Şimdi Ara

Hat Devir Aldıktan Sonra Bekleme Süreleri Hakkında Yardım Lütfen ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
39.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Vodafone a taşırsanız Sadece 30 Tl bir ücret ödüyorsunuz. Başka her hangi bir ücret almıyorlar. Fatırasız olarak taşırsanız hat açıldıktan sonra ayrıca Tl yüklemeniz gerekmekte.
  • ustaturk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aklıma takılan bir soruyu daha size sormak istiyorum. Faturasız olarak devir alırsanız ayrıca tl yüklemeniz gerekmekte demişsiniz bunun nedeni nedir?
    Ayrıca devir işleminden sonra sinyal kesintisi yaşanıyor mu Vodafone yazan yerde servis yok yazısının çıkması gibi? Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüğümde devir işleminden sonra 24 saat şebekeniz gidebilir ama sonra gelir dendi. Sizde böyle bir şey oldu mu? Yoksa şebekeniz kesilmeden devir işlemi yapıldı mı?
  • Kşebeke gitti.Vodafone sim kartı taktım. Hemen kullanmaya başladım. Yani hattım kapandıktan sonra herhangi bir bekleme süresi olmadı.

  • Hocam turkcell bana yeni hat ücreti kadar para ödeyeceğimi söyledi şu anda mevcut vodafone faturalyım önce faturasıza geçeceğim ve daha sonra devir etmek için sadece 30 tl ödeyeceğim ve bekleme olmadan direkt hat benim üstüme mi geçecek?Doğru mu anladım acaba? @ustaturk
  • Hawk28 H kullanıcısına yanıt
    Evet ilk önce Vodafone faturasız taşıyacaksınız. Taşıma işlemi bitip hat açılınca hemen 30 TL ödeyerek faturasız hat olarak devir işlemi yapacaksınız, ondan sonra isteğiniz operatöre ücretsiz olarak taşıma yapabilirsiniz. Ben Turkcell faturalı hattı önce Vodafone a faturasız olarak taşıdım orada faturasız hat olarak devir işlemini yaptıktan sonra tekrar Turkcell faturalı hatta taşıdım. Bu süreçte sadece Vodafone a 30 TL devir ücreti ödedim.
  • Son noktayi koyayim. Turkcell ile uzaktan tasima yaptim hatti ustume aldim hemen 10 dakika gecmeden yandaki vodafone bayiisine gidip yeni hat aldim kadin da bana 3 ay dedi yapamazsin dedi ben de yapmak beles degil mi yap gitsin dedim haklisiniz dedi. Yaptik sim kartini aldim 2-3 gune BTK onaylarsa olur dedi.


    BTK nin telefon numarasini aradim acmadilar


    Turkcell aradim adama sordum sorgulatti sorun yok o hat degisecek dedi. 2-3 Gun bekle yeni hattin acilir dedi.


    Internetteki arastirmalarim, Gemini, Co-Pilot (ikisi de internete baglanip kontrol edebiliyorlar diye tercih ettim) hepsi bana gecmemde bir sorun olmaz dediler.


    NOT: Ben 1 yildir turkcell uyesiydim. Taahutumun sonunda hatti adima gecirdim. Taahutum bittigi icin de operator degistirebildim.

  • mrdenizlp M kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ücret ödediniz ve hat taşındı mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.