Şimdi Ara

Harici stüdyo mikrofonundan karşıya bilgisayardaki ses gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce jak girişli bir Condenser mikrofon kullanıyordum fakat çok eskidiği ve bozulmaya başladığı için üst versiyonunu aldım. Üst versiyonu direkt USB girişli ve mikrofon kalite olarak gayet iyi fakat bir sorun yaşıyorum. Mikrofon harici olmasına rağmen karşıdaki kişiye diyelim video izlerken Discord'daki arkadaşıma benim videodaki konuşma seslerinin gittiğini fark ettik.


    Mikrofonun üzerinde kulaklık takmak için jak girişi var yani mikrofonu çıkış cihazı olarak yani hoparlör olarak da algılıyor ama onu devre dışı bıraktım sürücü kısmından, yani yalnızca giriş cihazı olarak algılıyor. İnternetten baktım akustik eko iptali falan aç demişler ama o ayar bende yok.


    Realtek Audio consolumda da gözükmüyor, orada gözükmesi için jak girişli olması lazım. Bu arada kulaklığımdan hiçbir şekilde dışarıya ses gitmiyor, zaten kulaklığımla mikrofondan çok uzaklaştım ama videodan karşıya giden Discord'un algıladığı ses şiddetinde hiçbir azalma olmadı, yani kulaklığımla alakalı değil. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada mikrofonumun adı Midex V5 Pro RGB USB.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.