Şimdi Ara

Hasta muhabbet kuşumuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senedir bizde olan muhabbet kuşumuz son bir aydır çok tuhaf davranmaya başladı. Önce güneş çarpması nedeniyle nezle oldu. Yemek yiyordu ama hiç konuşmuyor ve ötmüyordu. Sürekli uyukluyordu. Sadece yardım ister gibi cik diye ses çıkarabiliyordu. Veterinere götürdük soğuk kapmış dedi, Antibiyotik ve vitamin verdi. Nezlesi iyileşti, şimdi keyfi yerinde. Ama gün içinde sık sık kal geliyor, donuyor, bakışları duruşu donuklaşıyor. Bacaklarını kontrol edemiyor, poposunun üstüne oturup kalıyor. Normalde ele alınmayı sevmez ama kal geline tepki veremiyor. Bir an enerji bulup uçmak isterse uçarken önünü mü göremiyor bilmiyorum duvara doğru uçup çarpıyor, konmak istediği yeri ıskalayıp düşüyor. Çok keyifliyken bir anda donuyor, saf saf bakınmaya başlıyor. Sürekli uyukluyor. Oyun oynarken bile oyunu bırakıp uyuklamaya başlıyor. Yemek yemesi normal.


    Kuşun yaşını bilmiyoruz çünkü bize başka bir evden uçtu geldi. Bize geldiğinde de yetişkindi. Bizdeki 2. senesinin içindeyiz.


    Sizce ne olabilir, böyle bir durum görüldü mü daha önce?


    Hasta halinin resmi: hizliresim.com

    Kendine gelince: hizliresim.com


    video1: video.imgyukle.com

    video2: video.imgyukle.com


    Aydın'da veteriner önerebilirsiniz..









  • bizimkinin hastalığına benziyor muayene sonrası bir kaç ilaç ve buhar uygulaması yapmıştı veteriner Ankarada Starvet veteriner bir danışın isterseniz

  • Bence bakımını iyileştirmeye çalışın, belki biraz toparlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.