Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.011
Cevap
148
Favori
572.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazonda en çok satan hava temizleyici hakkında ne düşünüyorsun? Winix zero mu levoit 300 mü?

    Levoit hava temizleyici H13 HEPA hava filtresi, küf ve toz kokularının karşı hava temizleyici, 4 yedek filtre seçeneği, CADR 187 m³/h, 40 ㎡ sigara içme odası için, zamanlayıcı, sessiz uyku moduhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07VVK39F7?ref_=cm_sw_r_apin_dp_XDY2EVGC73P2M4J0Y8J8&language=tr-TR

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Hocam winix zerodan memnun musunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt

    Yalnız hocam Winix'in resmi sayfasında Winix Zero Pro filtresi için aşağıdaki gibi 12 ayda bir değiştirilmesi önerildiği yazıyor. Aktif Karbon Filtre ile Karbon Filtre arasında ciddi bir fark var sanırım.


    "Optimum performans için hem CleanCel® True HEPA Filtrenin hem de Aktif Karbon Filtrenin 12 ayda bir değiştirilmesi önerilir."

  • cato16 kullanıcısına yanıt
    bizde cadde üzeri oturuyoruz ve eşim kronik faranjit hastası öğretmen olduğu icin, cam/pencere açamıyoruz, astıma dönecek neredeyse artık.. bir çare arıyoruz artık..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TCL Breeva A2 Wifi cihazı sipariş ettim. Nemlendirici arıyordum aslında, bu cihaz dahili nemlendiricili temizleme cihazı diyor, 300 ml su haznesi olduğuna dair bilgi gördüm. Wifi ile açma kapama oluyorsa çok iyi, çocukların odasına gitmeden açıp kapatabilirsem süper olur, klimasını da wifi li almıştım çocuk odasının uzaktan kontrol edebileyim diye.


    cihaz 3000 lira seviyelerinde, az önce akakçeden uyarı geldi indirim var diye baktım 2600 yapmış teknosa, hemen sipariş verdim ama şimdi sokta yok diyor. ben sipariş verdikten hemen sonra kapandı. indirim haberi de veremedim kimseye haliyle.


    sadece nemlendirici olan cihazlar bile var bu fiyatlara.


    bu arada nemlendirici filtresi 450 lira hava filtresi 900 lira görünüyor cihazın. ileride gerekirse artık hayırlısı.



    UV-C özelliği yoktur diyor. yani ozona çeviren özellik yok sanırım.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Ocak 2024; 12:45:52 >




  • Arkadaşlar Ozon salınımı olan cihazlara dikkat etin, almak istediğiniz ürünün Ozon salınımı olup olmadığını araştırın. Daikin hava temizleyicileri elememin sebebi ozon salınımı yapmalarıydı.

  • Hava temizleyici arayışımı amazon.de den winix zero dan aldım. Tr ile Amazon Almanya arasında fiyat farkının fazla olduğunu iyihava ya bildirdim. “Dilerseniz Almanya üzerinden temin edebilirsiniz.” cevabını aldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar alerjik astım hastasıyım, ayrıca 2 küçük çocuğum da alerjik. Amacım hem hava temizleme hem de nemlendirme özelliği olan bir cihaz. Fiyat performans, filtre değişimi ele alındığında hangi cihazı önerirsiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Mekan büyük bütçe yeterli olur ise Daikin Mck55w, mekan küçük bütçe kısıtlı ise TCL Breeva A2

  • merhaba Winix Zero modelinde formaldehit ve toluen gibi etkenleri filtreliyebiliyor mudur? Baktım ama bir bilgi göremedim.

  • Merhabalar, Yüksek seviyede Ev Tozu Akarı alerjim var. Hava temizleme cihazlarının "Alerji bakımından" gerçekten işe yarayıp yaramadığından emin olamadım. Hava temizleyici fiyatları oldukça yüksek olduğundan öncelikle bir süre deneyip işe yarayıp yaramadığını bizzat görmek istiyorum. Koşulsuz şartsız iade imkanı sunan bir marka/model gören bilen var mı?

  • Arkadaşlar bizde hava temizleyici arıyoruz. Allah Nasip ederse 2 haftaya doğum yapıcak eşim Özellikle TOZ için istiyoruz.


    Xiaomi Smart Air Purifier Elite modeli var bu en son çıkan model sanırım. Bu modeli bilen varmı nasıldır ? (ÖNCELİK TOZ)


    4 PRO ile bunun arasında kalmıştım. Winix eledim. Dyson karaborsada. Philips memnuniyet çok yok gibi toz konusunda. Bir tek bu kaldı.


    Yardımcı olursanız sevinirim.

  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki Daikin bu modelinde nemlendirme var mı? Açıklamasında göremedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt

    Amazon.com.tr müşteri temsilcisiyle telefonda konuştum, deneyip memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edebilirsiniz cevabını aldım. 30 gün benim için yeterli bir süre. Bugün sipariş vereceğim.


    Öncesinde denemek isteyen arkadaşlara bilgi notu olsun.

  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünü alacaksın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daikin marka aldım, foruma aylardır girmiyordum, yorumlarımı soran birkaç mesaj gelmiş.
    Daikin almamın sebebi neredeyse tüm cihazlarla ilgili yorumları okudum, tüm cihazların ortak olumsuz yorumlarını dikkate aldım. Koku filtresi, HEPA filtresi dışında ozon özelliği olması da etkili oldu. Hepsinden önemlisi filtre değiştirme angaryası yok. Bir-iki ayda bir filtre temizliği yapıyorsunuz yetiyor. Her yıl filtre değiştirmek gibi küçük görünen ama bana kendimi aşırı enayi hissettirecek bir şeyin olmaması diğer cihazların çok üstüne çıkardı.

    İşe yaradı mı kısmına gelecek olursak, çocuklarda öksürük vardı, alerjiden kaynaklı olabilir diye düşünüp almıştım ama test yaptırdık çok şükür çocukta alerji çıkmadı, onun için de sağlık açısından faydası var mıdır bilemiyorum. Şimdi kendi yattığım odada devamlı çalışıyor, ben ekstra bir fark hissettim diyemem. Bazen havada kir, koku vs algılayıp Streamer denilen özelliğini devreye sokup temizliyor. Eline kolonya döksen birkaç saniye sonra devreye giriyor. Hava kalitesini çok hızlı algılıyor.

    Bence alerjisi olanların, astımı olanların yorumlarını almak önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt

    Hocam ozon salınımı olmayan bir model bulabildiniz mi? Bütçem 10 bin TLye kadar sadece mutfakta sigara içildiği için dumanı filtrelesin ve mutfaktaki tozları çeksin yeterli. Koku tutmasına gerek yok. Sanırım uv özellikli olanlar ve koku yok edenler ozon salınımı yapıyor. Bu konuda marka model tavsiyesine açığım. Şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkndmr26 S kullanıcısına yanıt

    Winix Zero Pro ozon salmıyor galiba. Özelliklerde bulamadım. Eğer doğruysa ben de bu modeli alacağım.

  • UV özellikli olanlar ile Daikin'in 10 sene filtre değişikliği gerektirmeyen teknolojisi ozon salınımı yapıyor diye anladım. Koku yok etmek için aktif karbon filtreli modeller kullanılıyor, filtre dışında farklı bir teknoloji olmadığından ozon salınımı gibi bir durumu da olmuyor diye biliyorum.


    ABD'de Winix 5500-2 modeli f/p olarak hep 1. sıraya yerleştirilmiş yabancı videolarda. TR'de bu modelin satışı yok ama Winix Zero Pro ile özellikleri birebir tutuyor.

  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt

    Winix 5500-2 , Winix Zero Pro altında konumlandırılabilecek bir cihaz. Winix Zero Pro'nun ABD karşılığı HR900. Bu cihazlar ülkelere göre ufak farklarla gelmiş. Mesela 5500-2 kasası Winix Zeronun aynısı ama ekstra olarak Zero S gücünde, karbon filtre yerine yıkanabilir aktif karbon filtre var ve ülkemizde hiç bir modelde bulunmayan uzaktan kumanda var. Ayrıca ABD'de satılan HR 900 'de Zero Plus'a ek olarak bence çok gerekli olmayan hayvan tüyleri vs için Ultimate Pet Pre-Filter denen bir filtre var. Kompak modeli hariç tüm Winix cihazlarda bulunan ön filtrede aynı işi yapar bence.


    Daikin filtre ömrünü yukarıda açıkladım. Kesinlikle 10 yıl değil. Elektrik süpürgeleri dahil Hepa filtre tüm cihazlarda aynı mantıktadır. Yapıları itibariyle kullanım ömürleri arasında büyük fark olamaz. Daikin 10 yıl ömür açıklarken cihazı yılda 6 ay günde 8 saat kullanırsan 10 yıla varan demiş. Yılda 6 ay 10 yılda 60 ay günde 8 saat, 60 ay x 30 gün x 8 saat toplam 14.400 saat eder. 1 yıl 12 ay x 30 gün x 24 saat toplam 8.640 saat. Yani diğer cihazlara oranla Daikin filtre ömrü 10 kat değil kağıt üstünde 1,6 kat ve bence bu kadar bile fark yok. Dediğim gibi Hepa filtreleme mantığı değişmez. Çok tozlu ortamda daha çabuk dolar filtre, görece az tozlu ortamda daha yavaş dolar filtre.


    Daikin'de cihazın emiş motorunun filtre önünde olması çektiği tozlu havayı direk filtreye üflemesi çok saçma bir sistem. Daikin için aşağıda videoda bir arkadaş 5 ayda filtrenin durumunu ve cihazın olumsuz yanlarını paylaşmış. Bu videoyu izleyen neden Daikin almaması konusunda fikir sahibi olacaktır.



    Ali YLDRM55youtube
    Merhabalar kanalıma hoş geldiniz. Bu videoda daha önceden almış olduğum hava temizleme cihazını tanıtıyorum. Artısıyla eksisiyle kısaca her yönüyle neyse onu söylüyorum. Youtube da bu cihazı tanıtan birkaç kişi yüzünden bu cihazı aldım ama tam bir hayal kırıklığı. Daha 5 ay oldu hepa filtresi bembeyazken griye döndü. Önümüzde daha 115 ay var. Filtre 5 ayda bu hale geldiyse ilerisini düşünemiyorum. Dahası videoda. Sormak istediğiniz birşey olursa yorumlarda belirtin gördüğüm an cevaplıyorum. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere by by
    https://www.youtube.com/watch?v=1nTrUgbbR-o




  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.