Şimdi Ara

hardiskim raw oldu.!!! bi yardımcı olursanız çok sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar harddiskim nedenini anlayamadığım bir şekilde bilgisayar kendine reset attıktan sonra raw a döndü.

    Piyasadaki aşağı yukarı bütün veri kurtarıcı programları denediğimi sanıyorum.(Yani forumlarda önerilenler, en çok kullanılanlar...(file inspector recovery,paragon partition manager,easy recovery, virtuallab data recovery bunlardan bazıları))

    Sadece virtuallab data recovery bütün dosyaları bulabildi. Hemde eksiksiz olarak ve hatta 4 yıldır bu hdd e 19 kere format çektiğimden dolayı,19 ayrı hdd bularak 80 gb lık hdd imden 2050 gb veri cıkardı, daha doğrusu buldu ama ben çıkaramadım!!! Çünkü bu noktada program kendisinin lisanssız olduğunu hatırlattı ve sadece dosyalara bakmakla yetinmek zorunda kaldım.:)

    ve program 200 dolar.:(

    Var mı bu işin bir çaresi.Açıkcası internette activation coduna ya da crackine rastlayamadım bir türlü. 50 dolar civarı bir sürü kurtarma progamı var, bu da öyle olsa alacaktım da ama çok pahalı. Tabii şu da var o programların bulamadıklarını buluyor.

    Varmı bu işin bir çaresi??? İşe yarar kullanılabilir veri kurtarıcı programı varmı önerdiğiniz yada crack vs...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosonsuz -- 3 Mayıs 2007; 21:25:09 >







  • bende ariyom yaf
  • başka bilgisayara tak veya kendi bilgisayarında diski kontrol et.Bunu yapmak için raw olan kısımın üzerine gel ve özelliklerine gir ve araçlardan diski şimdi denetle dersin açılırken 10 dan geriye sayacak ve bir tuşa sakın tuşlama bekle. Daha sonra düzelmiyorsa başka bilgisayarda dene oda mı olmadı o zaman format çek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.