Şimdi Ara

Haksız yere yazılan trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar valla gelince üst üste geliyor... arabadan yana başımız çok ağrıdı bu ara..

    bugün e devletten mesaj geldi sabah 11 gibi aracımıza trafik cezası kesilmiş sebep taşıt yoluna park etmişisz arabayı okulun kenarına ama sorun şu ki ortada okul yok en son ki depremde çürük raporu alan okul yıkıldı yerine herkes arabasını park ediyor bizde okulun dışına park ettik diye 400 küsür lira ceza yazılmış. ben işsizim bu durumda ne yapabilirim itiraz hakkımız var mı acaba ?? bana göre polisin iş güzarlığı okul yıkılmadan önce arabamızı yıllarca park ettik ceza gelmedi okul yıkıldıktan sonra ceza geldi bu nasıl işdir ????




  • Geçmiş olsun. Sulh ceza mahkemesine başvurabilirsiniz.

    Ben de çok şanssız cezalar yedim bu sene.

    4 sene önce motor almıştım. App plaka imiş, ilk sahibi değiştirmiş. Defalarca çevirmeye girdim, muayeneye girdim kimse bir şey demedi. İlk muayeneden sorunsuz geçti. Bu sene ikinci muayeneye girdim. Plakadan kaldım. Emniyete gittim değiştirmek için, olmaz dedi. Şoförler cemiyetine git, rica et dedi. Ertesi sabah plakayı söküp cemiyete gittim. Degistirmediler. Orijinal plaka olmadığı için almayız dediler. Çözüm notere gidip yeni plaka çıkarıp tekrar muayene almakmış.

    Ertesi sabah çektim bir kafeye, kahvaltı yapıyorum. Noterin açılmasını bekliyorum. Yarım saat geçmeden abi senin motoru çekiyor dediler. Hemen indim, polise cantamdaki plakayı, muayene raporunu gösterdim. Polis orada geri adım attı, çekiciye yükledik ileride bıraksın git dedi. Çekici iki sokak ileride bıraktı, 600tl istedi adi şerefsizler. Polis işlem yapmaz diye beklerken bir de ceza geldi. 6.890tl. Normalde hakkı yokmuş, plakası yok diye bağlayamazmış. Böylelerine ne kadar sövsek az. Motoru satma işi olunca mecbur ödedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • commandx C kullanıcısına yanıt

    nalet olsun bee bu ne biçim düzen ne bçim adalet beee...

    daha 1 hafta önce benim araca da park halinde boydan boya çizdiler 7 -8 bin liralık masraf çıktı. paranın kıt zamanı iş yok güç yok anasını satım Allahtan revamıdır bee ??

    işimiz gücümüz paramız olsa neyse gam yemem am paranın kıt zamanı ay sonunu zor getiren admalarız zaten...

  • 7805 7 kullanıcısına yanıt

    Cruze satılmadı mı ? Ne belalı lanet arabaymış habire ceza masraf ve sıkıntı çıkarıyor. Broadway şu zamanda ilaç gibi çizilse için cız etmez parçası ucuz yakıtı az ve kolay kolay arıza vermiyor motor mekanik yürüyen zamanında iyi yapmışlar  

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    usta sen başkasıyla karıştırdın herhalde ? bende curuze felan yoktur ??

    ayrıca broadway ne alaka ???

  • Karayolu bile olmayan tarla gibi bi yerden çektiler aracımı. Dava açtım ancak reddedildi, davayı kabul ederse polisin tutanağı sahte olurmuş, yaptırımı memura ağır olurmuş vs diyerekten!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezdim34 C kullanıcısına yanıt

    anasını satım bu ülkede harbiden adalet diye birşey yoktur....

    yahu ceza yazması birşey değil.. para yok işten çıkarttılar maddi olarak zor durumdayım üzerine birde şerefsizin birisi arabaya vurup kaçtı oca batasıca.. gelince üst üste gelyor..

  • 7805 7 kullanıcısına yanıt

    Allah kolaylık versin işimiz zor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.