Şimdi Ara

Halı saha için ayakkabı karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi günler ben halı saha ayakkabısı alacağım önerileriniz benim için çok önemli çünkü daha önce nike tiempo kullandım ayakkabı baya sert ve bu yüzden benim her iki ayağımın baş parmak tırnakları koptu 2 kere hemde 1 senedir giyiyorum çok sık maça gitmediğim için değiştirmek istemedim ama şimdi acı vermeye başladı o yüzden sormak istediğim ben 2 model arasında kaldım ikisinide dokunma fırsatı buldum ama kullanan arkadaşlara sormak istiyorum yinede sizce hangi model biri adidas f50 diğeri nike mercurial 2 modelde yumuşak baya ama nike sanki daha yumuşak yani 2 kere vursam yırtılır gibi çok yumuşak geldi bana sizin görüşünüz hangisi daha iyidir. teşekkür ederim şimdiden resimleride ekliyorum

    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/19/6358.jpg

    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/19/6463.jpg







  • F50 iyidir. Nike bende var ve gerçekten aşırı ince. Adidas f30 vardı ve daha iyiydi nike'a göre. Spor ayakkabılarda nike derim ama iş futbola gelince adidas.
  • F50 bende de var tavsiye ederim.
  • F50 var bende de. Oldukça memnunum. Hafif ve ayağa cuk oturuyor.
  • nike rengi daha çok hoşuma gitmişti ama adidas diyorsanız onu alırım adidas hiç almadım halı saha birde onu deniyelim siyah rengi olsa daha iyi olurdu neyse sağolun arkadaşlar rahatsız edici bir durum olmuyor değilmi tiempoları giyince benim ayaklarım çok kötü oluyordu topa vurduğumda filan inanılmazacıyordu parmakları ayakkabı dar olmamasına rağmen adidasta böyle bir sorun yok değilmi emin olmadan almak istemiyorum teşekkür ederim
  • F50 iyidir. Pahalı dersen F serisinin diğer modellerine bak.
  • fiyatı önemli değil en fazla 30 40 lira oynar 100 lira fark edecek değilya aldımmı 2 sene giyerim en az onun için en rahatı hangisiyse onu almak istiyorum başparmakları bir görseniz benim sanki siyah oje sürmüş gibi simsiyan tırnak yok gerçide denize gittiğimde millet direk tırnaklara bakacak benim :D
  • Halı sahada krampon giymek mantıksız bir kere halı saha ayakkabıları varken. Halı sahada bunlardan verim alamazsın.
    Ayrıca oyun stili de çok önemli.
    Nike Mercurial Vapor kramponlar tam dribbling ve koşu için. Ben bu sahanın Iniestasıyım falan şeklinde oynuyorsan hiçbir verim alamazsın. F50 de aynı şekilde ama o biraz daha dengelidir bu konuda.
    Krampon konusunda Nike kramponlar yöneldiği bölüme tam uygun kramponlar tasarlar ama öbür özellikler açık kalır, Adidas daha dengelidir dediğim gibi.
    Nike alacaksan ''ben buyum'' dediğin bir stil varsa ona göre bir krampon seçebilirsin, resmi sitesinden araştırabilirsin. Yoksa Adidas al.
    Ama krampon değil, halı saha ayakkabısı model tercih etmeni 'öneririm'.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 19 Mayıs 2011; 16:56:55 >
  • Bazıları F50 görünümlü f5-f10 oluyor onlara dikkat et. bende ctr360 var süper
  • 90 liramız yokki alayım şundan.
    Nike Tiempo Natural III FG

     Halı saha için ayakkabı karşılaştırması




    Bu arada Tiempo deliliği var bende 44.5 Nike Tiempo Natural III Beyaz TF (kullanılmış) satılıktır bu arada.Hiçbir yerinde yırtık yoktur sadece kullanımdan dolayı çizikler vardır.

    Ürün aynısıdır.

     Halı saha için ayakkabı karşılaştırması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 19 Mayıs 2011; 16:43:42 >




  • Ctr360 öneririm. İkisinden de daha iyi bana göre.
  • kanatsan nike mercurial
  • ben halı saha resmini bulamadığım için krampon resmi koydum aynı modellerin halı sahasını alacağım söylemeyi unuttum pardon birde ben o beyaz tiemponun siyahını giyiyorum şuan ve hiç rahat değil, bana göre öyle en azından topa vurduğum zaman ayağım acıyor bazen depar atıp duruyorum filan sırf bunlar yüzünden bir senedir tırnakla uğraşıyorum yazmıştım başparmaklar gitti 2 kere tırnak koptu 3.sü çıkıyor şimdi aynı şey onlarada olmasın :) yeni ve rahat bir ayakkabı istiyorum sadece normal sahada top oynuyoruz işte profesyonel değiliz sonuçta bol bol şut atarım sert vururum teknik paslarıda güzel atarım bunlara uygun olursa çok daha güzel olur tiempoyla bunlar yapmakta zorlanıyorum şut çekerkende sevmiyorum pek ayağıma oturmuyor top bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    90 liramız yokki alayım şundan.
    Nike Tiempo Natural III FG

     Halı saha için ayakkabı karşılaştırması




    yanlış hatırlamıyorsam merter deki spor magazasında 65tl fiyatı vardı, dün arkadaşa baktık. aynı model olmama ihtimali ile birlikte beyaz rengini baktık.(çok benziyor)

    bdeğiştirdim, bizim baktığımız buydu link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 19 Mayıs 2011; 17:41:21 >




  • bende 80 liraya almıştım yanılmıyorsam 2 sene oluyor nerdeyse
  • Nike Mercurial serisi iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semamca_07

    ben halı saha resmini bulamadığım için krampon resmi koydum aynı modellerin halı sahasını alacağım söylemeyi unuttum pardon birde ben o beyaz tiemponun siyahını giyiyorum şuan ve hiç rahat değil, bana göre öyle en azından topa vurduğum zaman ayağım acıyor bazen depar atıp duruyorum filan sırf bunlar yüzünden bir senedir tırnakla uğraşıyorum yazmıştım başparmaklar gitti 2 kere tırnak koptu 3.sü çıkıyor şimdi aynı şey onlarada olmasın :) yeni ve rahat bir ayakkabı istiyorum sadece normal sahada top oynuyoruz işte profesyonel değiliz sonuçta bol bol şut atarım sert vururum teknik paslarıda güzel atarım bunlara uygun olursa çok daha güzel olur tiempoyla bunlar yapmakta zorlanıyorum şut çekerkende sevmiyorum pek ayağıma oturmuyor top bir türlü.

    Hocam benim favorim Mercurial serisidir, olağanüstüdür ama benim oyun stilim ona uygun.
    Ek olarak, o kramponların halı saha hali yok bildiğim kadarıyla, halı saha için ayrı seriler üretiyor Nike (resmi sitede öyle görünüyor), muhtemelen orjinal değil sizin aldığınız bu yüzden, ayakta sorunları yapan bunlar olabilir. Nike'dan dandik mal çıkmaz yoksa.
    Ben bu tip bir oyun stiline CTR360'ı öneririm, eğer dediğim yanlışsa ve halı saha modeli varsa. Yok eğer doğruysam, Nike'ın halı saha modellerinden Bomba serisini önerebilirim.




  •  Halı saha için ayakkabı karşılaştırması

    bende bundan varda.bişi olursa f50 alacağım çok memnun değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartQuake -- 19 Mayıs 2011; 19:06:47 >
  • birazdan gideceğim almaya bakalım ikisini deneyip öyle karar vermek istiyorum en iyisi bu sanırım ama nike daha yakın gibi şuan birde f50 nin renginden dolayı pek içime sinmiyor ama ayakkabı güzel olduktan sonra rengi önemli değil aldığımda tekrar yazarım bu arada mesajlarada hala bakıyor olacağım gidene kadar yazan ve okuyan ilgilenen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sağolun.
  • Ayakkabı seçimini ayağınızın yapısına göre yapın , mesela geniş taraklı ayaklarınız varsa adidas lotto gibi kalıbları daha geniş ayakkabılar kullanın ,
    Düz taraksız ayağınız varsa nike modelleri olabilir. Taraklı bir ayağa nike alırsanız özellikle parmak kısımlarında ayağınızı çok zorlar.
    Ben nike tiempo kullanıyorum ön kısım kanguru derisidir top olduğundan daha fazla seker.

    Halısahada krampon giyilir özellikle sert zemin olan modellerden alınız. bunları dişli kısmı daha yoğundur , dengenizi daha iyi sağlarsınız...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.