Şimdi Ara

Hangi Üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir konuda sizden yardım almak istiyorum.Gazetecilik bölümü mü yoksa Radyo,Sinema Tv bölümü mü daha iyidir?Bu bölümleri hangi üniversitede okursam daha iyi olanaklara sahip olurum?

    -Ankara üni.
    -Gazi üni.
    -Kayseri üni.
    -Konya üni. ve
    -Kocaeli üni arasında bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.

    şimdiden teşekkürler,yardımcı olanlar için.



  • Gazetecilik mi yoksa RTS mi istediğine sen karar vereceksin. İstanbuldakilerin dışında Eskişehir'de Basın-Yayın var sanırım. Orada iyidir. Onun dışında sıralamayı yapmışsın zaten.

    Kendi okulum diye söylemiyorum, Ankara Üni iyidir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: canozgur

    Gazetecilik mi yoksa RTS mi istediğine sen karar vereceksin. İstanbuldakilerin dışında Eskişehir'de Basın-Yayın var sanırım. Orada iyidir. Onun dışında sıralamayı yapmışsın zaten.

    Kendi okulum diye söylemiyorum, Ankara Üni iyidir...


    Ankara üniversitesindeki olanaklardan biraz bahseder misin?Mesela Gazi'de piyasada olmayan cihazları kullanıyolarmış,yani işe girdiğinde zorlanıcaksın,yeni makinaları öğrenmek için.

    Kayseri'de Kanal D'de bulunan stüdyolar olduğunu duydum ve olanakları da iyiymiş.Ankara üni.de nasıl bahsedermisin biraz?
  • bolumune sen karar ver . ama ıletısım fakultesı okuycaksan devlet unıversıtelerı arasında en ıyılerı ankara , gazi, anadolu,selçuk ıyıdır. yarısmalar vs gıbı organızasyonlara bakarsan ödülleri toplayan bu okullardan çıkar ağırlıklı olarak.
  • Ankara-İletişim sözel yönden çok iyi. Her türlü bilgiyi alıyorsun. Fakat aynı şeyi teknik olarak söyleyemem. Fotoğraf stüdyosunda 5 öğrenciye 1 makine düşüyor. Yine okul gazetesinden çok az kişi çalışabiliyor. Akdeniz'de İletişim vardı yanlış hatırlamıyorsam, orasıda iyidir. Onun dışında en iyi İletişim, bence İstanbul'da. Özellikle staj konusunda çok rahat edersin. Anadolu Üni'de iyidir...
  • daha zamanın var. hangi okulda daha çok pratik yapabileceksen veya staj konusunda zorlanmayacaksan o okulu seç. zaten işin teori kısmını her okul veriyor. bir de yabancı dil eğitimi iyi mi ona bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.