. f/p bir ürün arıyorum. çok para vermeye de niyetim yok. 5-6 bin lira civarı bütçe ayıracağım. bu iki marka arasında çok gidip geliyorum. hangisi daha iyidir? hangisini alırsam pişman olmam? tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum. bunlardan daha iyi, bu fiyat bandında başka marka/modellere de açığım. ama taş çatlasın 7 bin lirayı geçmem. tavsiyelerinizi bekliyorum acilen. şöyle güzel indirime girmiş, düzgün projeksiyon cihazı varsa onu da düşünürüm. karanlıkta izleyeceğim. gün ışığında varsın göstermesin. ses sistemi de alacağım, varsın çok abartılı olmamak koşuluyla fanı ses çıkarsın. bunlara çok takılmıyorum. işlemcisi iyi olsun, güncelleme veya app yüklemede sorun yaşamayayım, telefona bağlaması düzgün olsun, netflix, youtube, amazon falan rahat çalışsın, görüntü kalitesi tatmin edici olsun, ne bileyim odaklama sıkıntısı olmasın.


    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.








  • Yoğun araştırmalarım sonucu amazon'dan voplls marka 4100 küsur liralık bir projeksiyon cihazı aldım. Yorumları çok cezbediciydi. Yanına da 1250 lira verip xiaomi mi stick aldım. Pazartesi gelecek. Biraz kullanayım, buraya yorumlarımı bırakırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba cihazı kullandınız mı acaba, bende bu fiyat bandında bi projeksiyon bakıyorum da havit pj202'ye karar kıldım ancak sizin aldığınız da mantıklı geldi keystone falan olması artısı, tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

  • varkenyokken V kullanıcısına yanıt

    Hocam selam, satıcı amazon değil ve hiç Türkçe yorum yok. Nedir sizdeki son durum?

  • Başka projeksiyon cihazı kullanmadığım için karşılaştırma yapma şansım yok ama ben memnunum. Yabancı dildeki yorumlar benim için yeterliydi. Isınma sorunu yok. Fan sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Xiaomi mi stick ile gayet uyumlu. Maç izledim, film izledim, gayet keyifli. Ses sistemi alacağım ama kendi sesi de şimdilik idare ediyor. Seviye olarak yeterli. Kalite hissiyatı genel olarak Var cihazda. Ama dediğim gibi, başka cihazlar belki daha iyidir, bilemem onları kullanmadığım için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.