Şimdi Ara

Hastalıklar Hakkında Bilgisi Olan Ufak Bir Yardım Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , erasmusla yurtdışındayım ve burdaki sağlık ücretleri biz türklere göre baya pahalı ve o kadar param da yok. En azından sorunumu anlatıp burdan bir kaç tavsiye alabilirsem çok iyi olucak gibi.
    Sabah bir mide bulantısı ve deli gibi terleyerek uyandım. İlk işim tuvalete gitmek oldu küçük tuvaletimi yapmak istedim fakat bunu yaklaşık 15 dakika boyunca başaramadım. Sanki idrar yolumu bir şey tıkamış gibiydi. Bunu 15 dakikanın sonunda halletim fakat gerçekten kesemin patlıyacağını düşündüm. Şuan ise midem biraz rahat , böbreklerim biraz kendinde gibi fakat hala ateş ve mide bulantım devam ediyor. Herhangi bir ilaç ismi olur ne bileyim belki teşhis olabilir bunlardan herhangi biri bana çok yardımcı olur.


    Not: Arkadaşlardan bazıları sigortan yok mu diyecek fakat burdaki sisteme göre ilk önce ödeme yapman gerekiyor ve sonrasında sigortan Türkiyeye döndüğünde sana parayı geri ödüyor fakat hangi hastalık sigorta kapsamında onu bile bilmiyorum malesef. Onu geçtim muayene ücreti en az 100 euro bile olsa bunu gerçekten ödiyemem çünkü daha yeni burdaki kiramı verdim.







  • AIDS olabilir yerinde durmamışsın hocam g.o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin sorunlar her gün mü tekrarlanıyor,yoksa bazen mi?

    Yeni gittiysen iklim değişikliğinden etkilenmiş olabilirsin

    Yiyip içtiklerin de bağırsak sorunlarına yol açabiliyor,yediklerine dikkat et

    İdrarını 15 dk boyunca çıkarmakta zorlanman normal değil.idrar yolunu iltihap daraltmış olabilir.

    Yani bir yolunu bulup doktora görün derim,

    burda alacağın cevaplar bunlardan ibarettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdrarının rengi neydi ? Kaç gündür halsizlik var ? Hasta olmadan önceki günler hastalığa neden olacak ne yapmış olabilirsin ? Onları düşün.Şimdilik doktora gidemiyorsan önerim yemeklerini ve suyunu aksatma bol istirahat et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim gelmediği için konuya bakmamışım. Kusuruma bakmayın geleli 1 ayı geçti. Nedense bugün saçma bir şey yaşadım. Şuanlık mide bulantım baya alt düzeye indi herhangi bir şey yemiyorum ve full su tüketiyorum. Ateşim ise rahatsız etmeyecek bir düzeyde fakat her yerimde ağrı var. Belimi düz tutarken ağrıma yapıyor nedense. Aids konusuna gelirsek evet bir kaç şey yaşadım fakat güvenilir kişilerdi ve korumalıydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-299E3B5E7

    İdrarının rengi neydi ? Kaç gündür halsizlik var ? Hasta olmadan önceki günler hastalığa neden olacak ne yapmış olabilirsin ? Onları düşün.Şimdilik doktora gidemiyorsan önerim yemeklerini ve suyunu aksatma bol istirahat et.
    Hocam idrarımın rengi sarı ve bulutlu sarı arasındaydı onun dışında dün tavuk eti almıştım marketten. Acaba diyorum o mu yaptı fakat hani aradan 12 saatten fazla geçti bu kadar geç tepki olmazdı gibime geliyor. Acaba diyorum bi ara doktor ufak bi böbrek taşın var demişti sorun yaratmaz demişti onla alakalı mıdır ? Yemek konusunda ise aşırı hafif atıştırıyorum , su tüketimimi üst düzeyde tuttuyorum şimdilik.
  • Bazen iki arıza oluşabilir, kafan karışır, acaba neden böyle oldu diye!

    Tavuk dokunmuştur, idrar taşı da yolları tıkamıştır, bol su, az yemek ve istirahat le bi kaç güne geçer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taştan dolayı iltihaplanmis olabilir doktora görün para sağlığından daha mı önemli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erasmusla hemen avrupada ki rahat kızları görünce önüne gelene atlarsan olur böyle şeyler topragın bol olsun
  • G.o hocam.

    Üşütmüş olabilir misin? Bu da olabilir. Lakin 1 2 gune azalma olmazsa şikayetlerinde dr a git derim.

    Hangi ülkedesin bu arada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bel soğukluğu ( gonore)

    tedavi

    I. Pen-Os 1000 mg tablet 2X1 (14 gün süreyle)

    I. Tetradox kapsül 2X1 (14 gün süreyle)
  • Para tabiki sağlığımdan önemli değil fakat direk param yok :D. Bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum , yavaştan iyiye gidiyor gibiyim ilaç felan kullanmama gerek dahi kalmadı gibi bilemiyorum açıkçası belki de basit bir üşütmeydi o yüzden 1-2 gün yatmayı planlıyorum. Diğer arkadaşın sorusuna gelirsek Slovenyadayım.
  • Konuyu güncelliyeyim belki benim durumuma düşen insanlara faydam olur. Dün akşam baya kötü oldum. Aşırı kötü bir mide bulantısı , tireme ve ateş ile birlikte baya bir kustum. Kustuktan sonra baya rahatladım ve yatağa geçtim , ilk önce ellerimde karıncalanma ve midemin baya içeri çekilmesi , göğüs kafesimde oluşan baskı derken ufak bir nöbet geçirdim diyebilirim. Sanırsam bunun sebebi vücudun kanı önemli noktalara itmesi. Ayağa felan kalkamadım çünkü hareket etticek bayılma olasılığım baya artıyordu derken garip bir şekilde gözlerimi kapattım ve dinlenme moduna geçtim. Aradan 1 saat geçtikten sonra ellerimdeki uyuşukluk hissi felan her şey gitti ve uyumaya devam ettim. Sabah normal bir şekilde kalktım , karnımda ufak bir ağrı var şuanlık sanırsam açlıktan tamamen katı şeyler tüketmiyorum su ağırlıklı ve nane-limon tarzı bir şey içiyorum. Muz ve yoğurt yedim fakat dolapta yemek bitti muhtemelen akşama makarna yapacağım. Onun dışında oda arkadaşım sağolsun baya ilgilendi çubuk kraker felan almış ufak ufak midem kendine geliyor. Herhangi bir ateş belirtim yok , arasıra gelen çok minnak bir baş dönmesi haricinde herhangi bir şeyim yok diyebilirim şuanlık. Ayın 4üne kadar bekledikten sonra iyileşmem tamamlanmazsa doktora gideceğim fakat bu gidişle çabuk toparlıyacağım gibi duruyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.