Şimdi Ara

'Halo'dan Daha Büyüğü Yok' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Belki en iyi FPS exclusive olabillir ama bir Uncharted, God of War gibi havası yok yani o duyguyu veremiyor. Yoksa iyi oyun Halo
  • Yav he he
  • Neymiş o 30 tane ex oyun say bakalım?
  • evet beyler bombayı patlatıyorum. Sir Pinky nikli arkadaş aslında MEGAN FOX!!!
  • 30 sayısı sallama olmuş çok daha fazla exc oyun var ps3 de ;) Azıcık araştırın sörüm

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games

    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games

    Bu arada fanboyluk olarak söylemiyorum. Haloyu severek oynayan bir şahısım. Ancak birisi satış grafiginden bahsetmiş. Egri oturup dogru konuşacaksak eger. O kadar exc oyun varken tabii ki çok yüksek bir grafik olmayacaktır(oyun başına). Azıcık oyunu çok satmakmı başarı. Çok fazla oyunla çıkış yapmakmı bunu kararlaştırın önce. ;)




  • Killzone serisine kötü oyun diyen adam oyundan zerre anlamıyordur.
  • Hahaha güldürmeyin beni :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Halo kadar tırı vırı bir oyun yok. Killzone ve Resistance gibi oyunlar varken oynanmaz.


    Resistance ve killzone yarım halo etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlympusTR

    Bence "Half-Life'dan Daha Büyüğü Yok"


    Bu kesin bir olay.Bunu kabul etmneyen fpsden zerre kadar anlamaz.
  • crysis3 haloyu öldürür
  • Halonun babası Killzone dir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    Oyunu eleştirirken objektif olmak gerek.. Halo'dan nefret etmeme rağmen TÜR bakımından PS oyunlarıyla karşılaştırılacak bir oyun değil. Zira aynı türde başka bir oyun ( oyunun FPS olması aynı mekaniklere sahip olmasını gerektirmez) PS cephesinde yok. Ennn kaba haliyle, herkes anlasın diye söylersek Halo futuristik temalı BF mekaniklerine sahiptir. Peki oyunu ben niye sevmiyorum? Tasarımları fazla renkli, cıvıl cıvıl. Vii yihuuu diye etrafta gezinen, pembe lazer silahlı mor uzaylılar açıkcası benim ilgimi çekmiyor. Bu yüzden de ömrümde sevdiğim jrpg sayısı 1-2 falandır. Hormonlu ördeklerle 3 başlı ejderha çakması canavarları öldürmek çekmiyor yani beni:) Aynı şekilde Bayonetta, DMC falan da zerre haz etmem.

    Ha Halo'nun teknik detayları çok hoş. Müthiş gerçekçi denilen BF'de kafama helikopter düştüğünde ölmüyorum ama Halo'da kafana minik bir şarapnel parçası gelse bile ölüyorsun. Fizik motoru çok iyi çalışıyor. Ayrıca serbestlik sunan bir MP yapısı var. Sevilmesinin sebebi de budur. Ama o tasarımla değil Halo 4, Halo 44 çıksa elimi sürmem o ayrı mesele.

    Ahahahahahahah !

    Gülmekten sandalyeden düşüyordum neredeyse !

    Hislerime çok güzel tercuman olmuşsun, bende Halo 2 yi PC de denediğimde direk bu ne be ! tepkisi vermiştim, hoppidi zıppidi pokemon kılıklı uzaylılar falan ahahahah... Yani çok zorladım kendimi seveyim diye ama ı ııhh, ısınamadım gitti.

    Pembe lazer silahlı mor uzaylı !

    Genel tespitinde gayet yerinde bence HALO iyide güzelde... Ömrü PC FPS leri ile geçmiş adamı alıyor bir sırıtış başında, oyunu ciddiye alamıyor insan be bilader.

    Direk tepki şu: Bu ne be !

    Oyunun kalitesine tek sözüm yok benim de sorunum tasarımla. Ha bu arada özellikle DMC 4 e bende zor katlandım, yamalı bohçalı korkuluktan bozma düşman mı olur kardeşim, Nero nun oynanışı iyi çıktı, Dante geri geldi, grafikler bölümler başarılıydı, birde müzikler gaz olunca gitti oyun bohça çuval kese kese

    Yalnız oyunun başlarında çıkan o karizmatik cehennem zebanisi ( at gibi birşeydi adı Beliel miydi neydi ) alevler saça saça gelmeseydi dayanamayıp bırakıcaktım oyunu valla. Neyse o sağolsun biraz topladı oyunun imajını, daha sonra abuk abuk dev kurbağalar mı kesmedik canlı bitki boss larla mı kapışmadık, oyun batırdı yani yine ...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.