Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
43
Favori
45.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beklentilerimin üzerinde memnun olarak ayrıldım. Evet stüdyo biraz düşündürüyor, tasarım ve renk paleti ne kadar güzel olsa da grafikler ve animasyon aman aman iyi durmuyor ama oyun vaadettikleri ile çok iyi duruyor. İnşallah başarabilirler ve yıllardır beklediğimiz hp oyununa kavuşuruz.

    Kasım gibi çıkacak gibi duruyor ama üzerine biraz daha cila çekme ihtiyacı hissederlerse ertelesinler benim için sıkıntı olmaz. Her ne kadar uzun süre sonra önsipariş ile bir oyun alacak kadar hp sever olsam da biraz daha bekleyebilirim. Temiz bir şekilde bu oyunu deneyimlemek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harry potter evrenine hiç ilgim olmasada benim bile aşırı dikkatimi çekti. özellikle sanat tasarımı harika. oynanması şart oyunlardan.

  • Oyun beklediğimden çok daha iyi duruyor. Ama çok fazla yükselmek de istemiyorum son yıllardaki hayal kırıklıklarından sonra temkinli olmakta fayda var. Umuyorum ki beklentilerimizi karşılayacak bir oyun olacak. Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 

  • Hogwarts Legacy'de mikro ödemelerin olmayacağı doğrulandı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 18 Mart 2022; 13:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok detaylı gözüküyor. Üzerinde epey uğraştıkları belli. Evreni güzel ve görkemli oluşturmuşlar. Combat sistemi de gösterdiklerinden daha çeşitlidir umarım. Geriye tek bir sorun kalıyor: Bu oyun anlamadan oynanmaz. Yabancı dili olmayanlar için manasızlaşacak bence. Bol diyalog, seçimlerin önemi gibi Türkçe'yi şart kılan unsurlar var anlaşılan. Umarım Türkçe dil desteği ile gelir. Yoksa PC'de yama beklerim diye düşünüyorum.

  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023




    S: Hogwarts Legacy nasıl bir oyundur ?

    C: Hogwarts Legacy , 1800'lerin büyücülük dünyasında geçen ve oyuncuları kendi maceralarının merkezine koyan, sürükleyici, açık dünya, aksiyon rol yapma oyunudur.


    S: Hogwarts Legacy'yi kim yayınlıyor ?

    C: Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy'yi Portkey Games etiketi altında yayınlıyor. Oyun Avalanche Software tarafından geliştiriliyor.


    S: Hogwarts Legacy ne zaman çıkıyor ?

    C: Hogwarts Legacy , Holiday 2022'de yayınlayacak.


    S: Hogwarts Legacy hangi platformlarda olacak ?

    C: Hogwarts Legacy , PlayStation5, PlayStation4, PlayStation4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One konsolları, Nintendo Switch ve PC için mevcut olacak.


    S: JK Rowling'in oyunla ilgisi nedir? Bu JK Rowling'den yeni bir hikaye mi?

    C: Anahtar Oyunları kapsamında sunulan her deneyim, büyücülük dünyasında yer alacak ve onun için özgün olacaktır. JK Rowling, Portkey Games'i destekliyor ve oyunların tasarımını ve oluşturulmasını Warner Bros. Games'e ve ilgili geliştiricilere emanet etti. Ekibi ayrıca , Büyücü Dünyası deneyiminin gerçek bir parçası olarak kalmasını ve hayranların beklediği yaratıcılık ve sihirle uyumlu olmasını sağlamak için Hogwarts Legacy'nin tüm yönlerinde Warner Bros. Games ile işbirliği yaptı.


    Oyunda sergilenen hikaye, JK Rowling'den yeni bir hikaye değil.


    S: Hogwarts Legacy , Harry Potter Büyücülük Dünyasına nasıl uyuyor?

    C: Anahtar Oyunları, kitapların ve filmlerin doğrudan uyarlamaları olmasa da, oyunların kökleri, Büyücülük Dünyasının büyülü evrenine sıkı sıkıya bağlıdır. JK Rowling'in orijinal vizyonuna sadık kalarak, Portkey oyun geliştiricileri, hayranların Büyücülük Dünyasına kendilerini kaptırmaları için yeni yollar yaratarak yeni alanlar çiziyor.


    S: Hogwarts Legacy orijinal bir hikaye mi?

    C: Hogwarts Legacy , 1800'lerin büyücülük dünyasında geçen bir açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunudur (RPG). Hikaye, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda daha önce hiç olmadığı gibi bir öğrenci olarak hayatı deneyimleyen oyunculara sahip, çünkü onlar yazılmamış olanı yaşıyor ve büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar.


    S: Hogwarts Legacy'nin orijinal hikayesi nedir ?

    C: Oyuncular, büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarken 1800'lerde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda bir öğrenci olarak hayatı deneyimleyecekler. Büyülerde ustalaşarak, iksir hazırlayarak, büyülü canavarları evcilleştirerek ve daha fazlasıyla büyü yeteneklerini geliştirecekler.


    S: Hogwarts Legacy'yi nasıl oynuyorsunuz ?

    C: Hogwarts Legacy , oyuncuları seçtikleri cadı veya büyücü olmak için maceralarının merkezine koyarak, sürükleyici bir sihirle doludur. Güçlü büyülerde ustalaşarak, iksir hazırlayarak ve ölümcül düşmanlarla yüzleşirken büyülü bitkiler toplayarak karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler oluşturacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görev ve senaryolarla karşılaşacaklar.


    S: Oyuncular Hogwarts Legacy'de Hogwarts evlerini seçebilir mi?

    C: Oyuncular, Hogwarts Legacy'nin başlangıcında Hogwarts evlerini seçebilirler .


    S: Oyuncular, Hogwarts Legacy'de karakterlerini özelleştirebilir mi?

    C: Oyuncular, Hogwarts Legacy'de olmak istedikleri cadı veya büyücüyü yaratabilirler . Maceralarının başlangıcında karakterlerini özelleştirebilirler. İlerledikçe, kendi özel dövüş tarzlarını da geliştirebilecekler.


    S: Oyuncular Hogwarts Legacy'de arkadaşlıklar kuracak mı?

    C: Hogwarts'taki bazı öğrenciler arkadaş olacak. Oyuncular bu ilişkileri geliştirdikçe, bu okul arkadaşları oyunculara yolculuklarında eşlik edebilecek, yeteneklerini geliştirebilecek ve oyuncular hikayelerini öğrendikçe kendilerini açabilecek yoldaşlar olacaklar.


    S: Oyunda Harry Potter, Hermione Granger veya Ron Weasley'i görecek misiniz?

    C: Hayır, Hogwarts Legacy 1800'lerde, JK Rowling'in orijinal hikayelerinin döneminden önce geçiyor.


    S: Hogwarts Legacy'deki tehlikeli tehditler nelerdir ?

    C: Büyücülük Dünyası, sihirli bir güç tarafından bozulmuş yaratıklar, uğursuz cadılar ve büyücüler ve olası bir goblin isyanı gibi tehlikelerle doludur.


    S: Hogwarts Kalesi, Hogwarts Legacy'de keşfedilebilir mi?

    C: Evet. Oyuncular, derslere katılacakları, zindanları, gizli geçitleri ve zorlu bulmacaları keşfedecekleri, tamamen gerçekleştirilmiş bir Hogwarts Kalesi'ni keşfedebilecekler.


    S: Hogwarts Legacy'de süpürge uçuşu var mı?

    C: Süpürge uçuşu, Hogwarts Legacy'de bir seyahat yöntemidir ve ayrıca süpürge yarışları da vardır. Oyuncular, süpürge sopasıyla uçma becerilerinde ustalaşmak için bir Uçma dersi alabilirler.


    S: Oyuncular Hogwarts Legacy'de büyülü canavarlara binebilir mi?

    C: Oyuncular Hogwarts Legacy'de bazı büyülü canavarları evcilleştirebilir, monte edebilir ve onlara binebilir .


    S: Hogwarts Legacy'de oyuncular ne tür derslere katılacak ?

    C: Oyuncular, Tılsımlar, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma, Bitkibilim ve İksirler gibi derslere katılarak profesörleriyle tanışacaklar, büyü yapmayı öğrenecekler, büyülü bitkiler yetiştirecekler, iksirler hazırlayacaklar ve daha fazlasını yapacaklar.


    S: Hogwarts Legacy'de oyuncular nasıl seviye atlar ?

    C: Sınıflara ve büyülere ek olarak, oyuncular bir cadı veya büyücü olarak ilerlemelerine yardımcı olacak derin bir dizi yükseltme, yetenek ve beceriye erişebilecekler. Deneyim kazanmak ve yeteneklerini geliştirmek için dünyanın her yerindeki zorlukları tamamlayabilirler. Sihirli teçhizat, seçilen bir oyun tarzında saldırı ve savunma yeteneklerini artırmak için yükseltilebilir ve özelleştirilebilir.


    S: Hogwarts Legacy'de oyuncular büyüleri karıştırıp eşleştirebilir mi?

    C: Hogwarts Legacy'de düzinelerce büyüyü karıştırmak ve eşleştirmek, oyuncuların nihai düellocu olma yolunda savaş stillerini belirlemelerine izin verecek.


    S: İhtiyaç Odası nedir?

    C: İhtiyaç Odası, oyuncuların yeteneklerini özelleştirmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olan Hogwarts'ın önemli bir sırrıdır. Daha sonra paylaşmak için daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.


    S: Hogwarts Legacy'nin çevrimiçi veya ortak oynanabilirliği var mı?

    C: Hogwarts Legacy , tek oyunculu bir deneyimdir ve çevrimiçi veya ortak oyun oynama özelliği yoktur.


    S: Hogwarts Legacy'de oyun içi satın almalar veya mikro işlemler var mı?

    C: Hogwarts Legacy'de oyun içi satın alma veya mikro işlemler yoktur.


    S: Hogwarts Legacy erişilebilirlik özelliklerini içerecek mi?

    C: Hogwarts Legacy , erişilebilirlik özelliklerini içerecek. Daha sonra paylaşmak için daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.


    S: Hogwarts Legacy , Büyücülük Dünyası bilgisine bağlı kalacak mı?

    C: Evet. Hogwarts Legacy , kitapların ve filmlerin doğrudan bir uyarlaması olmasa da , oyunlar Büyücülük Dünyası bilgisine bağlıdır. Avalanche, JK Rowling'in Büyücü Dünyası tarafından yaratılan, oyuncuların yeni ve beklenmedik yerler, karakterler ve hikaye unsurları bulacağı büyülü evrenden ilham alan benzersiz bir oyun deneyimi yaratıyor.


    S: Oyun sadece Hogwarts Kalesi'nde mi geçiyor?

    C: Hogwarts Legacy , oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık yerlere götürür.


    S: Anahtar Oyunları nedir?

    A: Warner Bros. Games'den Portkey Games, oyuncuyu JK Rowling'in orijinal hikayelerinden esinlenerek kendi maceralarının merkezine yerleştiren yeni Wizarding World mobil ve video oyunu deneyimleri yaratmaya adanmış oyun markasıdır. Portkey Games, oyunculara kendi anlatım seçimlerini yapma ve yeni ve benzersiz deneyimler keşfetmek için Büyücü Dünyası ortamıyla etkileşim kurma fırsatı sunuyor. Etiket, oyunculara ve hayranlara, Büyücü Dünyasını kendi büyülü hikayelerini yaratabilecekleri sürükleyici yollarla keşfetmelerine olanak tanıyan yeni oyun deneyimleri sunmak için oluşturuldu.


    S: Portkey ne anlama geliyor ve neden bu etiket için onu seçtiniz?

    C: Harry Potter serisinde bir Anahtar, kendisine dokunan herkesi anında belirli bir konuma taşımak için büyülenmiş bir nesnedir. Çoğu zaman, bir Anahtar, bir Muggle'ın dikkatini çekmeyecek günlük bir nesnedir. Portkey Games için, bu etiket altındaki oyunların hayranları Büyücülük Dünyasından ilham alan kendi maceralarına nasıl taşıyacağını sembolize ediyor.


    S: Portkey Games altında ne tür oyunlar geliştirilecek?

    C: Portkey Games, geliştiricilerin tümü JK Rowling'in Büyücülük Dünyasından ilham alan çeşitli yeni ve sürükleyici oyun deneyimleri yaratmasını sağlayacak. Bu deneyimler JK Rowling tarafından yazılmadı ve kitapların ve filmlerin doğrudan uyarlamaları olmayacak. Bunlar, Büyücü Dünyasının hayranı olan ve ondan ilham alan oyun yapımcıları tarafından hayranlar için yaratılmış oyunlardır.


    S: Portkey Oyunları JK Rowling'in onayı ile mi yaratılıyor?

    C: Anahtar Oyunları kapsamında sunulan her deneyim, büyücülük dünyasında yer alacak ve onun için özgün olacaktır. JK Rowling, Portkey Games'i destekliyor ve oyunların tasarımını ve oluşturulmasını WB Games'e ve ilgili geliştiricilere emanet etti.




    Kaynak : https://www.hogwartslegacy.com/en-us/faq




  • Harita baya büyük görünüyor.:)


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
  • Valla oyunu ilk izledigim anda bu nesilde Rockstar'in Bully 2 cikarma haberinin etkisini dusundum.


    Bu oyunda karanlik tarafi secme sansimiz var mi?


    Kim oldugunu bilirsiniz olabiliyor muyuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter hayranıyım. Oyun da gayet güzel gözüküyor. Çok heyecanlandım.

  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacytwitter
    “Four Houses - how will the Sorting Hat place you? #HogwartsLegacy https://t.co/zDM4GlUmN6”
    https://twitter.com/HogwartsLegacy/status/1505212504837799938
  • Ranrok kimdir?


    Yaklaşık 20 dakikalık sunum sırasında, büyücünüze veya cadınıza yapılacak görevlerden birinin Ranrok adlı bir Goblin tarafından yönetilen bir isyanı durdurmak olacağını öğrendik. Büyücülük Dünyasında böyle bir şey ilk kez olmayacaktı. Harry Potter Wiki'nin belirttiği gibi , Hogwarts Legacy olaylarından önce, daha önce üç goblin isyanı meydana geldi, ilki 1612'ye kadar uzanıyordu.


    Goblinler ve büyücüler/cadılar arasındaki ilişki gergindir, çünkü bu isyanların ana itici gücü büyücülerin goblinlere muamele etme şeklidir. Birçok büyücü tarafından Harry Potter serisinde büyücü türünden aşağı kabul edilen Goblinler, önyargıya ve ayrımcılığa maruz kalırlar. Böyle bir örnek, goblinlerin asa taşımasını yasaklayan bir yasayı içerir.





  • Fena hype yaptılar yalnız.

  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacytwitter
    “Double, double toil and trouble. Fire burn and cauldron bubble. #HogwartsLegacy”
    https://twitter.com/HogwartsLegacy/status/1505590003367301120
  • Hogwarts'ın ötesindeki dünya keşfedilmeyi bekliyor.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
  • Your own personal Sanctuary awaits in the Room of Requirement.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
  • Oyungezer'in bu ayki sayısındaki makale. Sayıyı ücretsiz yada ücretli indirmek için tık


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023




  • Hogwarts Legacy - A Rainy Spring Night [ASMR] [4K]


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacyyoutube
    The rain is falling on a calm spring evening in Hogwarts Legacy - time to unwind with a quiet stroll through the castle grounds and beyond to Hogsmeade. Enjoy the sounds of the wizarding world. Always be the first to get #HogwartsLegacy news at go.wbgames.com/HogwartsLegacy Connect with Hogwarts Legacy online: Twitter: https://twitter.com/HogwartsLegacy Facebook: https://facebook.com/HogwartsLegacy Instagram: https://instagram.com/HogwartsLegacy Discord: Discord.gg/HogwartsLegacy
    https://www.youtube.com/watch?v=972XmlhfLKU
  • Hogwarts Legacy - Next Gen Immersion Trailer | PS5 Games


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/hogwarts-legacy/ The magical minds at Avalanche Software are making Hogwarts Legacy comes to life on PS5. Hear every detailed sound, play in stunning 4K HDR resolution, experience faster load times, and feel the magic at your fingertips in only the way PS5 can make possible #PS5Games
    https://www.youtube.com/watch?v=h01wiXjP3CE

    

  • Hogwarts Legacy, oynanışı büyülü hissettirmek için PS5 özelliklerinden nasıl yararlanıyor?


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

    DualSense kablosuz denetleyici, sizi doğrudan asanıza bağlayarak sizi görsellere ve sese kaptırır.


    Çeviridir :


    Hogwarts Legacy ile sizi daha önce hiç olmadığı gibi büyücülük dünyasına sokmak istedik. Avalanche Software'de oyuncuların bu dünyada yaşıyormuş gibi hissetmelerini sağlamaktan daha önemli bir şey yoktur. PlayStation 5, siz kendi mirasınızı oluştururken bu heyecanı daha da ileri götürmemize olanak tanıyor.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/hogwarts-legacy/ The magical minds at Avalanche Software are making Hogwarts Legacy comes to life on PS5. Hear every detailed sound, play in stunning 4K HDR resolution, experience faster load times, and feel the magic at your fingertips in only the way PS5 can make possible #PS5Games
    https://www.youtube.com/watch?v=h01wiXjP3CE

    Asanızla Bağlanın


    Bir cadı veya büyücü asla asasız kalmamalıdır ve PlayStation 5'in DualSense kablosuz denetleyicisi, Hogwarts Legacy'de asanızın bir uzantısı haline gelir. Emrinizde olan bu kadar çok büyüyle, uyarlanabilir tetikleyiciler, savaşta daha fazla esneklik sağlar. İster basit bir oyuncuyu kovun, ister daha güçlü bir tılsım için gücü toplayın, her büyüde sihirli direnci parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. DualSense denetleyicisi ve değneğiniz arasında doğrudan bir bağlantı sağlayan dokunsal geri bildirim sayesinde büyüler yaptığınızda benzersiz hissedeceksiniz. DualSense'in oyunda tuttuğunuz asanın bir uzantısı haline gelmesine izin vermek için bu efektleri özellikle kontrol cihazının sağ tarafında izole ettik. Ve Protego ile bir büyüyü saptırdığınızda, Kalkan Tılsımı tarafından yansıtılan ve emilen büyünün cızırtısını hissedeceksiniz.


    Bununla birlikte, uyarlanabilir tetikleyiciler ve dokunsal geri bildirim, yalnızca yazım ve değnek çalışmasıyla sınırlı değildir. DualSense denetleyicisi, İksir sınıfında malzemeleri havan ve havaneli ile ezmek, bir Mandrake fidesinin çığlığını hissetmek veya bir süpürge veya bir hipogrif üzerinde gökyüzünde uçmak olsun, dünyanın her yerindeki çeşitli olayları hissetmenizi sağlar. DualSense, PS5'teki sihirle bağlantınızdır.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Haptic Feedback Protego GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/grimflawlessamericangoldfinch

    Ayrıca size benzersiz bir kişiselleştirme sağlamak için DualSense kontrol cihazının ışığından da faydalandık. Yapılan büyüler veya alınan hasarlar ile birlikte yanıp sönmediğinde, DualSense denetleyici ışıkları Hogwarts evinizin renkleriyle yanıp söner: Ravenclaw için mavi ve bronz, Gryffindor için kırmızı ve altın, Slytherin için yeşil ve gümüş ve için sarı ve siyah Hufflepuff.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    DualSense LED House Banners GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/selfreliantimmediateherald

    Hogwarts'ın Manzaraları ve Sesleri


    Görsel olarak, sevgili Hagrid'in orijinal PlayStation'daki günlerinden bu yana çok yol kat ettik. PS5'teki Hogwarts Legacy, Hogwarts'ı ve çevresini büyüleyici 4K'da çekmenin yanı sıra Fidelity ve Performance grafik modları arasında seçim yapmanızı sağlar. Bu seçim, ister daha yüksek bir kare hızına ister görsel aslına öncelik veriyor olsun, tercih ettiğiniz deneyimi oluşturmanıza olanak tanır.


    PS5 konsolunun Tempest 3D AudioTech'i sizi büyücülük dünyasının tam kalbine yerleştirecek. Incendio'yu kullanırken ateşin çıtırtısını, kazanlarda köpüren iksirleri ve gerçekten orada olduğunuzu hissettirmek için her ortamın benzersiz ayrıntılı ses manzaralarını duyun. Ve kulaklıksız çalarsanız, DualSense denetleyici hoparlörü aracılığıyla, bir Hippogriff'in kanatlarının yumuşak çırpışı ve yaptığınız her büyünün etkileri gibi ek etkileyici seslerle karşılaşacaksınız.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Fast Loading Floo Flame GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/queasyselfassuredbushsqueaker

    Ek olarak, ister bir süpürgeyle manzaralı bir rota izleyin, ister Floo Ağı üzerinden hızlı seyahat edin, bir yerden bir yere nasıl hareket etmeyi seçerseniz seçin, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'sinin hızlı yükleme süreleri sağlamasını bekleyin. Ayrıca PS5'in Etkinlik Kartları ve Oyun Yardımı özelliklerini de destekleyeceğiz.Hogwarts Legacy, Holiday 2022'yi piyasaya sürdüğünde PS5 ve DualSense denetleyicisi sayesinde sizi büyücülük dünyasına her zamankinden daha kapsamlı bir şekilde bağladığımız için çok heyecanlıyız.


    Kaynak : https://blog.playstation.com/2022/05/24/how-hogwarts-legacy-taps-ps5-features-to-make-gameplay-feel-magical




  • Oyunda en onemli soruya cevap bulamadim belki de ben kacirdim.


    Bu oyun bize ozgurluk sunacak mi? Hikayede mesela baslarken belli bir cizgi olur ama daha sonra ben kotu tarafi secebilecek miyim mesela?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.