Şimdi Ara

Harddisk ile alakalı problemim lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. 11 Kasımda n11 den msi gl63 8rd 429xtr isimli cihazı aldım 2-3 gün önce ssdideki oyunları harddiske taşıdım o gün oyunlarda bir kasma falan oldu ondan sonraki süreçte windows ekranına bildirim olarak disk çıkartıldı gibi uyarılar geliyor hd tune pro isimli uygulamada tarattığımda diskin %64 ünün hasarlı olduğunu gördüm fakat hasarlı olan kısma kadar sıkıntı yok o kısma %34 e geldiğinde ise harddisk çıkarıldığı için kalan kısım hasarlı gözüküyor. bilgisayar 3-4 aylık ve darbe düşürme sert çarpma gibi şeylere maruz kalmadı eminim. Sizce yazılımsal olma ihtimali var mı sıkıntının ve bunu nasıl anlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum.



  • Senlik bir durum yok, Servise gönderip yenisi temin etsinler. Geleceğe yönelik alacağın yedekleri garantiye almış olup kafanın rahat birşekilde olmasını sağlarsın.
  • uNequAL kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda kişisel önemli bir şeyim yoktu. Servise mail attım haftaya pazartesi yolluycam inşallah kullanıcı hatası diyip yollamazlar servis point nasılmış görücez bakalım. Garanti hakkında bilgilendirme konusu da açıcam ben bulamadım belki birilerinin işine yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    İlgili arkadaşlar illa ki çıkacaktır, paylaşmak güzeldir. Umarım istediğiniz sonuçlara kısa sürede ulaşırsınız.
  • uNequAL kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.