Şimdi Ara

Halk tv de ne oluyor? Chp iç savaşta gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne zaman açsam sitemler, k.k ya giydirmeler hani tek mamalı kanal a haberdi? bir sözleşme fesihi oldu diye yerinde durmuyorlar zaten bir siyasi partinin kanalla sözleşme yapması saçmapasapan birşey ahaberin bile akp le resmi sözleşme yaptığını sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2023; 12:37:12 >



  • Turkiye siyasi cikmaz sokaktadir. Eger bir muhalefet partisi etkisiz ise ve basindaki koltuga yapisiyor ise bilinki bunlari onu orda tutan el iktidarida iktidarda tutan elle aynidir ve o ulkede insanlari alternatifsiz birakip cok kotu gunlerden belirledikleri iktidarla gecirmektir. Yani cok daha zorlu gunler var ufukta.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir ülkedeki iktidarın kötü işlerinin sorumlusu muhalefet olarak kabul ediliyorsa orada zekadan kırıntı kalmamıştır...

  • K.K. aday oldu diye kendi kendine kurup sandığa gitmeyen veya oğana oy verenlerin hiç suçu yok yani. Bu seçim aday seçimi değil tamam mı yoksa devam mı seçimiydi sizler tamam yerine devam dediniz ve aynı kişileri aynı yetkiyle devam etmelerinin önünü açtınız.


    Özellikle seçime yakın forumda türeyen ama seçimden sonra ortadan kaybolan bir sürü paralı askerin K.K. hakkında açtığı algı konularına kandınız sonuç bu oldu bir suçlu varsa o da özellikle sandığa gitmeyen kesimdir.

  • Utanmadan yandaş medya diye yaygara yaparken zaten hangi kanalların fonlandığını muharrem ince açıklamıştı.

    Şimdi kılıçdardan lafının gerisini getirmesini ve satılık kalemleri açıklamasını bekliyoruz.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    işin komiği birde açık açık para kesildi kardeşlik bitti havasındalar,bir siyasi parti özel kanala niye para versin yani saçma sapan iş made in uganda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2023; 15:13:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.